Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Da, vezni red nije imao vise motivacije da igra, onako alibi-igranje, isto tako defenziva i eto im. Vedo je imao jednu dobru akciju i probijanje po strani, Demba Ba jos jednu i to je to, ali posto odzada nije vise nista dolazilo ni ne cudi me. Ali jasno se vidi volja kod njega i nadam se da ce tu nastaviti. Salihovic je izgleda imao problema sa ledjima. Vukce&Co su to uradili sta najbolje znaju, dobro se istrcali, borili, ali zasto to i oni vecinom ne znaju, efektivnost kao i uvjek do sada je jednaka jednoj velikoj nuli.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Obasi im fali itekako neko da probije po sredini ili strani,a cak je i Weis imao dobrih tekmi ove sezone.
A nije ih bilo.
A nije ih bilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Bez sale: Na TM-u to jest Hoffenheimovom djelu foruma vec su Ibisevic i Salihovic glavni krivci. 
Nasi ih tamo vec sada podhebavaju sa:
Da Salihovic i Ibisevic su veoma lose odigrali kao stoperi danas, sto brze prodati.

Da Salihovic i Ibisevic su veoma lose odigrali kao stoperi danas, sto brze prodati.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zitat von VcMarius:Principatus je napisao/la:Bez sale: Na TM-u to jest Hoffenheimovom djelu foruma vec su Ibisevic i Salihovic glavni krivci.
Mein Gott Hoffenheim
Was ist mit euch los ?
Ibisevic du bist so schlecht.
Geh weg aus Deutschland und weg von Hoffenheim
Wieso wechselt man so einen ein ?
Einen Salihovic kann man auch draußen lassen.
So werden wir absteigen ganz ehrlich !
Wir spielen immer nur 45 MINUNTEN !
und dann schlafen !
OMG !
Salihovic nd ibisevic sind gaaanz klar schuld an der Niederlage , zu 1000%.
Es war absehbar dass wegen den beiden die Abwehr pennt und dass fast alle Nur Fehlpässe spielen .
Beide sind daran schuld dass Freiburg perfekt stand und die TSG einfach zu dumm ist um hochkaräter zu nutzten !!

Polako mi se gadi ovaj Hoffenheim, ko i ona Vukojebina
- Principatus
- Kontakt:
Da to mislim i taj ironicni odgovor, da su oni krivi sto TSG ne zna sastaviti 2-3 lopte.
Bosanac koji si ti tamo na TMu?
Vukojebinovi navijaci su bar vecinski bili normalni, osim onih sto nisu mogli docekati Diega za Misketa, pa sad uzivaju.

Vukojebinovi navijaci su bar vecinski bili normalni, osim onih sto nisu mogli docekati Diega za Misketa, pa sad uzivaju.

Pratim onaj njihov forum, ali nikako mi se ne da registrirati. Ali napravicu sebi nick pa cu ti reci kako se zovemPrincipatus je napisao/la:Da to mislim i taj ironicni odgovor, da su oni krivi sto TSG ne zna sastaviti 2-3 lopte.

P.S napravio sam.
Zovem se T0RPHANT0M .. A ti ?

- Principatus
- Kontakt:
Nisam tamo prijavljen, i bolje je tako. 

Za ovo je sve Pape kriv................................ 
@Principatus ulogaj se i uputi decke u .....vjecna lovista.

@Principatus ulogaj se i uputi decke u .....vjecna lovista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Pape odlazi! 
Ma vidjecu, ako mi sljedecih dana bude nenormalno dosadno, onda cu tim kvazinavijacima malo ocitati pojedine stvari, na Njemackom sam elokventniji nego na naskim. No problem je: kako ces glupom objasniti da je glup i to tako da on glup to shvati. To je jedan vjeciti paradoxon.

Ma vidjecu, ako mi sljedecih dana bude nenormalno dosadno, onda cu tim kvazinavijacima malo ocitati pojedine stvari, na Njemackom sam elokventniji nego na naskim. No problem je: kako ces glupom objasniti da je glup i to tako da on glup to shvati. To je jedan vjeciti paradoxon.

Ma i to je sto kazes.
Ma pocecu im vrijedjati njihove pse, sigurno ce ih to vise zaboljeti nego da vrijedjam njih
Treba do 4 dana da ti ovjere account, pa cu malo diskutirati sa njima
Ma pocecu im vrijedjati njihove pse, sigurno ce ih to vise zaboljeti nego da vrijedjam njih

Treba do 4 dana da ti ovjere account, pa cu malo diskutirati sa njima

Ragnicku dolaziPrincipatus je napisao/la:Pape odlazi!

Samo im par rijeci napises.Gdje su bili kad nije Vede a pogotovo Salihovica bilo u ekipi.Prije par godina.
To ti je kao neka vrsta Halte Klape

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Haha, Principatus objasni Švabama malo 

I ovi na sportsport.ba postaju sve bolji i bolji sa vijestima
Za ibisevica i ok sto je na klupi ali salihovic je jedan od boljih igraca u hoffenheimu ako ne i najbolji
U pretposljednjem susretu 12. kola njemačke Bundeslige, snage su odmjerili Hoffenheim i Eintracht iz Frankfurta, a završilo je pobjedom gostiju rezultatom 1:0.

Za ibisevica i ok sto je na klupi ali salihovic je jedan od boljih igraca u hoffenheimu ako ne i najbolji
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Haymo Vedo danas barem jedan gol..zacepi usta onima koji te kritikuju 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Analiticar 2
- Kontakt:
Kloc ostaje kloc.
On je taraba slusajte me.
E moj Ibisevicu ja ne bi tebi dao da u Vrbanjusi igra.
On je taraba slusajte me.
E moj Ibisevicu ja ne bi tebi dao da u Vrbanjusi igra.
Pa cim on eto nije igrao dobili smo i to slovacku u gostima..Slucajno ili ne? think twice.....
- Analiticar 2
- Kontakt:
Naravno da nije slucajno, on je kloc obicni.Inter1977 je napisao/la:Pa cim on eto nije igrao dobili smo i to slovacku u gostima..Slucajno ili ne? think twice.....
Bolan prestani se bavit fudbalom da nam svima olakšaš život.
Evo ga, opet se registrovao i počeo po starom. Nadam se da će nadležni reagovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Koji su ovo strucnjaci.... Murinjo nisam te prepozno...