Sudeći po ponašanju još je u pubertetu.Head je napisao/la:mandraX je napisao/la:
Dzeko tad bio u pubertetu,gledaj bubuljica.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
rekao je, znam da sam pročitao negdje, ali ne znam gdje, pa ne mogu link da postavimSaurman je napisao/la:Kad će nam Sušić objasniti zašto nije izvadio Edina nakon što mu je ovaj na očigled cijele javnosti tražio izmjenu.

Ma on i ne zna da je Dzeko trazio izmjenu,ja ne vjerujem da je on to i vidio,on je pratio kretnje bratica.
Ma gdje ce vidit'. Frajer se nije pomjerio 90 minuta i gledao je samo pravo.drummer je napisao/la:Ma on i ne zna da je Dzeko trazio izmjenu,ja ne vjerujem da je on to i vidio,on je pratio kretnje bratica.
- Consigliere
- Kontakt:
Ne, rekao je da Dzeko nije odlucno trazio izmjenu...Chinaglia je napisao/la:rekao je, znam da sam pročitao negdje, ali ne znam gdje, pa ne mogu link da postavimSaurman je napisao/la:Kad će nam Sušić objasniti zašto nije izvadio Edina nakon što mu je ovaj na očigled cijele javnosti tražio izmjenu.rekao je nešto u fazonu, možda je trebao ostaviti Vedu da igra jer ne igra u Stuttgartu zbog suspenzije, a opet je kao mislio da možemo preokrenuti rezultat, tad je bilo 0-1, a odmah poslije, tj. za minut primismo i drugi gol

Majkemi, nije bas tako doslovno, ali u tom fazonu...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I šta je tu smiješno? Misliš da selektor samo Džeku prati cijeli meč? Imaju pomoćnici, suigrači, na kraju krajeva ima i Džeko koji ode do klupe i kaže da hoće izmjenu, dakle postoji još pet načina za komunikaciju, kaže to suigraču koji je bliži aut liniji, itd... Eto Džeko je ispao gromada jer je još 15 minuta igrao povrijeđen, pa se onda njegov otac našao uvrijeđenim.Consigliere je napisao/la:Ne, rekao je da Dzeko nije odlucno trazio izmjenu...![]()
![]()
![]()
Majkemi, nije bas tako doslovno, ali u tom fazonu...![]()
Opet nazor pokušavate da ismijavate čovjeka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko je prisao klupi, i rekao Susicu da zeli izmjenu. Ovaj mu je odmahnuo rukom da nastavi igrati. Sta je tu nejasno?
.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 08 mar 2014, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
- samoposteno
- Kontakt:
a sto da ga mjenja kad je bio odmorniji od ovih sto su sjedili na klupiSaurman je napisao/la:Kad će nam Sušić objasniti zašto nije izvadio Edina nakon što mu je ovaj na očigled cijele javnosti tražio izmjenu.

Nije Pape Pelegrini da odmah uoci da Dzeku treba zamijeniti. On to uradi na vrijeme, prije utakmice.
🔴⚫️
Najjače od svega je da on nije "vidio" gestikulacije Edina gdje traži izmjenu a vidio je "bolnu" grimasu na licu Kolašinca.Goalgetter je napisao/la:Kad je to Susic preuzeo odgovornost na sebe? Nijednom. Niti ce i ovaj put. Tvrdoglav ko mazga.Saurman je napisao/la:Kad će nam Sušić objasniti zašto nije izvadio Edina nakon što mu je ovaj na očigled cijele javnosti tražio izmjenu.
Ne branim Edina za setkanje na terenu, ali mu je 2x gestikulirao i prije tih zvizduka da izadje, a i dogovor je bio samo 60 minuta da igra. I on vadi Ibisevica, iz razloga sto je odmarao 3 sedmice zbog suspenzije kako Susic kaze![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Goalgetter
- Kontakt:
E upravo to
.. Sve se vidi, samo kad se hoce.
Steta sto niko nije snimio taj detalj, zasad nisam nasao video, jer ne vjerujem da je to bilo na TV-Prijenosu.
Hajrovic i Visca se spremaju da udju, vec stali na aut liniji, sudija zaustavlja igru, a Edin izlazi lagano prema nasoj klupi. Svi se vec cude na tribinama da Dzeko izlazi, kad odjednom Susic vraca Dzeku, a sudija pokazuje da broj 9 izlazi. Vedo na to ljutito napusta teren, i odmahnu rukom Susicu.

