soccerfan je napisao/la:IronMany je napisao/la:Zekoo je napisao/la:Prodat ce se za onoliko koliko je neko spreman platiti.
Pa kod sebilja debili za 50KM prodaju tzv ORIGINAL, a još veći debili kupuju vjerujući da je original. Ista takva kopija na piku 30KM 
Pa dok ima ovaca, bice i vune

Poslao sam im e-mail danas. Cekam da jave. Prvo dres se meni i ovako svida i sto mi je najbitnije jako je udoban, ko da i nemas nista na sebi. Mozda je jednostavno nestalo broja bilo ali definitivno cu vidjeti o cemu se radi. Od mene budalu sigurno nece napraviti, to ti garantujem

Nista neces postic sa tim. Izvinut ce ti se u mailu i to je to. Ako ocekujes da ti oni nesto isprave, stvarno ne znam kako si i na koji nacin to mislio postici?
Steta je vec napravljena, nazalost. Neko rece da je mozda postojala mogucnost da odaberes originalni print, odnosno font. Ako jeste, onda ce oni lagano da ti objasne kako si ti pogrijesio, a ne oni. Mada i ovako ce oni objasnit da nisu pogrijesili, jbg.
Ne ocekuj nista vise od tog maila.
Dres je isporucen i to je to.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!