Srednje ime vam je "pehar".Viper je napisao/la: ↑05 sep 2023, 14:12Normalno kad nemate pojma šta je toIceTea je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:40Jbg ja sam pošten, tad sam počeo dolaziti na tribinu. Nezaboravno je bilo ono sve, pun sjever navijanje u Kupu, pa u Cvajti protiv Igmana, Jedinstva.. Poslije sve slabije i slabije. Tako da sam i ja prešao na Zapad. Ali šta god da se desi dolazit ću da pratim svoj klub.Ni rezultati ni trofeji, samo ljubav i navijanje.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- Beduin
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Snizene su karte, javi se u pp ds ti posaljem od drugara broj za stan na dan
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Mislim da je zavrsila regularna sezona, vjerovatno da su sad ulaznice nesto povoljnije, ako ne i besplatno. Ali se jos kupaju ljudi.
Smjestaj je ovdje prebukiran tokom sezone, bas tesko naci. Ali nije nemoguce, ako odlucis javi se na nasoj temi i naci ce ti se nesto. A imas i na bookingu sve te smjestaju, par mojih tamo rentaju na dan.
Najavljuju tople naredne dane pa pozuri.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ti imaš 26 potcjenjuješ nas mlađe ko da 40 imaš. Sumnjam ja da si ti uopšte učestovao u svim tim dešavanjima što si naveo al hajd. Smijem se kladiti da sad utakmice gledaš preko malih ekrana, a možda ni to. Zbog takvih kao ti većina i propušta utakmice. Sve neka prepucavanja, neko potcjenjivanje. Čovjek bi rekao prošli sito i rešeto a vala ništa specijalno. Ja sam rekao da pamtim tribinu kad je Bajra bio vođa,dosta stare garde je tu bilo, sjever vazda pun, organizacija top topova.mirsonetz je napisao/la: ↑05 sep 2023, 17:12I meni je 26 pa opet znam hahaha ja sam sa 6 poceo dolazit na Tusanj i bas su mi u sjecanju bili kakva je to luda ekipa bila… 9 autobusa na finale kupa u Mostar, pa tuca sa ultrasima ganjali ih letvama po ulici Mese Selimovica ( ex hasana brkica ) pa udaranje hordi u po sarajeva. Bakljada preko citavog zapada 08/09 pocetak sezone kad smo kod tog po meni najbolja ekipa poslije rata kad je Sok rahmetli vodio a Marijan iza lima postavljo odbranu tsd smo bili najbolja odbrana lige joldic na golu prodanovic mikelini cejvanovic denis karic( nisam siguran) tare, said, slomic, tosunovic, zoletic( nisam siguran ) tad je said otiso u werder a slomic u dinamo ovi stariji nek me isprave ako grijesim.
A ice tea je dosao onda kad je ciro rahmetli preuzeo ( kad i 50% ovih novopecenih silnih navijaca koji se bakcu da su veci navijaci od starosjedilaca) znacii cirkan te povukao i azemica hahaha

Bujrum. Stanove uvijek imaš povoljne, stan na dan, dođeš buraz lupam u subotu u 10:00 preuzmeš ključeve. Odeš na Panonsko, nauživaš se, navečer prošetaš Korzom, dođeš u stan odmoriš se i odspavaš. Sutra ujutru vratiš ključ ali imaš i taj dan za Panonsko. Neki moji prijatelji van Bosne dođu i tako odrade. Cijene su ti extra , 50-60KM. Ulaz na Panonsko je mislim 5.5 umjesto 6.5 s tim da se kapije otvaraju u 08:00 umjesto od 07:00 kao do sad. To je to.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Za tebe imam vise gostujucih odgledanih nego ti domacih ahhahaIceTea je napisao/la: ↑05 sep 2023, 18:15Ti imaš 26 potcjenjuješ nas mlađe ko da 40 imaš. Sumnjam ja da si ti uopšte učestovao u svim tim dešavanjima što si naveo al hajd. Smijem se kladiti da sad utakmice gledaš preko malih ekrana, a možda ni to. Zbog takvih kao ti većina i propušta utakmice. Sve neka prepucavanja, neko potcjenjivanje. Čovjek bi rekao prošli sito i rešeto a vala ništa specijalno. Ja sam rekao da pamtim tribinu kad je Bajra bio vođa,dosta stare garde je tu bilo, sjever vazda pun, organizacija top topova.mirsonetz je napisao/la: ↑05 sep 2023, 17:12I meni je 26 pa opet znam hahaha ja sam sa 6 poceo dolazit na Tusanj i bas su mi u sjecanju bili kakva je to luda ekipa bila… 9 autobusa na finale kupa u Mostar, pa tuca sa ultrasima ganjali ih letvama po ulici Mese Selimovica ( ex hasana brkica ) pa udaranje hordi u po sarajeva. Bakljada preko citavog zapada 08/09 pocetak sezone kad smo kod tog po meni najbolja ekipa poslije rata kad je Sok rahmetli vodio a Marijan iza lima postavljo odbranu tsd smo bili najbolja odbrana lige joldic na golu prodanovic mikelini cejvanovic denis karic( nisam siguran) tare, said, slomic, tosunovic, zoletic( nisam siguran ) tad je said otiso u werder a slomic u dinamo ovi stariji nek me isprave ako grijesim.
A ice tea je dosao onda kad je ciro rahmetli preuzeo ( kad i 50% ovih novopecenih silnih navijaca koji se bakcu da su veci navijaci od starosjedilaca) znacii cirkan te povukao i azemica hahahaUskoro opet tako da bude aBd.
Bujrum. Stanove uvijek imaš povoljne, stan na dan, dođeš buraz lupam u subotu u 10:00 preuzmeš ključeve. Odeš na Panonsko, nauživaš se, navečer prošetaš Korzom, dođeš u stan odmoriš se i odspavaš. Sutra ujutru vratiš ključ ali imaš i taj dan za Panonsko. Neki moji prijatelji van Bosne dođu i tako odrade. Cijene su ti extra , 50-60KM. Ulaz na Panonsko je mislim 5.5 umjesto 6.5 s tim da se kapije otvaraju u 08:00 umjesto od 07:00 kao do sad. To je to.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Tako je lutko, doduše unazad par godina se prenose utakmice premijer lige na tv-u, a da tek je par godina i pratis.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ne zna se ko koga više tuče, pa krenuli međusobno 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Sve cari teme Prva liga FBiH

