FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ove rezerve bolje od prve postave.
Hoce svako da se nametne novom treneru.
Neynar namjerno nece da šutira svom bivšem klubu, a imao je 2-3 extra prilike.
Fabregas u nekom pozitivnom ludilu....hoce ga sve, i asistencije i golovi.
Hoce svako da se nametne novom treneru.
Neynar namjerno nece da šutira svom bivšem klubu, a imao je 2-3 extra prilike.
Fabregas u nekom pozitivnom ludilu....hoce ga sve, i asistencije i golovi.
Da ali i Sergi Roberto me iznenadio. Nisam ga gledao prve 2 utakmice a vidio sam kako pisete da je i tu extra igrao, jednom MVP cak proglasen. Dosta brze igra od Thiaga, okomitiji je, gol igrac, trci vise, svidja mi se.Scof1eld je napisao/la:Dongou predobar
Evo ga ipak Messi MVP.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Neće on ovako igrati ozbiljnije utakmice, ovo drugo poluvrijeme se uglavnom i igralo za to da on da gol. Zato je stalno lopta i išla na lijevu stranu, a i on pokušavao driblati uvijek. Kada bude igrao sa prvim timom, neki važniji meč, nema šanse da ima ovakvu slobodu. Tada će se morati podrediti ekipi, nije mu ovo smiješna brazilska liga.M4kaveli je napisao/la:Odlicna utakmica. Neymar se preserava, ali vidjet cemo dokle ce tako. Mali Dongou extra, Fabregas daleko najbolji.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Neymar zarko htio zabit, ali ga nije islo. Neka, pomalo.M4kaveli je napisao/la:Odlicna utakmica. Neymar se preserava, ali vidjet cemo dokle ce tako. Mali Dongou extra, Fabregas daleko najbolji.
Sredit ce i to Tata

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Cesc konacno na svojoj prirodnoj poziciji kakav je majstor
(molim bez laznih 9-ki ove sezone)
ako Alves bude u formi slicnoj kao prethodne sezone, 'ladno prebaciti Adriana na desnog beka, lik je zvijer, gine kao da je finale LP a ne prijateljska
Dongu odlican
, Neymar previse ceka i komplikuje 
Sergi Roberto pokazazuje Thiagu kakav pristup treba imati na travnjaku

ako Alves bude u formi slicnoj kao prethodne sezone, 'ladno prebaciti Adriana na desnog beka, lik je zvijer, gine kao da je finale LP a ne prijateljska

Dongu odlican

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Hegemonista
- Kontakt:
Bez primljenog gola, štoper nije potreban. :kava:
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
ma ne bi ja diro montoyu ,neka adriana na lijevojmiki_92 je napisao/la:Cesc konacno na svojoj prirodnoj poziciji kakav je majstor(molim bez laznih 9-ki ove sezone)
ako Alves bude u formi slicnoj kao prethodne sezone, 'ladno prebaciti Adriana na desnog beka, lik je zvijer, gine kao da je finale LP a ne prijateljska![]()
Dongu odlican, Neymar previse ceka i komplikuje
ako alves bude los montoya mora dobit sansu ,mani bi titovih metoda

