Husic, Bevab, Pozder, Toskas, pa onda one zajebancije sa Tiagom i kako ode kuci, a lik ode u Hrvatsku, tlacenje Hasanovica i pljuvanje momka koji zivi Zeljeznicmar! Hervas i kerovi, nejasnoce oko Zahirovica i njegovog raskida. Grbavica bus station!Memara je napisao/la:Stanic, Bogicevic pa evo sada i ovaj slucaj Bekric, inace sve zelja Petrovica... da da kako da ne. Bekric koji u nogama ima vise derbija nego Radinovic i ovaj novi Markovic utakmica za Zeljkana nema mjesta ni u prvih 18 za derbi...Tuce odlazi, Zeba dolazi.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Incognito87
- Kontakt:
"Ne mogu, brate ja, igrati u Dinamu jer sam sklon izlascima i alkoholu ne izlazim i ne pijem i slušati kako trebam igrati jer sam sklon igranju, ne igram nikako. ... Rekao sam im da ja ovako sakat mogu igrati samo u Sarajevu" Guza Ivalid 
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Jesi zaboravio ucviljenog Bogija koji je pravdu morao traziti preko sindikata.joker90 je napisao/la:Husic, Bevab, Pozder, Toskas, pa onda one zajebancije sa Tiagom i kako ode kuci, a lik ode u Hrvatsku, tlacenje Hasanovica i pljuvanje momka koji zivi Zeljeznicmar! Hervas i kerovi, nejasnoce oko Zahirovica i njegovog raskida. Grbavica bus station!Memara je napisao/la:Stanic, Bogicevic pa evo sada i ovaj slucaj Bekric, inace sve zelja Petrovica... da da kako da ne. Bekric koji u nogama ima vise derbija nego Radinovic i ovaj novi Markovic utakmica za Zeljkana nema mjesta ni u prvih 18 za derbi...Tuce odlazi, Zeba dolazi.
I naravno uprava i niko nije odgovoran, sve zlatno i bajno, niko se ne buni!
Eno pozdravljaju na lobotomiji tebe i Memaru, fol vi kompleksasi jer citate tamo, a oni se svi ovamo vratili, a fol bojkotuju portal. Larson registrovao 5-6 nickova i opet mu se smiluje Aco! I ovi ostali su bar 2-3 mijenjali od povratka, cim ih banuju, odmah novi nick, a sve bojkot! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sve je to dio filozofije i stila zivljenja.joker90 je napisao/la:Eno pozdravljaju na lobotomiji tebe i Memaru, fol vi kompleksasi jer citate tamo, a oni se svi ovamo vratili, a fol bojkotuju portal. Larson registrovao 5-6 nickova i opet mu se smiluje Aco! I ovi ostali su bar 2-3 mijenjali od povratka, cim ih banuju, odmah novi nick, a sve bojkot!
Bravo !TobeYarabi je napisao/la:johnnyyK je napisao/la:Stavi još koji put, možda ti se nasmije neko iz samilosti...TobeYarabi je napisao/la:
Ocekujem da uskoro i Sanel Jahic napise slican status kao i Bekrija, mozda i prije od ocekivanog.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hasanovic je pokreno tu lavinu facebook filozofije.joker90 je napisao/la:Ocekujem da uskoro i Sanel Jahic napise slican status kao i Bekrija, mozda i prije od ocekivanog..
štreberiDanas čujem neki štreberi demonstrativno napustili ložu nakon primljenog gola…Zar nisu oni ti koji vole klub više od ostalih i uvijek su uz njega, i u dobru i u zlu? Zar nisu oni pravili detaljan višemjesečni skauting i dovodili igrače? Isti oni čije se ime spominje svaki dan u medijima…Pod stare dane da je malo u novinama izaći..Postali menadžeri..Nafurali raju da kupuju stolice. Raja fina, naivna, zaljubljena, a zna se da je takvog najlakše prevariti. Unijeli svog novca u klub ukupno NIŠTA. Ogradili se od igrača nakon nereda u Zenici…Nećemo im ime spominjati, oni su izgleda Željo. Ne postoji Željo od ‘21, nego od prošle godine. Opet trener kriv…Možda je kriv Adidas, nekvalitetne lopte prodaje. Valja se sad vadit’, a majka Muju nije ka.ala sto se kock'o.. Vi niste Željo ublehe ublehaške!! P.S. Sad sam samo navijač, mogu svasta lajati. Hvala fb, napisao je Hasanović.
Cekaj ba, znaci od januara to je 10 igraca i danas uz Bekrica 11 koji samo traze svoja prava i nista vise. Jbt ne mogu da vjerujem!joker90 je napisao/la:Husic, Bevab, Pozder, Toskas, pa onda one zajebancije sa Tiagom i kako ode kuci, a lik ode u Hrvatsku, tlacenje Hasanovica i pljuvanje momka koji zivi Zeljeznicmar! Hervas i kerovi, nejasnoce oko Zahirovica i njegovog raskida. Grbavica bus station!Memara je napisao/la:Stanic, Bogicevic pa evo sada i ovaj slucaj Bekric, inace sve zelja Petrovica... da da kako da ne. Bekric koji u nogama ima vise derbija nego Radinovic i ovaj novi Markovic utakmica za Zeljkana nema mjesta ni u prvih 18 za derbi...Tuce odlazi, Zeba dolazi.
I naravno uprava i niko nije odgovoran, sve zlatno i bajno, niko se ne buni!
Ima da Miske ovih dana postroji strumfadiju i izda naredbu, iduci neprijatelj i meta pljuvacine je Samir Tuce Bekric, udrite!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma dzaba sve to kad Miske ima rukice dignute tamo gdje treba..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dajte ba, sta sutite, tema je prepucavanje, zar je moguce da ne znate primiti salu na svoj racun?
solinas je brat, do sad bi mi yebo familiju i prijetio kucnim pragom
solinas je brat, do sad bi mi yebo familiju i prijetio kucnim pragom
Lakoste je napisao/la:
- MocMahale444
Ovi ljudi su simbol otpora, simbol borbe za pravdu i svoja prava u ovom surovom ratu između obicnog covjeka i radnika, kakvi oni jesu, i tiranina na drugoj strani kakav je Senad Tse-tung!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Odoh na lobotomiju jebla vas ona,nevjerovatni su svi krivi samo im Miske prav,utjerace im brze neg sto mogu zamislit... 
Hahahahahahhahaa e posteno oplaka
gdje je @High debil da spominje mrtve? 
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
Pozdrav za najboljeg sportskog radnika u drzavi.
Inace, da se sjetimo i nasih fukara

A ono na Otoci nijedne fukare

A ono na Otoci nijedne fukare

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.