FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
kad se igra utakmica drugog kola protuv travnika koji je datum
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
7/8 Avgustmarseille_unique je napisao/la:kad se igra utakmica drugog kola protuv travnika koji je datum

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- slani grad
- Kontakt:
danas sam prolazio pored Tusnja...onaj sjever da se zavrsi i za 10 godina bit ce gotivan pravo....sad kao sto je neko napisao stavljaju krovnu konstrukciju iznad drugog sektora...meni licno vec prejako izgleda...kad se zavrsi taj famozni sjever 100 % nece bit bolje tribine u BiH....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Kontakt:
ocigledno da nisi bio na zadnjem gostovanju u Ze da vidis kako je uradjena zapadna tribina(jedina koja je natkrivena)slani grad je napisao/la:danas sam prolazio pored Tusnja...onaj sjever da se zavrsi i za 10 godina bit ce gotivan pravo....sad kao sto je neko napisao stavljaju krovnu konstrukciju iznad drugog sektora...meni licno vec prejako izgleda...kad se zavrsi taj famozni sjever 100 % nece bit bolje tribine u BiH....

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Mi moramo dovest jos koje pojacanje pred pocetak prvenstva,otisli nam Crnogorac,Karadza,Milosevic,na njihovim pozicijama moramo trazit pojacanja,jer ako ne uspijemo eto propuha u zadnjem redu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
svaki 10 dana nemoze al svaki 15 moze...meni nije problem otici i slikati ali nemogu oni napraviti ness za 10 dana....sutra cu otici slikati i postavit cu slike....TheDinoRules je napisao/la:Može li se ko od Tuzlaka pobrinuti da svako 10 dana stavlja po 2-3 slike sa stadiona Tušanj. Naravno mislim na izgradnju nove tribine. Zahvaljujem.

FKR 1987..
cim su Milosevicu dali rok to znaci da planiraju da traze nekog mjesto njegove pozicije...a vidjet cemo hocel se danas pojaviti na treningu...ako ne idemo dalje...ha ja...harry_90 je napisao/la:Mi moramo dovest jos koje pojacanje pred pocetak prvenstva,otisli nam Crnogorac,Karadza,Milosevic,na njihovim pozicijama moramo trazit pojacanja,jer ako ne uspijemo eto propuha u zadnjem redu.
FKR 1987..
Otisao Milosevic u Celik. Valjda nekog dovedu do pocetka lige,jer ovako nece valjat sto se tice zadnjeg reda.ajla je napisao/la:cim su Milosevicu dali rok to znaci da planiraju da traze nekog mjesto njegove pozicije...a vidjet cemo hocel se danas pojaviti na treningu...ako ne idemo dalje...ha ja...harry_90 je napisao/la:Mi moramo dovest jos koje pojacanje pred pocetak prvenstva,otisli nam Crnogorac,Karadza,Milosevic,na njihovim pozicijama moramo trazit pojacanja,jer ako ne uspijemo eto propuha u zadnjem redu.
ajla je napisao/la:cim su Milosevicu dali rok to znaci da planiraju da traze nekog da zauzme njegovu poziciju...a vidjet cemo hocel se danas pojaviti na treningu...ako ne idemo dalje...ha ja...harry_90 je napisao/la:Mi moramo dovest jos koje pojacanje pred pocetak prvenstva,otisli nam Crnogorac,Karadza,Milosevic,na njihovim pozicijama moramo trazit pojacanja,jer ako ne uspijemo eto propuha u zadnjem redu.
FKR 1987..
- senad_flamin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma svejedno, može i svako 16 dana, nije problemajla je napisao/la:svaki 10 dana nemoze al svaki 15 moze...meni nije problem otici i slikati ali nemogu oni napraviti ness za 10 dana....sutra cu otici slikati i postavit cu slike....TheDinoRules je napisao/la:Može li se ko od Tuzlaka pobrinuti da svako 10 dana stavlja po 2-3 slike sa stadiona Tušanj. Naravno mislim na izgradnju nove tribine. Zahvaljujem.![]()
![]()
![]()

