FK Rudar Prijedor

skelar
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la skelar » 13 maj 2014, 07:41

LloriS je napisao/la:
kladionicar30 je napisao/la:nadam se da se nikad necete vratiti u pl sramota vas je u oni seoskim zelenim dresovima gledati ...prava seoska ekipa...
Da se nikad ne vrate nadam se :lol: :lol: :lol: :lol:
Vraticemo se mi nemoj te se vi brinuti o tome bolje pazite na sopstvene klubove ako ih uopste imate ...cuj seoskim zelenim dresovima haha ..koji biser si ti ...
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 13 maj 2014, 11:45

Finale kupa RS u Bijeljini u cetvrtak u 17 h uz direktan prenos na RTRS . E ako ovo izgubimo onda stvarno smo pukli . Sad citam da ce biti istrage u Banjaluci povodom navodnih namjestanja u 2 utakmice protiv Zvijezde i Travnika od strane Uprave sa direktorom Zrilicem . Vidjecemo dokke ce to dogurati .

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 maj 2014, 16:13

Znači lopovi se dovoljno nakrali i odvedoše vas usput u 1 ligu RS i ispališe se kao gospoda. :clap:
SRETAN BROJ - 1725

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 14 maj 2014, 04:11

pitic je napisao/la:Znači lopovi se dovoljno nakrali i odvedoše vas usput u 1 ligu RS i ispališe se kao gospoda. :clap:
Tako to nazalost uvijek bude na kraju .

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 maj 2014, 08:55

velikibrat je napisao/la:
skelar je napisao/la:Misevi su poceli napustati potopljenjo gnjezdo ... heeh vrijeme je da se krene ljudi.
Baš bi bilo lijepo spojit Gavrana i Basaru u Prvoj ligi Republike Srpske, a da im Mikić nosi kapetansku vrpcu jer je Kantar suspendiran najmanje sedam tekmi zbog pljuskanja vođe željine skvadre Muamera Švrake.
Zanimljiva je to kombinatorika
g.Gavran I g.Mikic SPASITELJI KLUBA RUDAR PRIJEDOR,nema boljih a I jesu face u BiH nogometu.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 14 maj 2014, 22:27

da nam se dugo ne vrarite iz tih miki maus liga :*
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la brazzo » 14 maj 2014, 22:55

fukarezv je napisao/la:da nam se dugo ne vrarite iz tih miki maus liga :*
cuj ovog halila, pa je l ti drazi jbn travnik i gostovanje na onom arhirtektonskom vicu od stadiona o gradu i mentalitetu dole da ne pricam, nego otic u prijedor... plus bolje prodjemo tamo nego kod ovih hamala i na terenu i van njega? Doduse mozda grijesim pitam pogresnu osobu. I da odg momku vezano za Ciru, ne zna se i jos uvijek nije nista odluceno (bar ja nisam upoznat) ali dogovor je bio da ce ostati ako se izbori plasman i mislim da je to 90% gotoca stvar. Jos jednom Prijedor i Rudar zasluzuju pl vise nego pola ekipa trenutno (pocevsi od travnika,slavije,viteza...)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 14 maj 2014, 23:00

realno ne gotivim ni vas a ni travnik i ovo sam napiso zbog tog sto ste mi nekako sup.acka ekipa i uvijek je bilo tesko igrati sa vama u PL. :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 15 maj 2014, 10:36

?, $ нас сугосто " ? % суђење, " " су ? $ $ & ?.

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 15 maj 2014, 11:20

brazzo je napisao/la:
cuj ovog halila, pa je l ti drazi jbn travnik i gostovanje na onom arhirtektonskom vicu od stadiona o gradu i mentalitetu dole da ne pricam, nego otic u prijedor... plus bolje prodjemo tamo nego kod ovih hamala i na terenu i van njega? Doduse mozda grijesim pitam pogresnu osobu. I da odg momku vezano za Ciru, ne zna se i jos uvijek nije nista odluceno (bar ja nisam upoznat) ali dogovor je bio da ce ostati ako se izbori plasman i mislim da je to 90% gotoca stvar. Jos jednom Prijedor i Rudar zasluzuju pl vise nego pola ekipa trenutno (pocevsi od travnika,slavije,viteza...)

