Forum
Re: Forum
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Koj' ovo vrag ?

Prijavio sam ja taj problem. Mislio sam da je do AdBlockera, ali nije, resetovao sam Chrome postavke, pokušao kad nisam logovan na forum i opet isto. Pokušaću još par caka, pa javim.Shooter je napisao/la:Pa recimo, unazad 20-ak dana je sigurno otvaralo u novom tabu.
Bas me zanima, da li ostali imaju isti problem, nek se jave ako imaju.
EDIT: Ovo pišem iz Safe Mode i tu je sve ok, otvara u novom tabu. Znači do nas je.
EDIT 2: Nakon restarta sve mi je ok i otvara u novom tabu.
Dakle, prilikom startanja računara prtisni F8, izaberi Safe Mode With Networking, idi na forum, klikni na neki link, otvoriće ti ga u novom tabu. Nakon toga startuj Windows normalno i trebalo bi biti ok, kod mene je radilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: Forum - pristup mobitelom
Da se sredi veličina ove gore reklame **** nezz da li je to do mene ili do SS,ali tek se dns pojavilo. I ako je do SS nek se sredi veličina jer na mobu smanji dole cijeli frm i bude preko pola ekrana pa moraš zoomirati da vidiš
Sabrine mi moje!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Taman posao da postavim to, jel mislis na ovo @BosnianKingdom ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kako to da imam -1 na pp? 
Do kada cete tolerisati psovke na temi "kladionica. chat, supljiranje, kukanje", ponajvise psuju "LjumanM95" i "GabrielBatistuta", "Bihac96"
Znaci, ne moze se citati lijepo tema od psovki!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovo se i meni dogadja, samo na drugom forumuSignore je napisao/la:Kako to da imam -1 na pp?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Forum
Pa ne ulazi na temu sta si naporan, ne znam sta ocekujes procitat pametno na toj temimegaffon je napisao/la:Do kada cete tolerisati psovke na temi "kladionica. chat, supljiranje, kukanje", ponajvise psuju "LjumanM95" i "GabrielBatistuta", "Bihac96"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Valjda ocekuje nesto tipa "lijepi moj James, ostao na margini i obori me za 200 KM...LeBron James je moj najdrazi igrac"...vjerovatno bi on isao u javnu kucu da trazi zenu za udaju, i onda se iznenadio da su tamo sve fukse...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sredjeno je, hvala na sugestiji.
Kolega ti brini o Chelseaju, nece vas nesto loptaJoseMourinho je napisao/la:Pa ne ulazi na temu sta si naporan, ne znam sta ocekujes procitat pametno na toj temimegaffon je napisao/la:Do kada cete tolerisati psovke na temi "kladionica. chat, supljiranje, kukanje", ponajvise psuju "LjumanM95" i "GabrielBatistuta", "Bihac96"
- JoseMourinho
- Kontakt:
i ovo bi trebalo nesto smijesno biti ili?megaffon je napisao/la:Kolega ti brini o Chelseaju, nece vas nesto loptaJoseMourinho je napisao/la:Pa ne ulazi na temu sta si naporan, ne znam sta ocekujes procitat pametno na toj temimegaffon je napisao/la:Do kada cete tolerisati psovke na temi "kladionica. chat, supljiranje, kukanje", ponajvise psuju "LjumanM95" i "GabrielBatistuta", "Bihac96"
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Gledaj tuzibabemegaffon je napisao/la:Do kada cete tolerisati psovke na temi "kladionica. chat, supljiranje, kukanje", ponajvise psuju "LjumanM95" i "GabrielBatistuta", "Bihac96"
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Zadnja recenicaPapastathopoulos je napisao/la:Valjda ocekuje nesto tipa "lijepi moj James, ostao na margini i obori me za 200 KM...LeBron James je moj najdrazi igrac"...vjerovatno bi on isao u javnu kucu da trazi zenu za udaju, i onda se iznenadio da su tamo sve fukse...
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sto, jesi to horan rijesit koji problem, sad zasad trebaju mi nove gume i akumulator!?GabrielBatistuta je napisao/la:Gledaj tuzibabemegaffon je napisao/la:Do kada cete tolerisati psovke na temi "kladionica. chat, supljiranje, kukanje", ponajvise psuju "LjumanM95" i "GabrielBatistuta", "Bihac96"
Znaci, ne moze se citati lijepo tema od psovki!!!ako imas nekih problema javi se na pp ili idi na neki vjerski forum
Ovaj indijanac nam se ponovo pristavio na bh tenis, prijavljujemo postove, ali niko ne reaguje.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=32040
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=32040
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko je indijanac?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.