kakav link?Tarik91 je napisao/la:ima li iko link..?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Odg: Edin Džeko
Re: Edin Džeko
Dzeko je pravio razne probleme i incidente u Wolfsburgu posle kad je Magath napustio.
Svadja i tuca sa Karimom Zianijem

Psuje
[youtube][/youtube]
Dzeko i Mancini

Svadja i tuca sa Karimom Zianijem

Psuje
[youtube][/youtube]
Dzeko i Mancini

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Re: Odg: Edin Džeko
manchester city- aston villa..?viKK je napisao/la:kakav link?Tarik91 je napisao/la:ima li iko link..?
Nevjerujem da je Dzeko se mijeso u njegov poso a da Spaha to radi to je odavno jasno....Dzeku kritikujem kad igra lose kad se ne trudi ali ga volim jer mi svi znamo da je Dzeko jako dobro odgojeno dijete i sa najboljim karakterom...Sama cinjenica da ucestvuje najvise u humanitarnim akcijama u Bosni da svakim trenutkom i potezom pokusava Bosnu u ljepsem svijetlu da prikaze....A da Susic nema muda to vec znamo i prebacuje svoju sramotu na Dzeku posto su novinari i navijaci skocili na njega!!!!!el-fighter je napisao/la:Ako je istina ovo sto Susic kaze, onda nije lijepo to od Dzeke. Niko se ne smije mijesati u posao selektora.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@Pauk jesi li se ti ikad potukao ili posvadjao sa nekim?
Nista to ne znaci, Edin je dobar covjek, temperamentan kao i vecina bosanaca ali nista strasno.
Nista to ne znaci, Edin je dobar covjek, temperamentan kao i vecina bosanaca ali nista strasno.
zasto ce ti link ne kontamm?Tarik91 je napisao/la:ima li iko link..?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Vidi Ziania
Gdje ces bos na Rusiju
A sjecam se da je Dzeko u ovoj utakmici odigrao ekstra, cak mislim bio i kapiten i nesto su us.rali na kraju i izgubili bodove. Bio je ljut k'o ris.

A sjecam se da je Dzeko u ovoj utakmici odigrao ekstra, cak mislim bio i kapiten i nesto su us.rali na kraju i izgubili bodove. Bio je ljut k'o ris.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
city-villa..?adal je napisao/la:zasto ce ti link ne kontamm?Tarik91 je napisao/la:ima li iko link..?
- calcio
- Kontakt:
Dodji sutra, nema danas nestaloTarik91 je napisao/la:city-villa..?adal je napisao/la:zasto ce ti link ne kontamm?Tarik91 je napisao/la:ima li iko link..?

