Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

storm_raider
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la storm_raider » 09 dec 2014, 19:22

Head je napisao/la:
U ovo ni sam ne vjerujes.
Dakle, ide meza, malo bijelih buberega.slika
Jedino u sto ne vjerujem je kolicina kompleksa izazvana ukusom Amarove mokrace, ali hajde i to je za vas. :hmmmmm:

Elem, cestitke sefe. :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 dec 2014, 19:25

Kakvo razmisljanje.
Cuj, atmosfera na tribinama neki, kao eto, odlucujuci faktor u odabiru selektora?
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Ono, kad Bosanac umisli da je vazan i da se njega za sve mora pitati. :roll:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 dec 2014, 19:28

storm_raider je napisao/la:
Head je napisao/la:
Jedino u sto ne vjerujem je kolicina kompleksa izazvana ukusom Amarove mokrace, ali hajde i to je za vas. :hmmmmm:

Nauci se kulturno ponasati primitiavc. Ne zelim da ti prijavljujem postove jer hocu da uzivam u tome kako javno mezis bubrege kad se proglasi rukfas selektorom. To iz Banovica neces moci.
1946

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 09 dec 2014, 19:29

Koja tuga i žalost kad vidim ova imena potencijalnih selektora! Zeljovci forsiraju Amara a ostatak navijaca ostalu buraniju u koju naravno i Amar spada! Iskreno i bez uvrede, sa ovakvom generacijom igraca koje, daj boze da ikad budemo vise imali, dokucit cemo dno ! Nadam se samo, da ovi u savezu imaju nekog dzokera u rukavu za koje niko ne zna pa da nas prijatno iznenade!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 09 dec 2014, 19:32

Ne mora biti ni Amar, ali gdje ce izabrati najgoreg od svih ponudjenih kandidata :damn:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 dec 2014, 19:34

Head je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Head je napisao/la:

Nauci se kulturno ponasati primitiavc. Ne zelim da ti prijavljujem postove jer hocu da uzivam u tome kako javno mezis bubrege kad se proglasi rukfas selektorom. To iz Banovica neces moci.
Prijavio bi ti da imas sta da prijavis, primitivac. Ali "prc". Mezices ti bubrege svakako, kao sto si do sad, samo sa poznatim dodatkom. Sve kao i do sad, all-exclusive. Naucen si tako.

Cestitke Amare, apsolutno zasluzeno novi selektor. :kafa:

Inace, Barba je bio veliki igrac, pa bih ga volio vidjeti u savezu svakako, ali kao selektora ne. Barem ne sada.
Kakav Faruk i bakraci, dobar primitivcima jedino.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 dec 2014, 19:35

Kako je Pape uspio odvesti reprezentaciju u brazil nevidim razlog zasto to nebi mogo uraditi i nas Mostarac Dragan Okuka :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :guz: :guz: :guz:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 dec 2014, 19:36

Vlatko Glavas za selektora. :salut: :bih:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 dec 2014, 19:46

BaDa12 je napisao/la:
gost je napisao/la: A što se tiče ove trenerske karijere, mislim da sam već napisao, ne želi Barba biti fudblaski trener, on želi biti samo selektor reprezentacije BiH.
Da li to znači da, ako Sergej ne bude sad izabran, neće se prihvatiti nikakvog kluba, a na ljeto 2016. pri završetku EP, on će opet biti kandidat za selektora (ako ne produže novom/starom) i tako dok 'nas smrt ne rastavi'?

Edit:
Inače, ne bih rekla da je ovo tvoje tačno u velikoj mjeri, jer čovjek posjeduje trenersku licencu, i to kaže nešto. Naravno, i to što godinama nema angažmana govori nešto, ali vjerujem da će Sergej ipak uskoro da se pozabavi svojom trenerskom karijerom.
On nece biti selektor budite sigurni u to, iako su ovi u savezu bezobrazni nisu toliko ludi !

A ovo sto je napisano da mu je pametnije da se uhvati trazenju anagazmana i stjecanju iskustva je pod moranje ako zeli da bude selektor, a ako misli opet cekati novi izbor nista ne radeci sam sebe vara ! Moze on macku od rep da okaci to sto je legenda, idol nacije, i kojekavi epiteti. Bio je odlican igrac ali kao trener se nije nigdje okusao i reprezenacija nije mjesto za to.

Selektor ce biti jedan od ova tri kandidata.

1. Faruk Hadzibegic
2. Amar Osim
3. Milovan Rajevac
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 09 dec 2014, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 09 dec 2014, 19:47

Goalgetter je napisao/la:Vlatko Glavas za selektora. :salut: :bih:
:lol: :lol:
X

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 dec 2014, 19:49

@Sabinho hahaha :bow: :bow: :bow:

Vreme je da neki Srbin bude selektor, Dragan Okuka je pravo rješenje :opaopa: :opaopa: :opaopa: :guz: :guz: :guz: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 dec 2014, 19:51

Ima na S0urce interview sa Amarom Osimom u vezi reprezentacije. ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 dec 2014, 19:53

Tako je @Sheyi red je, bivsi igrac Veleza, nas mostarac kod njega nema sestrica i bratica, igro dugo u Velezu :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :guz: :guz: :guz:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 dec 2014, 19:57

Iskreno se nadam da Brko nece htjeti,biti dio ciklusa izgubljenih kvalifikacija,ali kako stvari stoje komsinice ce nam izgleda morati uciti novu navijacku pjesmu:

[youtube][/youtube]

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 09 dec 2014, 19:59

uzalud vam trud svirači :angel:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 dec 2014, 20:00

Imamo temu za prepucavanje ne moramo smarati ostale forumase koji nemaju veze sa FKS I FKZ.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 09 dec 2014, 20:09

Probisvjet je napisao/la:
nele-BHF je napisao/la:Pa kad većina vas ovdje sve zna, zna koga od igrača treba zvati, zna sve o taktici, kako odigrati protiv kojih ekipa, znate prostudirati protivnike i sve saznati o njima, a niste 10 puta u životu šutnuli loptu, zašto onda ne bi Sergej mogao isto, ili barem pola? Jer vi bi osvojili EP i SP, on neka nas barem odvede na EP.
Mislim da mijesas neke stvari. Ne znam ko ovdje govori o znanju, vecina govori o zeljama.
Ja ne procjenjujem sta Barbarez zna, ja znam da mi je zelja da on bude selektor.
Ma znam care, govorim o tome kako se poslije svake tekme govori o taktici, kako je trebalo, koga je trebalo zvati, ko je šta trebao igrati, uglavnom svi su sve znali, svi su stručnjaci. E pa kad oni tako sve znaju, zašto ne bi i Sergej?

Nama ne treba sad vizionar, taktički genije. Nisu ovo igrači koji trebaju da uče igrati lopte, oni to već znaju. Treba dobar psiholog, vođa, primjer i prije svega ČOVJEK.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 dec 2014, 20:10

Goalgetter je napisao/la:Ima na S0urce interview sa Amarom Osimom u vezi reprezentacije. ;)
Barem nesto pametno mozes cuti. Kad se sjetim Susica. :facepalm:
Falit ce ipak Papetove provale. :plac:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 09 dec 2014, 20:18

nele-BHF je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
nele-BHF je napisao/la:Pa kad većina vas ovdje sve zna, zna koga od igrača treba zvati, zna sve o taktici, kako odigrati protiv kojih ekipa, znate prostudirati protivnike i sve saznati o njima, a niste 10 puta u životu šutnuli loptu, zašto onda ne bi Sergej mogao isto, ili barem pola? Jer vi bi osvojili EP i SP, on neka nas barem odvede na EP.
Mislim da mijesas neke stvari. Ne znam ko ovdje govori o znanju, vecina govori o zeljama.
Ja ne procjenjujem sta Barbarez zna, ja znam da mi je zelja da on bude selektor.
Ma znam care, govorim o tome kako se poslije svake tekme govori o taktici, kako je trebalo, koga je trebalo zvati, ko je šta trebao igrati, uglavnom svi su sve znali, svi su stručnjaci. E pa kad oni tako sve znaju, zašto ne bi i Sergej?

Nama ne treba sad vizionar, taktički genije. Nisu ovo igrači koji trebaju da uče igrati lopte, oni to već znaju. Treba dobar psiholog, vođa, primjer i prije svega ČOVJEK.
Najveci svjetski klubovi daju desetine miliona na trenere da "nauce" igrati lopte Robbena, Messija, Ibru i slicno....
Barba mi je strasno drag ali ta izjava iznad je netacna i pogresna na toliko nacina

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 09 dec 2014, 20:19

ako zelite da amar bude trener, samo pogledajte emisju LP na bht (Ili federalna ) mozda se predomislite ...
:thumbdown:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Zglavkar i 13 gostiju.