Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 03 jul 2012, 15:32

SGLS je napisao/la:Ako dodju Adam, Ramirez i Sigurdsson / Mosses i da niko ne ode osim onih na koje ne racunamo (npr. Maxi ) i sa BR na klupi i njegovom filozofijom fudbala mi smo u top 4 / 100% ... :D Znam da je previše i-ova al jbga.. :D ;)

Duuuuuuuuuugo nisam pisao. Uglavnom citam, pratim...
Ali mi se cini da se konacno povezujemo sa pravim igracima, sa igracimqa kakvi nam trebaju,
a ne samo sa skupim i precijenjenim igracima.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 03 jul 2012, 15:59

Liverpool have no plan to replace Pepe Reina with Hugo Lloris.Spainiard is integral part of Brendan Rodgers plan.(Liverpool Daily Post)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 jul 2012, 16:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne možeš porediti Lavezzia i Carrolla ali nikako, imamo mi jednog Lavezzia u timu, a to je Luis Suarez. Dosta nam i Bellamy kao zamjena, tako da je bezveze govoriti o tome kako smo mogli dovesti čovjeka koji nije klasičan CF kao Andynator. ;)
kakve veze ima, poenta je da je peteroduplo bolji igrac placen 23mil funti i ide u ebenu francusku ligu, a ti dovodis nedokazanog kloca za 35

ko razumije, razumije
nema potpisa

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 03 jul 2012, 16:17

Dovodjenje Jovetica i Ramireza bi bio pravi potez za LFC. Na Adama Johnsona ne treba bacati pare jer je to igrac kojem je jedini kvalitet brzina.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 jul 2012, 16:38

Suso na djelu na EURSPORTU 2, nosi broj 8.
Coady također starta na Englesku, dok je Jack na klupi.
Liverpool TV na Areni 1.

SKY SPORT:
Continuing discussions between Liverpool and the city council over the club's stadium plans are encouraging, according to mayor Joe Anderson.
Liverpool have still to make a decision on whether to press ahead with the £300million-plus proposal to build a new ground in Stanley Park or redevelop Anfield.
Choosing the former option is dependent on a multi-million pound naming rights deal being in place, while the latter plan requires a number of planning obstacles to be overcome.
A July deadline for a decision has been allowed to slip as talks continue but Liverpool mayor Anderson is optimistic a decision acceptable to all parties can be reached.
"We are in regular meetings with Liverpool FC and we are working with the club," he told the Liverpool Echo.
"It's frustrating for the local residents and they are my main concern.We are pushing for a speedy resolution to the issue of whether the club stays at Anfield or goes to Stanley Park but we are encouraged by the discussions."
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 03 jul 2012, 17:05

Admir_Sa je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne možeš porediti Lavezzia i Carrolla ali nikako, imamo mi jednog Lavezzia u timu, a to je Luis Suarez. Dosta nam i Bellamy kao zamjena, tako da je bezveze govoriti o tome kako smo mogli dovesti čovjeka koji nije klasičan CF kao Andynator. ;)
kakve veze ima, poenta je da je peteroduplo bolji igrac placen 23mil funti i ide u ebenu francusku ligu, a ti dovodis nedokazanog kloca za 35

ko razumije, razumije
Doveo je Liverpool 3x boljeg od Lavezzija za 2M vise :)
Nemoj samo reci da su Lavezzi i Suarez tu negdje.
I da nesto sam zaboravio, Carroll nije kloc :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Walk on, with hope in your hearts.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jul 2012, 19:43

Andy Carroll. Will it work?

Andrew Thomas Carroll, the £35 million pound man.

Liverpool Football Club signed Andy from Newcastle in a ‘rushed’ move due to Fernando Torres leaving for Chelsea, and for the much criticized fee of £35 million we expected instant goals from the big man, sadly this was not the case. We knew he had goals in him, he’d scored a beauty against us, we just didn’t know how to release his talents.

The upcoming summer seemed bright as it looked like we were about to make Andy Carroll the focal point of our attack signing Stewart Downing and Jordan Henderson who can play Right Midfield, and with Craig Bellamy coming back, many fans thought this would work. Sadly, the signings King Kenny or Damien Comolli decided to bring in hadn’t worked, and the big man couldn’t find the net through other **** either. Things picked up towards the end of the season with his last-minute winner against Blackburn, not to mention the very emotional winner vs. Everton, which will always be remembered. He single-handedly dragged us back into the FA Final. The one thing I didn’t like about Kenny’s reign was when Andy seemed to be playing well? Benched.