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mi od kako smo krenuli od kantona, najgotivnija stvar je sto nema pauze kad repka igra. Ispratis repku i onda likCe gostovanje u nekoj vukojebini

Jos jedna car prve lige

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Jovic golman , babić lijevi bek i Kasapovic , a Denis Karic već tad nije igrao, a Sarajlic i Omic zadnji veznimirsonetz je napisao/la: ↑05 sep 2023, 17:12I meni je 26 pa opet znam hahaha ja sam sa 6 poceo dolazit na Tusanj i bas su mi u sjecanju bili kakva je to luda ekipa bila… 9 autobusa na finale kupa u Mostar, pa tuca sa ultrasima ganjali ih letvama po ulici Mese Selimovica ( ex hasana brkica ) pa udaranje hordi u po sarajeva. Bakljada preko citavog zapada 08/09 pocetak sezone kad smo kod tog po meni najbolja ekipa poslije rata kad je Sok rahmetli vodio a Marijan iza lima postavljo odbranu tsd smo bili najbolja odbrana lige joldic na golu prodanovic mikelini cejvanovic denis karic( nisam siguran) tare, said, slomic, tosunovic, zoletic( nisam siguran ) tad je said otiso u werder a slomic u dinamo ovi stariji nek me isprave ako grijesim.
A ice tea je dosao onda kad je ciro rahmetli preuzeo ( kad i 50% ovih novopecenih silnih navijaca koji se bakcu da su veci navijaci od starosjedilaca) znacii cirkan te povukao i azemica hahaha
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Jest jest Jovic pa njegova navika izleti na 16 i gor dole trckara ko zagrijava se da vruc bude ali strasna ekipaa je bila. I vojvoda sa svojim crvenim kartonima pa da ode za vikend kuci ahhaHitman22 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 21:12Jovic golman , babić lijevi bek i Kasapovic , a Denis Karic već tad nije igrao, a Sarajlic i Omic zadnji veznimirsonetz je napisao/la: ↑05 sep 2023, 17:12I meni je 26 pa opet znam hahaha ja sam sa 6 poceo dolazit na Tusanj i bas su mi u sjecanju bili kakva je to luda ekipa bila… 9 autobusa na finale kupa u Mostar, pa tuca sa ultrasima ganjali ih letvama po ulici Mese Selimovica ( ex hasana brkica ) pa udaranje hordi u po sarajeva. Bakljada preko citavog zapada 08/09 pocetak sezone kad smo kod tog po meni najbolja ekipa poslije rata kad je Sok rahmetli vodio a Marijan iza lima postavljo odbranu tsd smo bili najbolja odbrana lige joldic na golu prodanovic mikelini cejvanovic denis karic( nisam siguran) tare, said, slomic, tosunovic, zoletic( nisam siguran ) tad je said otiso u werder a slomic u dinamo ovi stariji nek me isprave ako grijesim.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Šta bi tek bilo da imamo još kakve mostarce ili pitare ovdje

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Guglaj.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ja samo tebi vjerujem
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Maloprije kao da si se pokajao što si napisao @konobar, pa izbrisa post ccc...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 23:22Ja samo tebi vjerujem
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Ti imas bolji posao

Morao sam izbrisati post
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Pala nam je tema malo, isforsirana mržnja nas i Zenićana je morala oslabiti. Nema te prave zle krvi među nama, nikad je nije ni bilo.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 23:26![]()
Ti imas bolji posao(25+)
Morao sam izbrisati post

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.