ustvari alves bio ne bio dobar montoya isto mora imati svoju minutazu
momak je u potpunosti zasluzuje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
@miki_92 al' ga Cesc zna i zavuc sto jest jest. Moze on nekad igrati laznu 9-ku jer ima znanje za takvo nesto a i odlicnu zavrsnicu. Recimo protiv slabijih timova u ligi a ovo ostalo nek igra centralnog i ofanzivnog.
Ipak je ovaj Santos dosta slabija ekipa od onih u Primeri, pogotovo sada kada su ostali bez Neymara.
Samo nek igraju ovakav pressing, podignu staminu i to je 90% posla.
Ipak je ovaj Santos dosta slabija ekipa od onih u Primeri, pogotovo sada kada su ostali bez Neymara.
Samo nek igraju ovakav pressing, podignu staminu i to je 90% posla.
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 02 avg 2013, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Fino deluje Barca, ne mislim na rezultat i jeste da je ovo Santos, ali da se primetiti direktniji pristup Barce nego prosle sezone ili ranijih sezone, I like that...
Adriano itekako moze igrati RB-a , bez ikakvog eksperimentisanjabarca_87 je napisao/la:ma ne bi ja diro montoyu ,neka adriana na lijevojmiki_92 je napisao/la:Cesc konacno na svojoj prirodnoj poziciji kakav je majstor(molim bez laznih 9-ki ove sezone)
ako Alves bude u formi slicnoj kao prethodne sezone, 'ladno prebaciti Adriana na desnog beka, lik je zvijer, gine kao da je finale LP a ne prijateljska![]()
Dongu odlican, Neymar previse ceka i komplikuje
ako alves bude los montoya mora dobit sansu ,mani bi titovih metoda
ustvari alves bio ne bio dobar montoya isto mora imati svoju minutazu
momak je u potpunosti zasluzuje

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ovo je bilo i za onog matorog trola Pelea....pored toga što je hvalio Neymara na sve strane, dizao je i Santos u nebesa.
Eh eto ti sad tvog velikog Santosa....8 komada smo im zamotali u papir, bez luka...onako da ponesu za puta
Eh eto ti sad tvog velikog Santosa....8 komada smo im zamotali u papir, bez luka...onako da ponesu za puta
Nemoj mi Pelea dirat !111 je napisao/la:Ovo je bilo i za onog matorog trola Pelea....pored toga što je hvalio Neymara na sve strane, dizao je i Santos u nebesa.
- Hegemonista
- Kontakt:
Ovo je najveća pobjeda u Gamperu.
Ako se po jutru dan poznaje.
Ako se po jutru dan poznaje.
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pišanje po ekipi za koju je senilni Pele izjavio da je u rangu ovih koji su se veceras popišali po njima.
Pišanje po ekipi za koju je senilni Pele izjavio da je u rangu ovih koji su se veceras popišali po njima.
Pele je davno izgubio dodir sa stvarnošću.Gurajući u isti koš Neymara i Messija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jedan je Pele. Lik se zayebaye, ne misli ozbiljno uopste, ali meni je pravo simpatican sa svojim izjavama.
Hoce da se i dan danas pise o njemu, eksponira se loma.
Dongou putuje u Aziju s ekipom. Tello produzio do 2018-te i sada klauzula iznosi 30 miliona.
Jos cekam da se Fabregas izjasni i stopera.
Hoce da se i dan danas pise o njemu, eksponira se loma.

Dongou putuje u Aziju s ekipom. Tello produzio do 2018-te i sada klauzula iznosi 30 miliona.
Jos cekam da se Fabregas izjasni i stopera.
Samo jos da smo kolko tolko kompletni nazad - gdje bi nam bio kraj.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 03 avg 2013, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pele je matori idiot...ima još bivših fudbalera danas njegovih godina, živih i zdravih - pa ne prave budale od sebe, po stare dane, sa abnormalnim izjavama...ljudi šute , ne brukaju i drže do sebe....a ovaj brazilski klaun vec duže vrijeme pravi od sebe lakrdijaša.
Kad je Santos uzeo Copa Libertadores 2011, matori klaun tada mrtav- hladan izjavljuje da je Santos u rangu Barce
da ne pominjemo da mu je Neymar bio bolji od Messija i slicne doskočice.
Nakon svih tih samo-blamiranja, niko ga više ne može ozbiljno shvatati - vec samo kao senilnu budalu.
Kad je Santos uzeo Copa Libertadores 2011, matori klaun tada mrtav- hladan izjavljuje da je Santos u rangu Barce

Nakon svih tih samo-blamiranja, niko ga više ne može ozbiljno shvatati - vec samo kao senilnu budalu.
- RickBlaine
- Kontakt:
Pele i Cruyff su slicni lobotomci :kava:
Od svih velikih igraca, jedino nas Di Stefano nije poludio.
Od svih velikih igraca, jedino nas Di Stefano nije poludio.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.