sutra je utakmica

Edin Dzeko i Spahic su jedan odvojeni klan u reprezentaciji,to svako zna ko imalo prati nas reprezentativni fudbal.. Zovu ih Furaci,ne daju izjave bh sportskoj javnosti,medijima,glume neke zvijezde,puni su sebe,umisljeni kao malo ko u ovoj drzavi..a ne znaju da upravo svjetske zvijezde krasi ta jednostavnost,susretljivost... Naravno sad im fali Ibricic,iako je po meni od njih trojice Ibricic najkulturniji i da kazem najprisebniji,puno je prijatnija osoba u odnosu na ova dva Furaca! Furaci sto je najgore postaju remetilacki faktor u ekipi,kvare dobru atmosferu koja nas je krasila,i prije su oni imali izleta ali oni nisu dolazili do izrazaja! To im nimalo ne valja,i trebali bi se oni malo spustiti na zemlju,vrijeme je,u suprotnom cemo sa veoma narusenom atmosferom otputovati u Brazil,a ako se to desi,da si ne znam kakav igrac sjedit ces na klupi,to vazi i za Spahica i za Dzeku,imat cemo mi aBd dostojne alternative,u Arslanagicu i Muslimovicu,pa i Ibisevicu kad igrali sa jednim napadacem! niko ne smije biti iznad ekipe,jer ce se bh sportska javnost okomiti na njih i unistit ce ih kao sto su i ti Furaci unistili dobru atmosferu u ekipi koja nas je godinama krasila! Nikakvi roditelji,rodbina,prijatelji ne smiju biti sa ekipom u hotelu,po sobama,hodnicima,to nigdje na svijetu nema,mora se povecati disciplina,jer budu li Furaci uzeli stvari pod svoje,selektor ce biti glavni krivac sto im je to dozvolio!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 08 mar 2014, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan sam od oni koji je Edina nonstop kritikovao za netrcanje i netrud. Od onih utakmica u City-u. Pa sve do nekih utakmica repke. I dalje mislim da je katastrofalno odigrao tkme protic Slovaka.
Sta mi je uocljivo ??!!!
Edin je mlad decko koji je otisao da se bori za zivotnu egzistenciju. Prosao je sve i svasta i prezivjeo sve. Neke stvri dolaze do izrazaja doduse. Njegova je nesreca sto poslije Magatha nije imao pravog trenera. Najvise onaj psiholoski dio mu treba. Treba mu trener koji ce da mu da malo perspektive na sve. Vidim i otac mi nije tako stabilan lik da mu on tu moze pomoci.
Susic je taraba i po tom pitanju. Jednostavno covjek koji ne zna da radi sa ekipom. Zato nikada nece moci biti dobar trener.
Ovo sad sto se desava preko novina nevalja nimalo.
Kritikujete Edina previse bez mjere . Od Amre do ostalih bezveze stvari ! Sramota poslije svega sto je z BH uradio.
samo da ponovim ! Edine imas prav da bojkotujes Susica kada od repke pravi privatni biznis !
Sta mi je uocljivo ??!!!
Edin je mlad decko koji je otisao da se bori za zivotnu egzistenciju. Prosao je sve i svasta i prezivjeo sve. Neke stvri dolaze do izrazaja doduse. Njegova je nesreca sto poslije Magatha nije imao pravog trenera. Najvise onaj psiholoski dio mu treba. Treba mu trener koji ce da mu da malo perspektive na sve. Vidim i otac mi nije tako stabilan lik da mu on tu moze pomoci.
Susic je taraba i po tom pitanju. Jednostavno covjek koji ne zna da radi sa ekipom. Zato nikada nece moci biti dobar trener.
Ovo sad sto se desava preko novina nevalja nimalo.
Kritikujete Edina previse bez mjere . Od Amre do ostalih bezveze stvari ! Sramota poslije svega sto je z BH uradio.
samo da ponovim ! Edine imas prav da bojkotujes Susica kada od repke pravi privatni biznis !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
+1bosnas_ je napisao/la:Edin Dzeko i Spahic su jedan odvojeni klan u reprezentaciji,to svako zna ko imalo prati nas reprezentativni fudbal.. Zovu ih Furaci,ne daju izjave bh sportskoj javnosti,medijima,glume neke zvijezde,puni su sebe,umisljeni kao malo ko u ovoj drzavi..a ne znaju da upravo svjetske zvijezde krasi ta jednostavnost,susretljivost... Naravno sad im fali Ibricic,iako je po meni od njih trojice Ibricic najkulturniji i da kazem najprisebniji,puno je prijatnija osoba u odnosu na ova dva Furaca! Furaci sto je najgore postaju remetilacki faktor u ekipi,kvare dobru atmosferu koja nas je krasila,i prije su oni imali izleta ali oni nisu dolazili do izrazaja! To im nimalo ne valja,i trebali bi se oni malo