Pa jesil ti prespavao proslu godinu il sta jebote ?Valencia je napisao/la:Ih, da Madrid dere Barsu, ne bi vi ni primjetili moje komentare.LenBias je napisao/la: jesi naporan vala
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja bih svake godine potpisao da Real u dvije utakmice podere Barcu,a Barca u Spaniji osvoji kup+prvenstvo,a neka Real slobodno osvoji sto mu ostane u Spaniji 

Svako bi potpisao titulu naspram trijumfa u medjusobnim susretima , sto opet nema veze s konstatacijom Kodre.
@Raul_64
Pa naravno. Ali bit ce Real masinerija,samo dok se uigraju,vidjet cete. Nikad se nisam bojao Reala kao ove godine.
Samo ne valja sto Bale pusi Ronaldu,podera koljena.
Pa naravno. Ali bit ce Real masinerija,samo dok se uigraju,vidjet cete. Nikad se nisam bojao Reala kao ove godine.
Samo ne valja sto Bale pusi Ronaldu,podera koljena.
- Centre forward
- Kontakt:
Teško je reći šta se dešava sa Benzom. Nekad' dok je igr'o za Lyon predvidjali su mu veliku karijeru a i sam sam mislio da će dostić' neki viši nivo, pa dobro ne onaj kakav je imo Henry al' bar da bude ko Trezege
. Onakvog Karima uz onakav ubitačan krilni napad Reala je grehota gledat, momak jednostavno stagnira i sad ga jednostavno možemo posmatrat kao prosječnog igrača. Da je tu Suarez, za kojeg mislim da je savršen igrač za Real, dosta toga bi se promijenilo, napad bi bio jači za bar 35 % i zaista bi se moglo reć' da su favoriti svakog takmičenja u kom nastupaju, posle Baye u JEvropi,of kors 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Nail for Real
- Kontakt:
Ja mislim da jeste. Ne ozbiljno, nije ga bilo dugo vremena ovdje.Raul_64 je napisao/la:Pa jesil ti prespavao proslu godinu il sta jebote ?Valencia je napisao/la:Ih, da Madrid dere Barsu, ne bi vi ni primjetili moje komentare.LenBias je napisao/la: jesi naporan vala
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Rekoh ja da je Real prodao boljeg napadaca.
koga zabolje za tim ovdje?L_blancos je napisao/la:Rekoh ja da je Real prodao boljeg napadaca.

Vođa zna.
Ako hocemo osvojit LP , definitivno je bolji onaj sa 23 gola vise u istoj -.-
o cemu prica ovaj gore, real nije prodao benzemu sto znaci da je bolji ostao
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jes, u utakmici se vise Diego Lopez krece od njega. Higuain je spejs satl za pedofila.
spejs satl za gadjanje okvira gola, benzema za razliku od njega zna pogoditi kada treba
To se Benz osisao ? Neka vala ,postedio nas je muke da ga gledamo sa onom frizurom,dovoljno sto ga moramo gledati,kako ne znaRaul_64 je napisao/la:
Hail ..

Benzema ne zna pogodit poziciju koju igra.
Higuain -2,6
Cavani - 3,1
(Amirovi podaci)
Umazenost navijaca Reala (forumskih i madridskih) je na nivou kada je Pipita u pitanju.
U sistemu gdje je ekipa podredjena Ronaldu i gdje je igrao manje od Benzeme bio je redovno drugi strijelac. A u prvoj Ronaldovoj sezoni, gdje je bio nemurinjovski sistem bio je prvi strijelac u la ligi.
Higuain -2,6
Cavani - 3,1
(Amirovi podaci)
Umazenost navijaca Reala (forumskih i madridskih) je na nivou kada je Pipita u pitanju.
U sistemu gdje je ekipa podredjena Ronaldu i gdje je igrao manje od Benzeme bio je redovno drugi strijelac. A u prvoj Ronaldovoj sezoni, gdje je bio nemurinjovski sistem bio je prvi strijelac u la ligi.
gonzalo je kroz karijeru bio samo prvi panj, nista vise
Jak argument nema sta.LenBias je napisao/la:gonzalo je kroz karijeru bio samo prvi panj, nista vise
sta ce mi pisani argument, dovoljno je sto sam ga gledao u dresu tima za koji navijam, mrtvi panj koji je samo znao nekada zabiti gol ekipama kojima je fudbal strani pojam, stvarno trebam pisati argumente
eto vidis, kada se iznerviras odmah licno vrijedjas, stvarno si moron, ne vrijedi tebi ni pisatiL_blancos je napisao/la:Benzema ne zabija ni takvima.LenBias je napisao/la:sta ce mi pisani argument, dovoljno je sto sam ga gledao u dresu tima za koji navijam, mrtvi panj koji je samo znao nekada zabiti gol ekipama kojima je fudbal strani pojam, stvarno trebam pisati argumente
Dovoljno je meni ovo vremena na forumu da vidim da si ti veci panj nego Higuain i Benzema zajedno.
ps. benzema je za gonzala izmislio fudbal, osnove fudbala i svaku mogucu varijaciju istog
Zašto odmah vrijeđanje sugovornika ako se isti ne slaže s tobom?L_blancos je napisao/la:Dovoljno je meni ovo vremena na forumu da vidim da si ti veci panj nego Higuain i Benzema zajedno.
Kakav Higuain kakvi bakrači, eto on mi je pojam okretnosti bio, što je najgore Benz je i neloše otvorio ovu sezonu i s obzirom kako se i nije nadobivao nekih lopti nema potrebe za pljuvanjem.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.