Steta sto niko nije snimio taj detalj, zasad nisam nasao video, jer ne vjerujem da je to bilo na TV-Prijenosu.
Hajrovic i Visca se spremaju da udju, vec stali na aut liniji, sudija zaustavlja igru, a Edin izlazi lagano prema nasoj klupi. Svi se vec cude na tribinama da Dzeko izlazi, kad odjednom Susic vraca Dzeku, a sudija pokazuje da broj 9 izlazi. Vedo na to ljutito napusta teren, i odmahnu rukom Susicu.
- Consigliere
- Kontakt:
Kako nije smjesno? Dogovor je bio 60ak minuta, ali Pape nije planirao 0:2 u tom trenutku, pa ostavio najbolje da se proba sta napraviti, Begovic, Spahic, Salihovic, Medunjanin, Dzeko... svi odradili 90 minuta, a zamjene dobile turisticki obilazak InsbruckaVirtu4l je napisao/la:I šta je tu smiješno? Misliš da selektor samo Džeku prati cijeli meč? Imaju pomoćnici, suigrači, na kraju krajeva ima i Džeko koji ode do klupe i kaže da hoće izmjenu, dakle postoji još pet načina za komunikaciju, kaže to suigraču koji je bliži aut liniji, itd... Eto Džeko je ispao gromada jer je još 15 minuta igrao povrijeđen, pa se onda njegov otac našao uvrijeđenim.Consigliere je napisao/la:Ne, rekao je da Dzeko nije odlucno trazio izmjenu...![]()
![]()
![]()
Majkemi, nije bas tako doslovno, ali u tom fazonu...![]()
Opet nazor pokušavate da ismijavate čovjeka.

a da.... naravno, postojala je i treca opcija, da Dzeku zamjeni treci napadac, ali Pape ne vjeruje u treceg napadaca pa smo morali sa povrijedjenim igracem loviti 0:2

Fit Tony: I keep my friends close...
Ako su svi bojkotovali zbog Papeta, sto se onda Kolasinac borio kao lav? Mozda nije razumio kada su se ovi dogovarali, a on samo klimao glavom?
Salu na stranu, ali ako su bojkotovali, zasto onda? Je li zato sto je Pape doveo bratica svog? Ako su i bili razlozi za nezadovoljstvo, pa brate dragi onda se nemoj ni odzivati na poziv i samo ce sve isplivati na povrsinu. Papetova greska je sto je on citavo vrijeme sve fino i polako i sad pokusava da nametne autoritet. Bilo kako bilo, zalosno je sta se desava, jer svako od njih mora da radi za tu reprezentaciju, od Papeta do Edina. I slazem se 100%, sta ce neciji otac, tetak ili sta ja znam vec sa reprezentacijom? Ako ces vec nekoga dovoditi, kupi im kartu, tj. dadni im onu koju dobijes od saveza i to je to. Kakvo druzenje sa reprezentacijom?
Kod nas uvijek isto, niti ima discipline niti smo realni i ponavljamo svoje greske. Bojim se da kod nas ako ne dodje neki stranac sa autoritetom na klupu, propast ce i ovo sto imamo. Po svemu sudeci, ja mislim da ce Pape otici nakon SP, sto mi je i zao jer u biti nemam nista protiv nijednoga od njih, ali mislim da ce se to desiti. Ne znam koji se djavo vise nerviram oko ovoga....
Salu na stranu, ali ako su bojkotovali, zasto onda? Je li zato sto je Pape doveo bratica svog? Ako su i bili razlozi za nezadovoljstvo, pa brate dragi onda se nemoj ni odzivati na poziv i samo ce sve isplivati na povrsinu. Papetova greska je sto je on citavo vrijeme sve fino i polako i sad pokusava da nametne autoritet. Bilo kako bilo, zalosno je sta se desava, jer svako od njih mora da radi za tu reprezentaciju, od Papeta do Edina. I slazem se 100%, sta ce neciji otac, tetak ili sta ja znam vec sa reprezentacijom? Ako ces vec nekoga dovoditi, kupi im kartu, tj. dadni im onu koju dobijes od saveza i to je to. Kakvo druzenje sa reprezentacijom?
Kod nas uvijek isto, niti ima discipline niti smo realni i ponavljamo svoje greske. Bojim se da kod nas ako ne dodje neki stranac sa autoritetom na klupu, propast ce i ovo sto imamo. Po svemu sudeci, ja mislim da ce Pape otici nakon SP, sto mi je i zao jer u biti nemam nista protiv nijednoga od njih, ali mislim da ce se to desiti. Ne znam koji se djavo vise nerviram oko ovoga....
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Kolasinac nije dio ekipe koja je upoznata sa svim u strucnom stabu...Murga je napisao/la:Ako su svi bojkotovali zbog Papeta, sto se onda Kolasinac borio kao lav? Mozda nije razumio kada su se ovi dogovarali, a on samo klimao glavom?

