Muzika - Arhiva postova

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Re: Muzika

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 19 jul 2011, 22:46

Boateng_27 je napisao/la:
VELA je napisao/la:
Tipicno primitivno i balkanski picke se slikaju lamburgini se voza.
Hahahahahah pa pjevači tipa Dado Polumenta i slično znaju šta ovakvi kao JA vole i oni prave takve pjesme koje su vama smješne i " SELJAČKE " ali meni npr je ova bolja 100 puta od npr Zeljko Joksimovic - Ljubavi :roll:
Uzmi ubi pa se pistolj!!!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 jul 2011, 22:49

Ukusi su razliciti, no neko nema vala ni tog ukusa :mrgreen:

ovi ukrali muziku od nekih rumuna ili grka, napisali tekst koji i ja mogu napisati i eto hita

al ova dvojica, ovaj MC seljak i Dado, jos da je onaj Cvija sa njima otpjevo, ma nema festa prava :roll:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 jul 2011, 22:50

Ja slušam narodnjake tipa ( Sinan,Šaban i ostali ) ali mogu poslušat neku ovakvu pjesmu koja mi lično godi i mogu je slušat i dan i noć ... i na kraju mi dosadi i onda se opet okrenem svojim Uzimačima jetre ... to je to ;)

Ovoj pjesmi se nemoze nista rec, pogledaj koliko pregleda iam za koliko vremena i sve ti je jasno, momci su napravili Extra pjesmu sad što se vama ne sviđa ...
Alfa_Muzijak je napisao/la: Uzmi ubi pa se pistolj!!!
Evo sad ću, dobro si me napomeno' :geek:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 19 jul 2011, 22:51

VELA je napisao/la:
Hahahahahah pa pjevači tipa Dado Polumenta i slično znaju šta ovakvi kao JA vole i oni prave takve pjesme koje su vama smješne i " SELJAČKE " ali meni npr je ova bolja 100 puta od npr Zeljko Joksimovic - Ljubavi :roll:
:lol: :roll: a sta je to koja je vrsta muzika taj sto ga slusas, taj MC ili sta je vec se furaju na Pitbulla i slicne samo sto to ni izbliza nije dobro :roll:

nego evo jedne balade za tebe

[youtube][/youtube]

ovo je reci muzika i pjesma ;)
15.10 - 15.06 ...

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 jul 2011, 22:52

@skyisthelimit

evo vjeruješ li da mi se zgadilo čim sam pogledao sliku od ove tvoje pjesme, nisam je ni pokrenuo jer vjerujem da je neka mrtva glupost a tebi je mozda jedna od najboljih tako da mislim da je prepirka suvišna ...

Ja sam Seljak, vi se iz centra Pariza ... Kraj Priče ;)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 jul 2011, 22:53

Boateng_27 je napisao/la:@skyisthelimit

evo vjeruješ li da mi se zgadilo čim sam pogledao sliku od ove tvoje pjesme, nisam je ni pokrenuo jer vjerujem da je neka mrtva glupost a tebi je mozda jedna od najboljih tako da mislim da je prepirka suvišna ...

Ja sam Seljak, vi se iz centra Pariza ... Kraj Priče ;)
ko prizna,jos pola mu se doda :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 19 jul 2011, 22:54

Alfa_Muzijak je napisao/la:
VELA je napisao/la:
Uzmi ubi pa se pistolj!!!
Kralju niko se nije ovdje definisao kao fan Željka Joksimovića i gledajući onako površno on više pripada miljeu godpodina Polumente. Ovdje se radi o raspravi Mind Evolution tipa. Kao što je čovjek napisao vidi se kakv tip ljudi sluša tog Polumentu. Evo npr. ja slušam rock/metal. Da bi slušao takvu muziku, moraš razmišljati svojim mozgom i da ne slušaš ono što ti drugi nameću nego ono što sam pronađeš za sebe i ono u čemu se nalaziš. Muzika Dade Polumente je pop muzika, žanrom je turbo folk, ali pop je mnogo širi pojama i znači da obično isprazna muzika za šire mase. Znači ciljana grupa muzičke industrije koja pravi takvu muziku su šire narodne mase koje ne upotrebljavaju svoj razum i maštu nego dopuštaju da im drugi biraju ono što će oni slušati.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 jul 2011, 22:55

Sam sebe neki dan shebem kada sam odvrno Metalicu :lol: bila neka solaza s gitarom :mrgreen: mislim sve mogu slusati ali ove sminkere tipa Dado Polumenta nikad ,ti tipovi su popularni iz razloga sto je 90% njegove publike cine glupe djevojcice . Mada i te pjesme traju mjesec dana u vrh glave i budu zaboravljenje zato sto nisu kvalitet ,kvalitet ostaje !!
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 19 jul 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 jul 2011, 22:56