U mom svijetu važe moja pravila
TheDinoRules je napisao/la:Ma svejedno, može i svako 16 dana, nije problemajla je napisao/la:svaki 10 dana nemoze al svaki 15 moze...meni nije problem otici i slikati ali nemogu oni napraviti ness za 10 dana....sutra cu otici slikati i postavit cu slike....TheDinoRules je napisao/la:Može li se ko od Tuzlaka pobrinuti da svako 10 dana stavlja po 2-3 slike sa stadiona Tušanj. Naravno mislim na izgradnju nove tribine. Zahvaljujem.![]()
![]()
![]()
A ne fkt' me interesuje koliko brzo se gradi i raduje me što će (koliko sam ja dobro razumio) Sloboda i grad Tuzla uskoro imati najbolji stadion u državi kojeg bi mogla koristiti i reprezentacija
Gradi se brzinom koliko para toliko i muzike

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Tacno tako,koliko para toliko muzike.Sta bi sa onim arapima sto je Raz_ba pricao ??
Ma predizborna kampanjaharry_90 je napisao/la:Tacno tako,koliko para toliko muzike.Sta bi sa onim arapima sto je Raz_ba pricao ??

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Rekla Ajla da ce sutra slikat
i da ce postavit.Ma valjda sta bude od arapa,kao sto smo prije pisali,to ce se izaci pred izbore sa tom pricom.

Ako vam Bajić dođe na mjesto štopera grdno ce te se zavarat', on tu poziciju ne igra već 6 mjeseci, a zadnji put je igrao protiv Borca u Kupu ,on je napravio te dvje rigorozne greške ,zbog kojih vjerovtno smo i izgubili KUP. 

1996
Znaci taj Bajic je neka kanta od igraca ?? Bas citam ovo za Bajica i ostale,malo i pretjeruju sa ovakvom pricom o Slobodi.
Nije kanta, tj. prije je bio, ali kad je Amar došao postao je pravo solidan desni bek. Nas je odbacio ,ali eto mu sad mogao je LP igrat' ,sad nek' ide u Živinice na pripreme. BEZ UVREDE!harry_90 je napisao/la:Znaci taj Bajic je neka kanta od igraca ?? Bas citam ovo za Bajica i ostale,malo i pretjeruju sa ovakvom pricom o Slobodi.

1996
Ako kazes da je dobar,valja ga uzeti,jer otisli su nam Crnogorac,MiloseviC,Karadza,Krasic,zadnja linija nam je trenutno propuh.Sloboda je trebala sad ici na pripreme u CG,al nisu uspjeli naci protivnike,pa ce pripremi radit u Tuzli,stim da ce pare koje bi isle na pripreme u CG,trebale ici na dovodjenje igraca.cassanova je napisao/la:Nije kanta, tj. prije je bio, ali kad je Amar došao postao je pravo solidan desni bek. Nas je odbacio ,ali eto mu sad mogao je LP igrat' ,sad nek' ide u Živinice na pripreme. BEZ UVREDE!harry_90 je napisao/la:Znaci taj Bajic je neka kanta od igraca ?? Bas citam ovo za Bajica i ostale,malo i pretjeruju sa ovakvom pricom o Slobodi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Smatram da nisi imao namjeru nikoga uvrijediti ovim, ali ako si malo pazljivije citao ranije postove vidio bi da su obezbijedjena sredstva za pripreme u Crnoj Gori, ali se nije uspio naci protivnik za odigravanje utakmice. To je jedini razlog zbog cega se nije otislo u drugu zemlju na pripreme.cassanova je napisao/la:Nije kanta, tj. prije je bio, ali kad je Amar došao postao je pravo solidan desni bek. Nas je odbacio ,ali eto mu sad mogao je LP igrat' ,sad nek' ide u Živinice na pripreme. BEZ UVREDE!harry_90 je napisao/la:Znaci taj Bajic je neka kanta od igraca ?? Bas citam ovo za Bajica i ostale,malo i pretjeruju sa ovakvom pricom o Slobodi.

Inace Sloboda ima para, ne u prevelikim kolicinama, ali ih krije kao zmija noge.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.