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Čuj zbog čega je bojkot
Pa tu imaš dvije priče
Onu prvu koju pričaju ovi što su protiv Safeta a ona je da igrači nisu htjeli da igraju zbog Tina ili kako se već zove.
I onu drugu koju pričaju ovi što podržavaju rad selektora a ona je da igrači nisu htjeli da igraju jer selektor nije zvao glavnog partijanera u ekipi Ibričića.
No, kako to uvijek biva istina je negdje između.
A što se tiče pozivanja igrača nama niko ne može ugodit.Dok Hadžića nije zvao ovdje je predstavljan kao Vidal, Zukanović i Bičakčić su bili kao Baresi i Bekenbauer iz najboljih dana a sad najednom prvi je krampa, ova druga 2 su prespora, ne znaju se postavit i milion nedostataka im se nađe i to sve iz razloga što je sad Arslanagić taj novi Baresi i tako ćemo sve u krug.
Trebamo ljudi malo i mi stati na loptu a ne pljuvat našeg najuspješnijeg selektora i najskupljeg igrača.

Onu prvu koju pričaju ovi što su protiv Safeta a ona je da igrači nisu htjeli da igraju zbog Tina ili kako se već zove.
I onu drugu koju pričaju ovi što podržavaju rad selektora a ona je da igrači nisu htjeli da igraju jer selektor nije zvao glavnog partijanera u ekipi Ibričića.
No, kako to uvijek biva istina je negdje između.
A što se tiče pozivanja igrača nama niko ne može ugodit.Dok Hadžića nije zvao ovdje je predstavljan kao Vidal, Zukanović i Bičakčić su bili kao Baresi i Bekenbauer iz najboljih dana a sad najednom prvi je krampa, ova druga 2 su prespora, ne znaju se postavit i milion nedostataka im se nađe i to sve iz razloga što je sad Arslanagić taj novi Baresi i tako ćemo sve u krug.
Trebamo ljudi malo i mi stati na loptu a ne pljuvat našeg najuspješnijeg selektora i najskupljeg igrača.
Svi problemi u reprezentaciji su poceli kad je pozvan Hajrovic. Dzeko i njegova ekipa, prije svega Spahic, su i danas protiv toga. Tino nije problem, problem je Hajrovic. Odnosi izmedju Safeta i Edina su odavno naruseni. Ovo protiv Egypta je samo kulminacija. Ako se do Brazila neke stvari ne rijese i ako se stvari ne postave na pravo mjesto, da se zna ko sta gdje i kako, crno nam se onda pise.
Ali bar ce se na Argentinu moci uzeti neke pare na veci ulog
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ali bar ce se na Argentinu moci uzeti neke pare na veci ulog

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Hajrovic i Dzeko nemaju nikakvih problema.
Pape je nagomilao gomilu gluposti i gomila iz dana u dan. Neodgovoran je, nepismen je, tvrdoglav je k'o magarac, ima jednu te istu taktiku koju svaka imalo ozbiljnija reprezentacija moze razbiti jer ljudi znaju kako igra.. Da ne pricam o njegovim izjavama u medijima i prozivanju igraca. TRAGEDIJA!
Ukratko, pun je qrac Papeta. Ne samo Dzeki, nego i meni i svakom ko voli BiH, a ne Dzeku, Papeta ili Hajrovica.
Gubimo puno s njim. Gubimo mnoge igrace. Kad se sjetim da smo i Begovica mogli izgubiti. Zamalo. Tada su ovi kojima je Papak drazi od reprezentacije govorili "sta ce nam Kanadjanin, imamo Hasagica" i tako to. Da ti se smuci!
BiH prije svega, pa tek onda ostali. Nekom su izgleda familija Susic i njihovi novcanici na prvom mjestu.
Pape je nagomilao gomilu gluposti i gomila iz dana u dan. Neodgovoran je, nepismen je, tvrdoglav je k'o magarac, ima jednu te istu taktiku koju svaka imalo ozbiljnija reprezentacija moze razbiti jer ljudi znaju kako igra.. Da ne pricam o njegovim izjavama u medijima i prozivanju igraca. TRAGEDIJA!
Ukratko, pun je qrac Papeta. Ne samo Dzeki, nego i meni i svakom ko voli BiH, a ne Dzeku, Papeta ili Hajrovica.
Gubimo puno s njim. Gubimo mnoge igrace. Kad se sjetim da smo i Begovica mogli izgubiti. Zamalo. Tada su ovi kojima je Papak drazi od reprezentacije govorili "sta ce nam Kanadjanin, imamo Hasagica" i tako to. Da ti se smuci!
BiH prije svega, pa tek onda ostali. Nekom su izgleda familija Susic i njihovi novcanici na prvom mjestu.
Naš lijeni romantičar.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Mislim da je bilo dosta kritika zadnjih dana, sad ih trebamo opet malo podrzat, nadajmo se da su izvukli pouke iz svega sto se desavalo i da znaju da im sve mozemo oprostit osim nezalaganja
zvizdat cemo im opet i tako u krug..

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