Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Ja bih išao tu s Valencijom, Fabio nema šta da traži na desnoj strani, ni na lijevoj se ne snalazi Bog zna kako.
Da li si gledao pripremne utakmice !?DukeOfWellington je napisao/la:Ja bih išao tu s Valencijom, Fabio nema šta da traži na desnoj strani, ni na lijevoj se ne snalazi Bog zna kako.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jesam.neo je napisao/la:Da li si gledao pripremne utakmice !?DukeOfWellington je napisao/la:Ja bih išao tu s Valencijom, Fabio nema šta da traži na desnoj strani, ni na lijevoj se ne snalazi Bog zna kako.
Desni bek je jedino mjesto za koje nemamo adekvatnu zamjenu. Na lijevom mogu Fabio i Buttner. Na desnom mogu 10 igraca ali nijedan nije bog zna sta. Toliko mi je zao Rafe.
Svaki dan dodjem s posla cekam "barem" Fellainija a ne bi se bunio ni Bejlu i Ronaldu
... kad ono truba 
Svaki dan dodjem s posla cekam "barem" Fellainija a ne bi se bunio ni Bejlu i Ronaldu

Glory Glory Man United!
- billythekid
- Kontakt:
hahaha i ja pasone majke mi.al nsita od pojacanjaAnderson8 je napisao/la:Desni bek je jedino mjesto za koje nemamo adekvatnu zamjenu. Na lijevom mogu Fabio i Buttner. Na desnom mogu 10 igraca ali nijedan nije bog zna sta. Toliko mi je zao Rafe.
Svaki dan dodjem s posla cekam "barem" Fellainija a ne bi se bunio ni Bejlu i Ronaldu... kad ono truba

31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Biće pojačanja samo ne ova koja se spominju. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
vratio se kompleksašSaurman je napisao/la:Biće pojačanja samo ne ova koja se spominju.

Kakav video, kakva klubčina, sunce ti je.bem ! Strašno !majestic24 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jbt,kad se ovog sjetim. Najezim se majke mi
Al vidi navale :Berbatov-Rooney-Tevez-Ronaldo-Nani
Perfekcija u PMMoR je napisao/la:Kakav video, kakva klubčina, sunce ti je.bem ! Strašno !majestic24 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jbt,kad se ovog sjetim. Najezim se majke mi
Al vidi navale :Berbatov-Rooney-Tevez-Ronaldo-Nani
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Van der Sar, Rafael, Ferdinand, Vidić, Evra, Scholes, Carrick, Berbatov, Tevez, Rooney, Ronaldo.
Još kad se sjetim ovog sastava, pa čini mi se da ne može bolje.
Ako neko slučajno ima link za download ove utakmice neka postavi, ili barem neke utakmice iz tog perioda.
Još kad se sjetim ovog sastava, pa čini mi se da ne može bolje.

Ako neko slučajno ima link za download ove utakmice neka postavi, ili barem neke utakmice iz tog perioda.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Još jedan pregenijalan video " onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li ijedan klub na SVIJETU, da ih je više zabio u ovo vrijeme?
I onda se pitamo otkud toliko kompleksaša i hejtera. Usput, pomenuti bolje da ne otvaraju link, opasno po krvni tlak i kardiovaskularni sistem
Ima li ijedan klub na SVIJETU, da ih je više zabio u ovo vrijeme?

I onda se pitamo otkud toliko kompleksaša i hejtera. Usput, pomenuti bolje da ne otvaraju link, opasno po krvni tlak i kardiovaskularni sistem

Pa Fabio i jest desnjak. A tu poziciju je igrao u finalu LP protiv Barcelone, i u duzem periodu prije toga. Moze on sasvim dobro odigrat na oba beka.DukeOfWellington je napisao/la:Ja bih išao tu s Valencijom, Fabio nema šta da traži na desnoj strani, ni na lijevoj se ne snalazi Bog zna kako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kakav video, čovječe.MoR je napisao/la:Još jedan pregenijalan video " onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li ijedan klub na SVIJETU, da ih je više zabio u ovo vrijeme?![]()

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo da se zna

http://www.theguardian.com/football/201 ... le-chelseaManchester United have taken the top-level decision that Wayne Rooney will not be sold to Chelsea no matter how much money is offered or whatever the potential risks of keeping an unhappy player.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Samo jedan od dokaza kolika je klubčina ustvari Manchester United.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo da se zna![]()
http://www.theguardian.com/football/201 ... le-chelseaManchester United have taken the top-level decision that Wayne Rooney will not be sold to Chelsea no matter how much money is offered or whatever the potential risks of keeping an unhappy player.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo da se zna![]()
Teško za povjerovati budući da određeni forumaši imaju drugačije informacije

Pa tako i treba. Da je doslo neko zvucno pojacanje, mogli bi se nekako i prihvatit u slucaju ogromne ponude. Ali ovako...Jos cigani nude samo 30 miliona.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo da se zna![]()
Ako je istina da je bas u tako dobroj fizickoj formi, onda ce bit odlicno za nas, jer pravog Rooneya nemamo vec duze vrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Rockefeller
- Kontakt:
Arsenal nigdje spomenut, dobro je.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo da se zna![]()

Šalimo se malo. Onaj mladi Rooney što ganja protivnike do korner zastavice... da bi njeg malo opet gledati, pa ne mora zabijati golove. Vazda sam to kod njega više cijenio od svih golova koje su drugi navodno bolji napadači postizali.
- BluesForever
- Kontakt:
Daleko taj Rooney bio od SB,neka ga kod vas.Cartman je napisao/la:Pa tako i treba. Da je doslo neko zvucno pojacanje, mogli bi se nekako i prihvatit u slucaju ogromne ponude. Ali ovako...Jos cigani nude samo 30 miliona.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo da se zna![]()
Ako je istina da je bas u tako dobroj fizickoj formi, onda ce bit odlicno za nas, jer pravog Rooneya nemamo vec duze vrijeme.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Bio bi idotluk pustiti Runija u Celzi. Nisu u klubu toliki levati.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.