Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Evo tek sad vidim da je i tamo sve u funkciji, nije nesto moglo jucer.
- RickBlaine
- Kontakt:

btw. United zeli Ronalda i Baleta :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Utjesit cemo se s trofejima, vama je ovo svakako vrhunac sezoneRickBlaine je napisao/la:

BoBo89 je napisao/la:Utjesit cemo se s trofejima, vama je ovo svakako vrhunac sezoneRickBlaine je napisao/la:

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
673# neprocjenjiva doprinosa ovom forumu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Yebo majku kad bi ono posjetilo podforum smiješne slike garant bi crklo od smijeha..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- RickBlaine
- Kontakt:
Da, najtrofejnijem klubu u povijesti nogometa su porazi vrhunac sezone. PeriferciBoBo89 je napisao/la:Utjesit cemo se s trofejima, vama je ovo svakako vrhunac sezone

Inace, tu smo kad treba porazit Manchestere. Uvijek.
@Ado lave. Idi na Kosevo u KC i trazi pomoc za bolest zvanu "autizam". Znat ce oni sta treba, nista ne brini.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
ja mislim da pero treba kupiti jos kakvih igraca, ima Komazec u Sarajevu, et' necemo biti k'o Totenham za 10 miliona cemo ga prepustiti, ima jos u FKS klasnih igraca za reala...

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
BeSha1992 je napisao/la:ja mislim da pero treba kupiti jos kakvih igraca, ima Komazec u Sarajevu, et' necemo biti k'o Totenham za 10 miliona cemo ga prepustiti, ima jos u FKS klasnih igraca za reala...![]()
![]()

Zadovoljan?
E jesi se ismij'o dusha dragaBeSha1992 je napisao/la:ja mislim da pero treba kupiti jos kakvih igraca, ima Komazec u Sarajevu, et' necemo biti k'o Totenham za 10 miliona cemo ga prepustiti, ima jos u FKS klasnih igraca za reala...![]()
![]()
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
to je to, nista vise nam ne treba, sada se samo sto prije uigrati
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- KapioFootball
- Kontakt:
Ronaldo: "Manchester United is past, this is my present, this is my club and my family is here"
HALA MADRID!!!
Prva recenica nema veze s mojim postom.RickBlaine je napisao/la:Da, najtrofejnijem klubu u povijesti nogometa su porazi vrhunac sezone. PeriferciBoBo89 je napisao/la:Utjesit cemo se s trofejima, vama je ovo svakako vrhunac sezone![]()
Inace, tu smo kad treba porazit Manchestere. Uvijek.
@Ado lave. Idi na Kosevo u KC i trazi pomoc za bolest zvanu "autizam". Znat ce oni sta treba, nista ne brini.
Sto se tice druge recenice:
A treca recenica pokazuje da nisi vrijedan dalje rasprave. Muskarcino

Sto se tice prve recenice , trofeji imaju veze sa trojfejima
Sto se tice druge recenice , Redondo i Nazario Da Lima selame
Sto se tice trece recenice , nije tebi govorio ajme
potpiso Runaldo , doso Balet
ajd fino
ugirat se do juventusa , to je bitno

ajd fino

Znam da nije meni govorio, al nije lijepo nikog vrijedjati, pogotovo ne ovako preko foruma. Jednostavno nije muskiRaul_64 je napisao/la:Sto se tice prve recenice , trofeji imaju veze sa trojfejima![]()
ajd fino

A sto se tice prve recenice, mislio sam da je vrhunac Realove sezone je potpisivanje zvijezda i zvjezdica i obicno sve na tome zavrsi, bar kad Pero kormilari ladjom, nemojte samo historije vadit, imamo i mi u Engleskoj svoje historicare

- RickBlaine
- Kontakt:
Primera. Ne znam ima li, ali je u potpunosti neophodna za ovakav vid rasprave kakvu si pokrenuo.BoBo89 je napisao/la: Prva recenica nema veze s mojim postom.
Sto se tice druge recenice: Cakir
A treca recenica pokazuje da nisi vrijedan dalje rasprave. Muskarcino
Segunda. Da, nadam se da u duelima Uniteda i Madrida vise nikad nece suditi takvi kreteni. Pa da nam protivnik zabija neregularne golove i da nam se ne sviraju cisti penali.
Tercera. Jako bitna stvar za moju daljnju zivotnu evoluciju

btw. hvala mom advokatu :kava:
Vremena su teska , barcelona je jaka( sa najboljim igracem i generacijom ikad )..
bit ce bolje
bit ce bolje

Inace naplacujem pravni savjet , al ustasi besplatno -.-RickBlaine je napisao/la:btw. hvala mom advokatu :kava:
- RickBlaine
- Kontakt:
Apolon dobrovoljno smanjio svoju placu sa 12 miliona na 10 i ostatak novca koji mu je nudio Perez donirao za oboljele od "Sindroma fragilnog X". Kakav madridista, kakav covjek 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.