Nista se ti ne brini vracamo se expresnim do godine . Mozda je to i klubu trebalo malo da se sve razdrma i da se neke stvari promjene na veliko . A sto se tice Travnika nemam nista protiv ali odmah cu reci sad da sljedecu sezonu pakuju kofere . Izvlace se kao mi par sezona prije ali eto kao u nasem slucaju uvijek dodje kraj . @brazzo samo se vi drz'te Cire dogurace vas daleko .

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 15 maj 2014, 15:45

Je li ko zna da li je danas finale Kupa RS, sa Radnikom, pošto je kod nas vanredno stanje u gradu, i pola grada je poplavljeno, mogu tek misliti kakav je teren.
Ja sam načuo da je Radnik tražio da se utakmica odgodi, ali da vi to niste prihvatili :crazy:
003871312

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 15 maj 2014, 16:50

brazzo je napisao/la:

ma po cemu zasluzujetee vise premijer ligu od mog Viteza??? klub koji marke nije nikom duzan,pripreme svake godine vrhunske,trener vrhunski,grad s najrazvijenijim gospodarstvom,miran i pozeljan za doci. ne lupaj gluposti i nek ste ispali.klub koji nikog ne moze dobiti,ni ne zasluzuje da igra najjacu ligu.sad mozda mognete dobiti te relativno seoske ekipe u RS-u. caoo :wave:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 15 maj 2014, 19:09

FanVitez je napisao/la:
ma po cemu zasluzujetee vise premijer ligu od mog Viteza??? klub koji marke nije nikom duzan,pripreme svake godine vrhunske,trener vrhunski,grad s najrazvijenijim gospodarstvom,miran i pozeljan za doci. ne lupaj gluposti i nek ste ispali.klub koji nikog ne moze dobiti,ni ne zasluzuje da igra najjacu ligu.sad mozda mognete dobiti te relativno seoske ekipe u RS-u. caoo :wave:
macak,niti sam iz Prijedora niti sam navijac Rudara ali kao neutralac mislim ovako kako sam napisao. Ne sporim da je Vitez kao grad i sredina spreman, doduse mozda sam i ja izabrao pogresan primjer jer ne igrate svoje tekme kuci, ali ne podnosim da vidim klub u najvisem rangu bilo koje lige a da ne moze skupiti ni 1 hiljadu na stadionu.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 16 maj 2014, 00:18

Finale Kupa odgodjeno do daljneg .

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 22 jun 2014, 23:18

moze li mi netko napisati nesto vise o igracu Stipe Milos? igrao kod vas ovu polusezonu,kakav je :)
TH 1950

SarcofagoVenom
Kontakt:

Post Postao/la SarcofagoVenom » 23 jun 2014, 00:08

Provjereni kvalitet,nakon uspješne sezone u Rudaru,imao je brojne ponude od kojih se izdvajaju Zmijanja iz Kola,Ravni iz Međeđe te Stakorine iz Čajniča,no izabrao je Vitez.Jedan od razloga što je izabrao Vitez je i taj što je čuo da igrače njegovog kalibra primaju u FIS-u na slaganju robe,nakon završetka ugovora.
Ulaz besplatan izlaz se plaća

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 23 jun 2014, 10:51

SarcofagoVenom je napisao/la:Provjereni kvalitet,nakon uspješne sezone u Rudaru,imao je brojne ponude od kojih se izdvajaju Zmijanja iz Kola,Ravni iz Međeđe te Stakorine iz Čajniča,no izabrao je Vitez.Jedan od razloga što je izabrao Vitez je i taj što je čuo da igrače njegovog kalibra primaju u FIS-u na slaganju robe,nakon završetka ugovora.

mogao si biti malo ozbiljniji :mrgreen:
TH 1950

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 25 jun 2014, 15:44

FanVitez je napisao/la:moze li mi netko napisati nesto vise o igracu Stipe Milos? igrao kod vas ovu polusezonu,kakav je :)
ma glavonja dzinovski... :crazy:

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 25 jun 2014, 15:46

Vidim izabrali su predsjednika i te zajebancije. Samo nam mazu oci. Dobre ljude su kao postavili ali mene ne brinu oni nego ona **** iza njih sto godinama sjede u upravi i ne rade nista.

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 30 jun 2014, 12:00

Kad pocinje sezona ? Nestor je tu zna li ko o novim imenima i ko je ostao i tako to ?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin, riki46, StarmoCity, supervizor i 31 gost.