Ma znam to drugSarajlijc@ je napisao/la:Nema to veze nikakve, mozemo imati 100 stranaca, ali 6 ih moze biti medju 18 u zapisnikuVamos je napisao/la:Je l' ovaj ima i nase drzavljanstvo ili je opet stranac??
Imamo problem sa viskom stranaca u ekipi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta vam je ovo sa juniorskog pogona,juniori Gradine rasuli ih u Srebreniku..
MOdric..MOdric..MOdric..
Sve ovo jako lijepo za vidjeti, ali Bogami ne gine nam jedna fina kazna za ovo, a savez izgleda ide da napuni svoju kasu preko leđa siromašnih klubova..
Btw, gospodin Dino se ne šali sa turcima, posle Galate "udario" i na Fen(j)er
.....Ih kad bi nakon ovoga uletio i koji arap sa vrelom nafte..

Btw, gospodin Dino se ne šali sa turcima, posle Galate "udario" i na Fen(j)er
Jeste,3-1 u Prijedoru je navuceno,ali zato nepostojeci go Muamera Svrake na Grbavici je regularan.plava grbavica je napisao/la:Evo već drugo gostovanje pobjeđujete zahvaljujući sudijama i još imate obraza da nešto pričate. Nama u Travniku ne sviraju čisti penal i nikom ništa a vama poklanjaju 6 bodova al opet ste iza gdje če te i ostati
Ja se bojim samo da ne bude euforija i sa ovim investitorima pa da na kraju i taj projekat propadne.Najbolje bi bilo kada bi i ovo drzali u tajnosti i na kraju kad sve bude gotovo izadju u javnost i prezentuju ulagace...
da vam nije prizno nepostojeci go protiv borca sad bi bili na plus 3od vas...nama je sviro nepostojeci penal protiv olimpika a onda je napravio kompenzaciju i nije prizno cist Torlakov go
YES.WE.DID.
Na čemu si dječko? Koliko te drži? Kakav GO?payton je napisao/la:da vam nije prizno nepostojeci go protiv borca sad bi bili na plus 3od vas...nama je sviro nepostojeci penal protiv olimpika a onda je napravio kompenzaciju i nije prizno cist Torlakov go
Tu ju hiljade pravih navijača Sarajeva. Svima je jasno. Penal nije bio, može biti greška i ljudi ne šilje. Tako je bilo jučer, drugi put možda oštete Sarajevo. Samo ti se glupiraš. Da hoće više škola početi.
Zadnja izmjena: ekran, dana/u 26 avg 2012, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj Boga ti o glupostima molim te, pometi ispred svoje avlije mora da nisi danas slušao prenos.plava grbavica je napisao/la:Evo već drugo gostovanje pobjeđujete zahvaljujući sudijama i još imate obraza da nešto pričate. Nama u Travniku ne sviraju čisti penal i nikom ništa a vama poklanjaju 6 bodova al opet ste iza gdje če te i ostati
Sarajevo ljubavi moja!
Ignore ih bolan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koliko se može pročitati iz ovih svih članaka, ništa nije dogovoreno već se samo razgovaralo, a turci kao nama prijateljski narod uvijek su željeli pomoći na bilo koji način, još ako tu ima načina za njihovu promociju ili zaradu onda idu malo žešće u te projekte... E sad vidim tražit će se neka dokumentacija o dugovanjima i ostalim stvarima pa se bojim da se ne iznenade i ne odustanu, ali ipak mislim da ih je gospodin Dino obajestio o visini duga....HzSM je napisao/la:Ja se bojim samo da ne bude euforija i sa ovim investitorima pa da na kraju i taj projekat propadne.Najbolje bi bilo kada bi i ovo drzali u tajnosti i na kraju kad sve bude gotovo izadju u javnost i prezentuju ulagace...
Možda tu bude nešto konkretno samo za ovaj trening kamp i školu fudbala AFH jer se samo odatle trenutno mogu koliko toliko vratiti uložena sredstva...
Vidjet ćemo šta će biti, treba se nadati boljem ali ne previše..
