PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kako živiš Marioo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- TobeYarabi
- Kontakt:
johnnyyK je napisao/la:Stavi još koji put, možda ti se nasmije neko iz samilosti...TobeYarabi je napisao/la:
- hskzmostar
- Kontakt:
Igra b postava a nasi klubovi su u odlicnim odnosima,cak i Velezovi kadeti prelaze u Zrinjski da nastupaju tako da tu nema neke mrznje...bolan gospoda smo postalijoker90 je napisao/la:Valjda ce Velez dobro izudarati igrace Zrinjskog, ako nista..
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
On je došao u Mostar na vakcinu i u srednju školu,a ja moji možda 150god prije njega. Nemoj nikom reć da će oni koji drže Pećinu brzo da izađu ili da daju dobru lovu.dzelllo je napisao/la:PC,kad dodje on a kad ti?MMM je napisao/la:Pa on je lažni Mostarac i jedini ima razlog za strah.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
MMM je napisao/la:On je došao u Mostar na vakcinu i u srednju školu,a ja moji možda 150god prije njega. Nemoj nikom reć da će oni koji drže Pećinu brzo da izađu ili da daju dobru lovu.dzelllo je napisao/la:PC,kad dodje on a kad ti?MMM je napisao/la:Pa on je lažni Mostarac i jedini ima razlog za strah.

Vidim da znas nesto al nemoj to nekom drugom pricat.Izazvat ces smijeh
lezVe do bagro
Bio sam u bašti iznad Pećine i to njemu nije smiješno,a znaš ko drži baštu sa glavne ulice?
Kazem ti da se bezveze ne prosipas.Smije ti se rajaMMM je napisao/la:Bio sam u bašti iznad Pećine i to njemu nije smiješno,a znaš ko drži baštu sa glavne ulice?
lezVe do bagro
Znaš ko se zadnji smije...dzelllo je napisao/la:Kazem ti da se bezveze ne prosipas.Smije ti se rajaMMM je napisao/la:Bio sam u bašti iznad Pećine i to njemu nije smiješno,a znaš ko drži baštu sa glavne ulice?
Sutra cemo vidjetiMMM je napisao/la:Znaš ko se zadnji smije...dzelllo je napisao/la:Kazem ti da se bezveze ne prosipas.Smije ti se rajaMMM je napisao/la:Bio sam u bašti iznad Pećine i to njemu nije smiješno,a znaš ko drži baštu sa glavne ulice?
lezVe do bagro

Tuce izdrziii, Slavko, Slavko krme debelo, krme debelo. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

Nocas Ibro nema sna....Ibroooo
Misimovicu, imas li sta reci na ovo prozivanje Tuceta 

Ne mora Miske nista reci, sad ce lobotomci okrenuti raju protiv Bekrije..Lakoste je napisao/la:Misimovicu, imas li sta reci na ovo prozivanje Tuceta

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
za plave sehare...def.Lakoste je napisao/la:
Tuce izdrziii, Slavko, Slavko krme debelo, krme debelo. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
KRIMINAL I NETAČNO POSLOVANJE NIKADA NE POTRAJU
Samir Tuce Bekric
Samir Tuce Bekric
Tuce ima jos 2 godine ugovora, sad ce vjerovatno pritisak i na njega, kako bi pristao na neki raskid! Sreca pa ima sindikat sada tu, nece ga moci u nehumane uslove stavljati Miske i kompanija koja opet gazi jos jednog vojnika NK Vase Miskina! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Stanic, Bogicevic pa evo sada i ovaj slucaj Bekric, inace sve zelja Petrovica... da da kako da ne. Bekric koji u nogama ima vise derbija nego Radinovic i ovaj novi Markovic utakmica za Zeljkana nema mjesta ni u prvih 18 za derbi...
Tuce odlazi, Zeba dolazi. 

- Incognito87
- Kontakt:
A najveće ljetno pojačanje torpeda bez minuta ove sezone... Dino ga doveo, pa sad nikome ne treba... Doduše napiso bi i on status na fb, ali ne zna još sva slova yebi ga
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
A sipu Zrinja leee aleee leee

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Zar nije trebao u utorak produziti ugovor najplaceniji sportista u drzavi?
Zar nije trebao biti vec gotov taj istok?
Zar se titula ne treba vratiti ove godine na Grbavicu a Kostic ce biti taj koji ce je vratiti?
Zar Husic, Toskas nisu najbolji bek i stoper lige?
Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.

Zar nije trebao biti vec gotov taj istok?

Zar se titula ne treba vratiti ove godine na Grbavicu a Kostic ce biti taj koji ce je vratiti?

Zar Husic, Toskas nisu najbolji bek i stoper lige?

Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.