So what now for Andy under Brendan Rodgers? We’ve seen what he can do at Swansea, taking a championship team up to the best league in the world and then taking it by storm with his philosophy of Tiki-Taka football, or passing and moving to those who don’t know, playing the game how it should be. Does Andy Carroll the 6ft 3 powerful centre forward fit into this? Yes, and here is why..

Just because he’s 6ft 3 doesn’t mean he can’t use his feet, especially that left foot which sunk Manchester City once upon a time, it’s as simple as this, you must be able to pass and ‘hit it’ to become a footballer, fact. So he can. The way I see it is Andy is one of the best with his feet for a tall striker, anyone remember the Newcastle incident? He dived, but before that he’d used his feet and power combined to beat 2 players and then the keeper. Sounds like an asset to me.

With Luis Suarez partnering him upfront, and well we know what Luis is capable of I don’t see why if Brendan Rodgers employs the same style of play where there are always 3 close options, Andy can’t be a very important link in the chain, using his Aerial threat to win the balls and then become one of the options. He’s certainly improved his fitness over the last few months, shown in both cases when we played Chelsea. The 4-1? He was my Man of the Match. FA Cup final, his goal, he ‘mugged off’ John Terry, now say what you want about Terry, but he’s a very good centre back. Now having someone like that leading the charge wouldn’t bother me in the slightest.

One more thing, Swansea FC used wingers, something I hope Brendan Rodgers brings to Anfield with him as well as his Tiki-Taka style, because if we get balls in to the box there’s no doubt Andy will finish it off 9/10 and combine this with the passing strengths. Well, let’s just say we could see a very different Andrew Thomas Carroll.
http://lfctransferspeculations.com/andy ... it-work-4/" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 03 jul 2012, 20:09

@ artemis

3x boljeg ? Upravo su Suarez i Lavezzi tu negdje.Ocito ga nisi gledao 2 puta u zivotu kada mozes nesto tako izvaliti.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 03 jul 2012, 20:14

Lavezzi i Suarez tu negdjeeeee :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jul 2012, 20:18

RA. je napisao/la:Lavezzi i Suarez tu negdjeeeee :lol:
Pa je l' to Suarez 3x bolji igrač? :roll: Ako je Luis bolji, onda tu nijanse odlučuju. Nema smisla pričao o Lavezziju kao da je Carroll. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 03 jul 2012, 21:00

Ni ja ne vidim neku pretjeranu razliku u kvaliteti Lavezzija i Suareza, čakštaviše ...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 03 jul 2012, 21:06

kad se odgleda više tekmi Lavezzia a ne par onda se i može pričati o razlici izmedju Lavezzia i Suareza...sumnjam da vas je puno gledao Napoli ove sezone...jedino u LP...Lavezzi jest dobar ali Luis je bolji...tu nema dvojbi...ni sekunde... ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 03 jul 2012, 21:08

Inače, ultimativni argument na forumu je u raspravama postao da "druga strana" ne gleda utakmice timova/igrača o kojima se priča :mrgreen:

Nevjerovatno :mrgreen:
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 03 jul 2012, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 jul 2012, 21:09

MoR je napisao/la:Ni ja ne vidim neku pretjeranu razliku u kvaliteti Lavezzija i Suareza, čakštaviše ...
5. najbolji igrač svijeta, najbolji igrač Južne Amerike, najbolji igrač Urugvaja ... protiv Lavezzija koji se na svjetskoj sceni pojavio ove sezone. :roll: Hmmm, ma oni su bare bare.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 03 jul 2012, 21:11

Henderson je napisao/la:
MoR je napisao/la:Ni ja ne vidim neku pretjeranu razliku u kvaliteti Lavezzija i Suareza, čakštaviše ...
5. najbolji igrač svijeta, najbolji igrač Južne Amerike, najbolji igrač Urugvaja ... protiv Lavezzija koji se na svjetskoj sceni pojavio ove sezone. :roll: Hmmm, ma oni su bare bare.
Ne,

Lavezzi se nije pojavio na sceni ove sezone. Kraj priče.

