Pa sta ce biti tek do kraja godine

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
daj ba odvadi liku malo, sve da je i istina mislis da svih 100 eura ide barceloni?DesimaL je napisao/la:Transfer Neymara iznosi 57 miliona,a do sada je prodano vise 570000 njegovi dresova i svaki je kostao oko 100 eura![]()
Previse mi je ovo...DesimaL je napisao/la:Transfer Neymara iznosi 57 miliona,a do sada je prodano vise 570000 njegovi dresova i svaki je kostao oko 100 eura![]()
bparena je napisao/la:I Humels nam dodje kao pojacanje.ForcaBarca je napisao/la:Sto se tice stopera,evo smijel se ko kladit da ce u naredni 15-tak dana,Hummels postati clan Barce!![]()
![]()
![]()
Ojjjjjj najgori i jedini los u dva polufinala Borusije ove godine.
Ma ne bi me cudilo da ga dovedu i uklope u ovu odbranu.
. I naravno ostali bez POJACANJA.
aj ako te ne mrzi prevedi ovo ukratkobarca_87 je napisao/la:
Sada je i definitivno kraj Barcinih nadanja o dolasku Silve. Kapiten brazilske reprezentacije je dobio ponudu PSG da produži ugovor do 2018. godine s tim što će umjesto dosadašnjih 10, od sada zarađivati 12 M€ po sezoni.
vise sutati van 16 kad ima sanse za to,nece sad samo sutat ko ludibparena je napisao/la:Ovo mi se ne uklapa u koncepciju ...
3.mnogo sutati van 16 metara
mislim OK su sutiranja, ali ovo bi moglo prekidati tok i igru..
1.povratiti presing koji je krasio ovu ekipu
2.raditi na fizickoj spremi da bi se taj presing sproveo u djelo
4.messi bi trebao igrati mnogo blize protivnickom 16ercu
5.mnogo vise rotiranja ekipe da bi igraci zadrzali svoju svjezinu
6.dobiti povjerenje ekipe da bi njegov projekat i zamisli mogli sprovesti u djelo
bolje sutirati kada se ima prilika, nego skoro ne uputiti ni jedan sut u okvir gola, sto se znalo dogoditi prosle sezone kada su protiv Reala u 2 tekme 3x osutali loptubparena je napisao/la:Ovo mi se ne uklapa u koncepciju ...
mislim OK su sutiranja, ali ovo bi moglo prekidati tok i igru..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.