Ako Bog da prijatelju.hilmo je napisao/la:Koliko se može pročitati iz ovih svih članaka, ništa nije dogovoreno već se samo razgovaralo, a turci kao nama prijateljski narod uvijek su željeli pomoći na bilo koji način, još ako tu ima načina za njihovu promociju ili zaradu onda idu malo žešće u te projekte... E sad vidim tražit će se neka dokumentacija o dugovanjima i ostalim stvarima pa se bojim da se ne iznenade i ne odustanu, ali ipak mislim da ih je gospodin Dino obajestio o visini duga....HzSM je napisao/la:Ja se bojim samo da ne bude euforija i sa ovim investitorima pa da na kraju i taj projekat propadne.Najbolje bi bilo kada bi i ovo drzali u tajnosti i na kraju kad sve bude gotovo izadju u javnost i prezentuju ulagace...
Možda tu bude nešto konkretno samo za ovaj trening kamp i školu fudbala AFH jer se samo odatle trenutno mogu koliko toliko vratiti uložena sredstva...
Vidjet ćemo šta će biti, treba se nadati boljem ali ne previše..
-
samosarajvo
- Kontakt:
Da Said nije skocio i preskocio Dinu polomio bi mu obije noge, namjere je bilo sigurno sad je li bilo kontakta ne znam, kako god mi smo pobjedili i sto bi se reklo, kraj price.
Treba lakapo sa turcima, bez euforije ili bilo cega.Lakapo i bice dobro
Treba lakapo sa turcima, bez euforije ili bilo cega.Lakapo i bice dobro
pitari ja postavio pitanje,sta vam je sa junirskim pogonom..danas u srebreniku ste porazeni ali i nadigrani..jell ima neko ko je upoznat sa junirskim pogonom da kaze nesto vise o juniorima..
MOdric..MOdric..MOdric..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma samo nek' je turaka
i meni je veca sansa za zaposlenje kao prevodioca
sto se tice za investitore, to sve uzimam s dozom rezerve. I ako odluce da investiraju u klub ne vjerujem bas da ce biti to nesto veliko.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Dosta losa generacija, ali ne sigurno toliko loša da je nadigrana od vas...Luka je napisao/la:pitari ja postavio pitanje,sta vam je sa junirskim pogonom..danas u srebreniku ste porazeni ali i nadigrani..jell ima neko ko je upoznat sa junirskim pogonom da kaze nesto vise o juniorima..
Zato su nam kadeti beton
Kralju iskreno ti kazem da su vasi juniroi danas nadigrani,j,juniori ofk gradine su pobijedili 2:0 a realno su mogli najanje jos 2 gola da vam utrpaju..
MOdric..MOdric..MOdric..
KAKO GOD BILO BILO JE NIJEDAN SUDIJA NIJE PONISTIJO SVOJU ODLUKU SUPER JE SVE ISPALO KAKO JE MOGLO DA BUDE DA BANDOVIC NEODBRANI ZICER TAKO TRI BODA SA STRANE SUPER IDEMO DALJEekran je napisao/la:Na čemu si dječko? Koliko te drži? Kakav GO?payton je napisao/la:da vam nije prizno nepostojeci go protiv borca sad bi bili na plus 3od vas...nama je sviro nepostojeci penal protiv olimpika a onda je napravio kompenzaciju i nije prizno cist Torlakov go
Tu ju hiljade pravih navijača Sarajeva. Svima je jasno. Penal nije bio, može biti greška i ljudi ne šilje. Tako je bilo jučer, drugi put možda oštete Sarajevo. Samo ti se glupiraš. Da hoće više škola početi.
ma pusti juniore mene interesuje ovo oko napadaca i ulaganja u klub a djeca nek igrajuLuka je napisao/la:Kralju iskreno ti kazem da su vasi juniroi danas nadigrani,j,juniori ofk gradine su pobijedili 2:0 a realno su mogli najanje jos 2 gola da vam utrpaju..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daj mici ovo sranje.
Turke jedino mogu volit kad izvale sta para drugacije nikako
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.