Ne kažem da je Lavezzi bolji od njega, ali nije ni za podsmijeh ...

edit: i taj smijesni argument, peti igrač nije tačan, bio je šesti :mrgreen:
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 03 jul 2012, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 03 jul 2012, 21:11

MoR je napisao/la:Inače, ultimativni argument na forumu je u raspravama postao da "druga strana" ne gleda utakmice timova/igrača o kojima se priča :mrgreen:

Nevjerovatno :mrgreen:
iskreno ne vjerujem da ih je puno gledalo Napoli i mečeve iz Serie A sem možda derbija i mečeva koji se čekaju na kladionicama... :lol: :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jul 2012, 21:14

Henderson je napisao/la:
Zar on nije bio 6. u izboru za najboljeg igrača Svijeta?
Messi, Ronaldo, Xavi, Iniesta, Rooney, Suarez, Oezil...
A, smiješno je reći da se Lavezzi pojavio tek ove godine, jer u tom slučaju bismo mogli reći da se Suarez pojavio 2010, što bi značilo da ima "samo" godinu više nekog ozbiljnijeg fudbala.
Naravno, još smješnije je reći da je Suarez 3x bolji igrač od Lavezzija. Al' haj', kad je Adam bolji od Modrića, Shelvey i Spearing budućnost fudbala, onda mi je lakše razumjeti i ovu konstataciju glede Suareza.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 jul 2012, 21:26

Zar on nije bio 6. u izboru za najboljeg igrača Svijeta?
Messi, Ronaldo, Xavi, Iniesta, Rooney, Suarez, Oezil...
A, smiješno je reći da se Lavezzi pojavio tek ove godine, jer u tom slučaju bismo mogli reći da se Suarez pojavio 2010, što bi značilo da ima "samo" godinu više nekog ozbiljnijeg fudbala.
Naravno, još smješnije je reći da je Suarez 3x bolji igrač od Lavezzija. Al' haj', kad je Adam bolji od Modrića, Shelvey i Spearing budućnost fudbala, onda mi je lakše razumjeti i ovu konstataciju glede Suareza.
Da, šesti, moja greška.
Napisao sam da se Lavezzi na svjetskoj sceni pojavio tek ove godine, ogromna je razlika između italijanske i svjetske scene. Ako me pamćenje dobro služi, Napoli do prije dvije godine nije dozvoljavao tv prijenos domaćih utakmica van Italije. :?
Ja nisam započeo priču da je Suarez 3 puta bolji, nego sam se uključio kada je Mor rekao da su obojica tu negdje.
Shelvey jeste budućnost Liverpoola i Engleske, dok sam za Spearinga uvijek govorio da je kasno počeo igrati profesionalni fudbal.
Što se tiče Modrića, malo je igrača na svijetu od kojih je on bolji. **** u igri prema naprijed, kukavica u igri prema nazad, ako šta može neka se doda prvom do sebe i tako ukrug. Adam odigra polusezonu i svom klubu donese više bodova nego ovaj drugi za cijelu sezonu, još plus ostvari 10 asistencija u svim takmičenjima.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 03 jul 2012, 21:38

To je to, tu nema rasprave i nek' nema.

Realno, šta se raspravljati sa ljudima kojima Carroll nije flop, dok postavljaju nebulozne tekstove kako je sposoban igrati tehnički zahtjevan fudbal (nazovi ga tika taka), a realno, čovjek je kljuse na dvije noge. Isto tako je Downing ok jer je zabio smiješnom drugoligašu u finalu još smiješnijeg kupa, a Jonjo je megatalent koji samo pukom slučajnošću zajedno sa Hendersonom i Adamom (asistentom i osvajačem bodova za razliku od Modrića) nije Liverpool odveo u vrh tabele.

Dajte molim vas.

Što se mene tiče, mislim da Lavezzi i Suarez nisu daleko gledajući jedan opšti utisak o kvalitetu igrača, a pogotovo prvi nije za podsmijeha i priče kako je tri puta slabiji. Over and out što se mene tiče.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 jul 2012, 21:51

I opet Welbeck odigra 322 minute, Rooney 207 minuta, Carrol 158 i postignu svi po jedan go na EURU. Ali, Carrol je flop, dok ovi ostali igraju za Manchester.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.