FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobro pa nisu napisali Cviko i Žujo u paketu idu u Borac. 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
stize li taj atacker
, sta ste se usutili

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Protiv koga je slijedeca pripremna utakmica i kada se igra?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- zlaya_tm87
- Kontakt:
kvalitetno sam se ismijao
, ne mogu da vjerujem da ima jos neko da ne zna ko je nijaz poslije onolikog pisanja u trenucima kad smo osvajali titulu
al' onda kapiram ponovo ce se o njemu poceti pricati na proljece 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
istra ja mislim 30.1.2011, ukoliko me sjecanje dobro sluziFk_zeljo_1921 je napisao/la:Protiv koga je slijedeca pripremna utakmica i kada se igra?

Za zivot cijeli!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sutra sa Istrom bi trebali igrati.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Protiv koga je slijedeca pripremna utakmica i kada se igra?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ako Štila fakat pređe u Hajduk(nešto se šuška)imamo i od njegove prodaje fin procenat 

Einigkeit und Recht und Freiheit
Ako Stila predje u Hajduk onda slobodno nek se ...... na svoju karijeri. On je jos mlad i treba napredovati, a ne nazadovati. Ja ipak mislim da je to neka patka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
To bi bio odličan posao za Hajduk, ali nisam siguran baš i za Štilu.
Za mene je Štila bolji triput od Ibričića. Neistomišljenici ne zanima me vaš komentar.
Za mene je Štila bolji triput od Ibričića. Neistomišljenici ne zanima me vaš komentar.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ma daj cuj stila u hajduk, pa ne vjerujem da ce toliko nazadovat... mislim da bi to bila katastrofa za njegovu karijerudomorocki je napisao/la:Ako Štila fakat pređe u Hajduk(nešto se šuška)imamo i od njegove prodaje fin procenat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
tanzla je napisao/la:To bi bio odličan posao za Hajduk, ali nisam siguran baš i za Štilu.
Mes Que Un Club
Sad bi najbolje bilo da dođe Ješe, koji je sve dalji od angažmana u Kinu, a već je dogovorio saradnju sa Željom. Kina mu je bila prioritet, ali obično takvi angažmani brzo propadnu.
Uvjeren sam da će on biti u srcu Željine odbrane.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Bilo bi dobro da Jese potpise,i jos jedan dobar napadac..pa da se prosetamo ligom!..MinistaR je napisao/la:Sad bi najbolje bilo da dođe Ješe, koji je sve dalji od angažmana u Kinu, a već je dogovorio saradnju sa Željom. Kina mu je bila prioritet, ali obično takvi angažmani brzo propadnu.
Evo poljevaju me vodom vec 20 minuta da dodjem sebi, majke mi odavno nisam procitao jaci post....HVALA DULE ULJEPSAO SI MI GODINU CIJELU, HVALA JOS JEDNOMDule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
Mogu misliti kakav je to igrac kad nije minuta odigrao jesenas koliko vidim.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
To za Stilica je gotovo nemoguce da Hajduk izdvoji 2 mil. eura obestecenja koje vec Lech dobija od Dinamo Moskve
Ma i nije bas nemoguce, navijaci ce ih svakako razapeti jer im je izmakao Krizanac, a Stilic je za HNL zvjerka i megapojacanje.. Moguce da se istresu, nije da nemaju para. Jos ove godine slave 100ti rodjendan.santos je napisao/la:To za Stilica je gotovo nemoguce da Hajduk izdvoji 2 mil. eura obestecenja koje vec Lech dobija od Dinamo Moskve
Mislim da bi mu to bilo "s konja na magarca", mada eto ni taj Dinamo Moskva nije neka opcija. Jedino sto bi ovdje bio blize selektoru, iako mi se cini da je Stila najbolji veznjak Primere ne bi dobio poziv od Papeta.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 27 jan 2011, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Iz tvoje tastature u Božije ušiMinistaR je napisao/la:Sad bi najbolje bilo da dođe Ješe, koji je sve dalji od angažmana u Kinu, a već je dogovorio saradnju sa Željom. Kina mu je bila prioritet, ali obično takvi angažmani brzo propadnu.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
cujem da ce se vratiti sa priprema para nema nazeolst su se rastalili ali bas ono momacki
slažem se u potpunosti.samo da naglasim da se Štila neće odazvati više Papetu 100% tačna info!!iz sličnih razloga kao npr.kad je Ibrahimović dobio poziv,i znamo svi zašto nikad i nije zaigrao za nas.tanzla je napisao/la:Ma i nije bas nemoguce, navijaci ce ih svakako razapeti jer im je izmakao Krizanac, a Stilic je za HNL zvjerka i megapojacanje.. Moguce da se istresu, nije da nemaju para. Jos ove godine slave 100ti rodjendan.santos je napisao/la:To za Stilica je gotovo nemoguce da Hajduk izdvoji 2 mil. eura obestecenja koje vec Lech dobija od Dinamo Moskve
