Ja prvo stavio Benzemu i Ronalda, haj reko možda ovog od prve minute stavi i utrapt ce ga garant.EmirSioux89 je napisao/la:I ja drug za 50KM ne znam što Ronalda ne staviSPY je napisao/la:cekam jos bejla daje gol na 100 km

metla galatasaraja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ja prvo stavio Benzemu i Ronalda, haj reko možda ovog od prve minute stavi i utrapt ce ga garant.EmirSioux89 je napisao/la:I ja drug za 50KM ne znam što Ronalda ne staviSPY je napisao/la:cekam jos bejla daje gol na 100 km
Čekaj, ja sam malouman, a ti tvrdiš da nisi upućen u to da li igrač koji je doveden u ljetnom transfer roku ima pravo nastupa u Ligi prvaka?SPY je napisao/la:Ne znam, nisam upućen pa pitam. Prestao čitat ovaj pdf zbog tvojih maloumih postova.RealMoudrid je napisao/la:Jok, nema...SPY je napisao/la:Ima li Bale pravo nastupa na LP?
Zavolio si ti Real jer smo vam dali jedinog odlicnog igraca kojeg cete kupiti za 10 godina.AA23 je napisao/la:Sad ce vecina reci da im ne fali Ozil![]()
Cestitke, poslije Arsenala jedini klub koji mi je imalo drag je Real, prvobitno zbog one stare generacije Figa, Zidana i mnogih, kad sam bio manji gledo sam finale vi protiv Bayera cini mi se ?
[youtube][/youtube]Monolog je napisao/la:![]()
Nisam vidio gol za 6:1.Ali do tog trenutka je sve funkcionisalo da valja. Dobro, osim Ikerove povrede. Što se tom čovjeku ne da.
Da se razumijemo, Lopez je fenomenalan i pokazao je to večeras, al' Ikeru je bilo potrebno da odradi jednu utakmicu kako treba.
Bale i Ronaldo će za 2 mjeseca biti noćne more za sve protivnike. A o Iscu neću trošiti riječi. Dijete razvaljuje.
Meni je Weissov slalom ipak boljiRickBlaine je napisao/la:Najbolji gol ovosezonske Lige prvaka :kava:
Ne zna on na malom prostoru, šta ti je..RickBlaine je napisao/la:Najbolji gol ovosezonske Lige prvaka :kava:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.