T-MAC je napisao/la: ko prizna,jos pola mu se doda :mrgreen:
Ma dodaj kolko' god hoćeš bmk ;)
Fanaticosi_Medakovo je napisao/la: Kralju niko se nije ovdje definisao kao fan Željka Joksimovića i gledajući onako površno on više pripada miljeu godpodina Polumente. Ovdje se radi o raspravi Mind Evolution tipa. Kao što je čovjek napisao vidi se kakv tip ljudi sluša tog Polumentu. Evo npr. ja slušam rock/metal. Da bi slušao takvu muziku, moraš razmišljati svojim mozgom i da ne slušaš ono što ti drugi nameću nego ono što sam pronađeš za sebe i ono u čemu se nalaziš. Muzika Dade Polumente je pop muzika, žanrom je turbo folk, ali pop je mnogo širi pojama i znači da obično isprazna muzika za šire mase. Znači ciljana grupa muzičke industrije koja pravi takvu muziku su šire narodne mase koje ne upotrebljavaju svoj razum i maštu nego dopuštaju da im drugi biraju ono što će oni slušati.
Ma uredu je ;) ... bmk

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 19 jul 2011, 22:57

Evo mi Bosanci po svim karaktersitikama najsličniji Ircima i evo ti najbolji primjer kako oni svoju narodnu muziku spajaju sa modernijim zvucima:

[youtube][/youtube]

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 19 jul 2011, 23:01

@Kevin-Prince

evo ti jedna nova pjesma, u tvom stilu, samo nije papanski :lol:

[youtube][/youtube]
15.10 - 15.06 ...

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 jul 2011, 23:02

@Fanaticos_Medakovo, drug moj svaka čast svakome al' npr ovo ja nebi slušo ni u Hali ...
juznjak> je napisao/la: Mada i te pjesme traju mjesec dana u vrh glave i budu zaboravljenje zato sto nisu kvalitet ,kvalitet ostaje !!
Ovo je prava rečenica za pjesme Dade Polumente ;)

Lik je 100% upravu samo eto tih mjesec dana slušam tu pjesmu i meni dosta izađe nova ...
skyisthelimit je napisao/la:@Kevin-Prince

[youtube][/youtube]
Znam ovu pjesmu, slušam ja i stranu odnosno sve osim Rocka ...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 jul 2011, 23:03

da nisi ti mozda napisao ovaj tekst o ''metalika'' muzici... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 jul 2011, 23:04

juznjak> je napisao/la:Sam sebe neki dan shebem kada sam odvrno Metalicu :lol: bila neka solaza s gitarom :mrgreen: mislim sve mogu slusati ali ove sminkere tipa Dado Polumenta nikad ,ti tipovi su popularni iz razloga sto je 90% njegove publike cine glupe djevojcice . Mada i te pjesme traju mjesec dana u vrh glave i budu zaboravljenje zato sto nisu kvalitet ,kvalitet ostaje !!
slazem se sa svime kvalitet ostaje ono starije pjesme od domaceg rocka su bolje to isto vrijedi i za strani rock ali i novi rock je isto odlican.Vecina pjesama u turbo folku se zasniva na tome kako se je napio/la i zavrsio sa nekim u krevetu.A to samo moze proci kod djevojcica koje vise gledaju izgled pjevaca nego pjesmu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 19 jul 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 19 jul 2011, 23:04

skyisthelimit je napisao/la:@Kevin-Prince

[youtube][/youtube]
Evo ovo je bio ljetni hit 2010 godine, ovo ti je isto kao i ta tvoja gore pjesma samo na engelskom. Znači nije to situacija samo kod nas nego i u cijelom svijetu.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 19 jul 2011, 23:05

T-MAC je napisao/la:da nisi ti mozda napisao ovaj tekst o ''metalika'' muzici... :mrgreen:
:lol: svaka ti dala
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 jul 2011, 23:06

T-MAC je napisao/la:da nisi ti mozda napisao ovaj tekst o ''metalika'' muzici... :mrgreen:
Jesam ja

:geek:

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 jul 2011, 23:08

Jesam ja

:geek:
nek si im vala pokazo kako se moze os.......
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 jul 2011, 23:09

[youtube][/youtube] 8-)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 19 jul 2011, 23:10

[youtube][/youtube]

I kad sm okod tog svako ima svoj ukus, evo za mene je ova pjesma savršenstvo. Na prvo slušanje mi se nije toliko dopala, ali vremenom sam je upio. I koliko god da je preslušam, uvijek je fenomenalna. Po meni ona ima sve, a ko zna engleski i ko je čuo za knjigu Johnny Got his Gun (ili gledao film) shvatiće koliko je pjesma potresna.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.