Mislim da bi mu to bilo "s konja na magarca", mada eto ni taj Dinamo Moskva nije neka opcija. Jedino sto bi ovdje bio blize selektoru, iako mi se cini da je Stila najbolji veznjak Primere ne bi dobio poziv od Papeta.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Ako Lazar ode dobićemo pristojno obeštećenje, a u svojim redovima imamo nekoliko igrača koji bi ga mogli zamijeniti. Ipak, ne vjerujem da će Lazar otići, smatra Osim • Švicarac Patrick Nyema Gerhardt priliku za dokazivanje dobiće danas protiv Istre, kao i u nedjelju na meču protiv Velenja
Istina je kako je za napadača Željezničara Lazara Popovića zainteresovan jedan klub iz Kazahstana, koji još nije poslao zvaničnu ponudu. Istina je i to da o uslovima odlaska sa Kazahstancima pregovaraju i Željo i menadžer Popovića, a istina je i to kako je obeštećenje 150.000 eura. Međutim, ono što nije istina jeste da je Popović već bivši igrač tima sa Grbavice.
Obeštećenje
Naime, iako su pregovori u poodmakloj fazi, menadžer kluba Amar Osim tvrdi kako je mon lično skeptičan glede odlaska svog prvog napadača.
"Sve će se znati u četvrtak (danas, op.a). Za sada, nisam siguran koliko je to sve ozbiljno, a i Lazo nije načisto", govori nam Osim, koji nije želio razgovarati o alternativama za Popovića.
"Ako Lazar ode dobićemo pristojno obeštećenje, a u svojim redovima imamo nekoliko igrača koji bi ga mogli zamijeniti. Ipak, ne vjerujem da će Lazar otići", smatra Osim, kojeg smo upitali i za mišljenje o Švicarcu Patricku Nyema Gerhardtu.
"Ozbiljan je igrač, međutim, tek nakon utakmice mogu reći nešto više o njemu. Igra na poziciji stopera i bočnog igrača. Vidjećemo", tvrdi menadžer plavih, koji će Švicarca isprobati na utakmici protiv Istre koju će Željezničar danas odigrati u Puli, a priliku za dokazivanje dobiće vjerovatno i u nedjelju na meču protiv Velenja.
Za razliku od Patricka Gerhardta protiv Istre na teren neće istrčati Perica Stančeski, koji se povrijedio u meču protiv Cibalije, a upitni su i nastupi Mirsada Bešlije, Nermina Jamaka i Elvira Čolića.
Mlade snage
"Jamak se požalio na povredu i preskočio je trening, kao i Stančeski kojeg čeka nešto duža pauza. Ipak, svi osim Perice i Bešlije, te Bogičevića i Ćuluma, koji su u Pulu i krenuli povrijeđeni, trebali bi biti spremni za meč koji igramo u nedjelju", objašnjava Osim, koji je pohvalio i rad mladih igrača Zolotića, Višće, Baljića...
"Entuzijastični su", u svom stilu zbori Osim, koji nam nije potvrdio, ali ni demantovao kako se Željo dogovorio sa Vedranom Ješeom, koji se trenutno nalazi u Zadru?!
Istina je kako je za napadača Željezničara Lazara Popovića zainteresovan jedan klub iz Kazahstana, koji još nije poslao zvaničnu ponudu. Istina je i to da o uslovima odlaska sa Kazahstancima pregovaraju i Željo i menadžer Popovića, a istina je i to kako je obeštećenje 150.000 eura. Međutim, ono što nije istina jeste da je Popović već bivši igrač tima sa Grbavice.
Obeštećenje
Naime, iako su pregovori u poodmakloj fazi, menadžer kluba Amar Osim tvrdi kako je mon lično skeptičan glede odlaska svog prvog napadača.
"Sve će se znati u četvrtak (danas, op.a). Za sada, nisam siguran koliko je to sve ozbiljno, a i Lazo nije načisto", govori nam Osim, koji nije želio razgovarati o alternativama za Popovića.
"Ako Lazar ode dobićemo pristojno obeštećenje, a u svojim redovima imamo nekoliko igrača koji bi ga mogli zamijeniti. Ipak, ne vjerujem da će Lazar otići", smatra Osim, kojeg smo upitali i za mišljenje o Švicarcu Patricku Nyema Gerhardtu.
"Ozbiljan je igrač, međutim, tek nakon utakmice mogu reći nešto više o njemu. Igra na poziciji stopera i bočnog igrača. Vidjećemo", tvrdi menadžer plavih, koji će Švicarca isprobati na utakmici protiv Istre koju će Željezničar danas odigrati u Puli, a priliku za dokazivanje dobiće vjerovatno i u nedjelju na meču protiv Velenja.
Za razliku od Patricka Gerhardta protiv Istre na teren neće istrčati Perica Stančeski, koji se povrijedio u meču protiv Cibalije, a upitni su i nastupi Mirsada Bešlije, Nermina Jamaka i Elvira Čolića.
Mlade snage
"Jamak se požalio na povredu i preskočio je trening, kao i Stančeski kojeg čeka nešto duža pauza. Ipak, svi osim Perice i Bešlije, te Bogičevića i Ćuluma, koji su u Pulu i krenuli povrijeđeni, trebali bi biti spremni za meč koji igramo u nedjelju", objašnjava Osim, koji je pohvalio i rad mladih igrača Zolotića, Višće, Baljića...
"Entuzijastični su", u svom stilu zbori Osim, koji nam nije potvrdio, ali ni demantovao kako se Željo dogovorio sa Vedranom Ješeom, koji se trenutno nalazi u Zadru?!