spustiti na zemlju,vrijeme je,u suprotnom cemo sa veoma narusenom atmosferom otputovati u Brazil,a ako se to desi,da si ne znam kakav igrac sjedit ces na klupi,to vazi i za Spahica i za Dzeku,imat cemo mi aBd dostojne alternative,u Arslanagicu i Muslimovicu,pa i Ibisevicu kad igrali sa jednim napadacem! niko ne smije biti iznad ekipe,jer ce se bh sportska javnost okomiti na njih i unistit ce ih kao sto su i ti Furaci unistili dobru atmosferu u ekipi koja nas je godinama krasila! Nikakvi roditelji,rodbina,prijatelji ne smiju biti sa ekipom u hotelu,po sobama,hodnicima,to nigdje na svijetu nema,mora se povecati disciplina,jer budu li Furaci uzeli stvari pod svoje,selektor ce biti glavni rkivac sto im je to dozvolio!
- calcio
- Kontakt:
Nemoj ga vise savjetovati, svega ti. Toliko mrzis Susica da prizeljkujes rasulo i bojkot, pred nas prvi nastup na SP.kimbo je napisao/la:Edine imas prav da bojkotujes Susica kada od repke pravi privatni biznis !
Veoma konstruktivan i progresivan pristup, nema sta.
Bolje sada nego usred svjetskog (a to nas ceka). Inace ces gledat Tina Svena u prvih 11.calcio je napisao/la:Nemoj ga vise savjetovati, svega ti. Toliko mrzis Susica da prizeljkujes rasulo i bojkot, pred nas prvi nastup na SP.kimbo je napisao/la:Edine imas prav da bojkotujes Susica kada od repke pravi privatni biznis !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- calcio
- Kontakt:
Sa kapitenskom trakom oko ruke, nadam se. Zasluzio je momak.kimbo je napisao/la:Bolje sada nego usred svjetskog (a to nas ceka). Inace ces gledat Tina Svena u prvih 11.calcio je napisao/la:Nemoj ga vise savjetovati, svega ti. Toliko mrzis Susica da prizeljkujes rasulo i bojkot, pred nas prvi nastup na SP.kimbo je napisao/la:Edine imas prav da bojkotujes Susica kada od repke pravi privatni biznis !
Jeli to zelja ili prognoza?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba spustit loptu na zemlju, treba ovo smirit a ne pogoršavat situaciju. Edin će uvijek imati moju podršku, ali mora znati do koje granice smije ići. Njegovo nije da se miješa koga zove selektor, njegovo je ono što je radio do zadnja 2-3 meča, to je da daje golove da se bori za ovu zemlju i da usrećuje ovaj narod što je radio dosad. Ovo važi i za Spahića.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nadam se da dzeko susic i spahic kao i svi ostali imaju mozga u glavi i znaji da ovakve stvari mogu unistit godine mukotrpnog rada koji su i sami ulozili... Sjetite se francuske koja se od sranja oporavljala godinama a eto komsije od jara nisu jos dosle sebi. Niti jedan pojedinac nece i ne moze biti iznad repke taman daj e dzeko dva puta kojeg ujedno volim ko da mi je brat al mora da zna gdje mu je mjesto... Nisam ni na susicevoj strani ali sto selektor kaze to ima tako da bude kolko god je glupo nepromisljeno to sve ide selektoru na cast...
- sanelmasetic
- Kontakt:
Ovo sra-nje mora prestat, Safet je prvi koji odgovara za rezultate tako da treba i da odlucuje , ko i kako ce se igrat...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Dzeko ima vise dobrih stvari nego losih,to je svima jasno,ali nazalost u zadnje vrijeme do izrazaja dolaze njegove lose strane! cjenim to sto je ucinio sve da Tankovic obuce bh dres,prije toga Seferovic,itd,nije uspio,ali je pokusao,to pokazuje koliko mu je stalo do reprezentacije..sad koliko cujem pricao je i sa Arslanagicem,to je sve jako fino od njega,ali oko ponasanja u nekim momentima nema opravdanja! ono svadjanje sa publikom je jako ruzno i bezpotrebno,ne znam da neki fudbaler u Evropi onako nesto radi sa svojim navijacima!? on jeste pod pritiskom,sve to stoji,ali ipak treba vise postovati selektora i navijaca,inace ce se svi okrenuti protiv njega bez potrebe...to mu ne treba! glavu gore,i sve ce aBd doci na svoje,neovisno od toga da li ce Rahimic,Zahirovic,Ibricic biti u avionu za Brazil,selektorova je zadnja i on sigurno misli dobro ovoj reprezentaciji,iako i on ima dosta gresaka u svom radu,i nadati se da ce ih ispraviti do priprema za SP,dakle do Maja... treba nam jedinstvo u interesu drzave BIH!
- Goalgetter
- Kontakt: