Samo 3 100% prilike profulao ... on ako ne popravi realizaciju,nek presjedi sl. sezonu..ono bi Pipo lagano rijesio..
Najvise zadovoljan Boatengom,svaka mu cast !!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
brate ja mu na zamjeram one šanse zbog odlične igre,trke,razigravanja itd.senad_flamin je napisao/la:Odlicna utakmica Robinha!![]()
Samo 3 100% prilike profulao ... on ako ne popravi realizaciju,nek presjedi sl. sezonu..ono bi Pipo lagano rijesio..
Meni je Robinho odlicno odigrao, samo da je pogodio 1 priliku od one 3, jos bi bolje bilo, sve u svemu ja sam prezadovoljanrobovi88 je napisao/la:brate ja mu na zamjeram one šanse zbog odlične igre,trke,razigravanja itd.senad_flamin je napisao/la:Odlicna utakmica Robinha!![]()
Volim gajer je kralj
Ma igrat ce Robinho opet, jer Cassano propušta sljedecu utakmicu zbog toga sto je pocrvenio vecerasA_d_0 je napisao/la:Robinho za klupe. To ce i biti slucaj u iducoj utakmici. Ono fulat se ne smije. Da je bilo guravije vidjeli bi belaja. Ali jedno ime: ALEXANDRE PATO. Dosta za nocas odoh odmoriti bio je ovo naporan dan.
Nece. Poluspic Boateng a gore Pato i povratnik Ibra.patinho7 je napisao/la:Ma igrat ce Robinho opet, jer Cassano propušta sljedecu utakmicu zbog toga sto je pocrvenio vecerasA_d_0 je napisao/la:Robinho za klupe. To ce i biti slucaj u iducoj utakmici. Ono fulat se ne smije. Da je bilo guravije vidjeli bi belaja. Ali jedno ime: ALEXANDRE PATO. Dosta za nocas odoh odmoriti bio je ovo naporan dan.![]()
70senad_flamin je napisao/la:Zaboravio sam reci i igrace koji su me veceras najvise iznenadili
Clarence Seedorf
Mark Van Bommel
odlicno su odigrali ova dva mladica koja zajedno imaju preko 60 god
HahahhaTuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Flamini lik sa 2 lijeve i uopšte ne smije biti razmatran za prvi tim.
Zamjena kada treba potrčati, pokriti teren, dafanziva i sl.
Kakvog smo abatea stvorili to je ludilo. Ne bih ga mjenjao ni za jednog beka na svijetu. Drastičan napredak mada ima tu još da se radi pogotov nekada u defanzivi mada se i to popravio i nadopunjuje štopere. Stavio u džep ronalda, balea, 2x etoa. Na ljeto kakvog jakog lijevog taiwa npr. ili cishoka. Treba nam zamjena za nesto i tu bih išao na astoria ipak je naš. Obavezno dati više šanse papi. Sredina dovest polija, gansa, zadržati mvb i princa, otpustiti ambrosinija, možda pustiti i pirla. Ne znam za seedorfa, ja bih ga ipak pustio da ode u lijepom sjećanju mada možda bi mogao za klupe u narednoj sezoni. Koliko god dobro odigrao večeras zna često bez motivacije izaći i ništa ne raditi.
Otom potom.
[youtube][/youtube]mexy_whites je napisao/la:Svaka cast na pobjedi....De nek neko stavi hajlajts.
vidjet cemo..ima jos teskih utakmica, sljedece kolo u gostima protiv fiorentine.. imamo gostovat romi.. tak da se jos nista ne zna.. al vjerujem da cemo biti sampioni ove sezone.. Forza MilanVolimLiverpool je napisao/la:Mislim da je ovo pobjeda koja znači i titulu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.