Monumentalizam i nazoviradnička klasa. Ne ide to, bem mu! kuknjava
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sta je ovo ba?High je napisao/la:
Je li ono fakat Sejo postavio svoj kip na imanju u UstikoliniElegant je napisao/la:Digao sam sebi spomenik Sejo Brajlovic.
Ugostitelj Sejo Brajlović samom sebi podigao spomenik! Da čovjek treba prije svega voljeti samog sebe, dokazao je nesvakidašnjim potezom poznati bosanskohercegovački ugostitelj Sejo Brajlović. Naime, Brajlović je na svom raskošnom ranču u mjestu Cvilin kod Ustikoline u slavu samom sebi podigao ni manje, ni više, nego bronzani spomenik u prirodnoj veličini! spomenik-sejo-brajlovicKo je autor ovog monumentalnog djela javnosti je još uvijek nepoznato, ali mora se priznati da je umjetnik vodio računa o realističnosti, pa su tako dio spomenika i sunčane naočale, Brajlovićev prepoznatljivi modni detalj, piše magazin Slobodna Bosna.rodjenisa je napisao/la:Je li ono fakat Sejo postavio svoj kip na imanju u UstikoliniElegant je napisao/la:Digao sam sebi spomenik Sejo Brajlovic.
Vi ste nama isto sto i RS u BiH na slican nacin nastali imate i slicnu ideologiju. Vidi se da vas je ista ruka zadojila.High je napisao/la:
Ja ili Husrefov haver?hilmo je napisao/la:Hoćeš li biti ljubazan da malo pojasniš napisano?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Husrefov haver"Sabinho je napisao/la: Ja ili Husrefov haver?
Prva kurtizana foruma. Ali ne treba ga šamarati, časte njega militaristički pajdaši.MortemHz je napisao/la:Pilic ima logike ko neka zena kada pere prozore sa umakom od gljiva brate,koji ****
High je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.