KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 29 jun 2009, 17:42

ipsa je napisao/la:ikona nije otisao, mi smo ga otjerali..tuga..sretno kapitenu i sve naj naj....
pa stvarno ipsa da li mislis da li bi ostao da smo mu nudili opet neke dobre pare....ne mozemo konkurisati nekim solidnijim klubovima iz ukrajine,jer su to vecinom privatni klubovi koji imaju vise para od nas.....da je htio ostao bi sigurno....ikona hvala ti za sve,ali je malo bila cudna situacija na kraju...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 29 jun 2009, 17:54

neno#4 je napisao/la:
ipsa je napisao/la:ikona nije otisao, mi smo ga otjerali..tuga..sretno kapitenu i sve naj naj....
pa stvarno ipsa da li mislis da li bi ostao da smo mu nudili opet neke dobre pare....ne mozemo konkurisati nekim solidnijim klubovima iz ukrajine,jer su to vecinom privatni klubovi koji imaju vise para od nas.....da je htio ostao bi sigurno....ikona hvala ti za sve,ali je malo bila cudna situacija na kraju...
ja bas nesto mislim da nije bilo toliko do para koliko je bilo do tog nekog odnosa prema njemu.....da se ne ponavljam, u prethodnim postovima sam pisao sta mislim o citavoj situaciji u vezi s ikonom....mozda i grijesim...mnogi su govorili da je dobio prinovu u porodici itd... i da mu je cilj biti sto blize svojima, sto je i logicno... pa se onda pitam, kako je moguce da je u takvom trenutku odlucio bas otici u daleku ukrajinu....smatram da je bilo prostora za razgovor i dogovor izmedju gorana i kk bosne....
I feel devotion!!

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 29 jun 2009, 18:10

neno#4 je napisao/la:
Ukrajinu je jedna od država koju je recesija najviše pogodila tako da se tamo teško sad neko može usrećiti.Klubovi otpuštaju strance i smanjuju plaće.

IH!
Kontakt:

Post Postao/la IH! » 29 jun 2009, 19:22

E nek' nas nije recesija pogodila :shock: :mrgreen: :lol:

Sto se tice Ikone,nema govora sviju nas je "kupio" svojim igrama i odnosom prema nasem dresu 8-) ,svaka mu cast i veliko hvala.

Ali,ako smo,barem vecina nas,dali povjerenje Vladi da pokusa unjeti svoju filozofiju kosarke,da pokusa napraviti sastav po svom ukusu,po nacinu igre kojeg ce on forsirati,onda Vladina izjava da Ikonic nebi bio u prvoj petorci,je za mene postena od strane Vlade prema Ikoni. Puno bolje nego da je sutio i obecavao startnu petorku,a onda Ikonicu davao 7 do 10 mi9nuta po utakmici.

Nije li tako????

Ovako ,odma na pocetku je dato do znanja da bi imao slabiju minutazu,sto se Goranu,logicno,nije svidjelo,i krenuo je u pronalazak novog angazmana

Druga stvar je sto vecina nas emotivno gledamo na sve ovo.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 29 jun 2009, 22:04

Ikoni svaka čast, zadužio nas je svim svojim igrama i trudom i strpljenjem koje je iskazao čameći na klupi kod Mense experta... Ipak, ako se ne mogu naći po pitanju njegove uloge u ekipi i novca, onda je bolje ljudski pružiti ruku, uručiti buket cvijeća i poželiti "good riddance", nego da nam se ponovi debakl situacija od prije nekoliko sezona sa Sašom Vasiljevićem.
Inače, ima li išta za novog backup playa?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 jun 2009, 23:59

realno svi mi gotivimo ikonu do krajnjih granica...nekada je on bio krivac za poraz/e,ali mu to mi nismo pripisivali..uvijek je bavcic,rahimic,veal,vucko,seha,bremer,gilbert,sale,zima ili jedan od njih uvijek bio kriv,ali jednostavno nikada goran ikonic...on je to zasluzio odnosom prema bordo dresu,ali je imao i mana..npr.na strani pa i ove sezone kada je igrao najbolju sezonu zivota gotovo uvijek ili je bio povrijeden ili se nepotrebno ispucavao..pa sjetite se samo poluvremena protiv albe(0 poena, a poslije 10 je zabio u drugom)...on je najbolji suter poslije nenada kojeg smo imali,mada ce seha da bude sada bolji jer mu nece biti ako promasi dvije zaredom klupa...meni je samo krivo:ikonin odnos prema vladi pred kraj ove sezone.....u finalu nakon dvije promasene lopte vlada ga vadi a goran sjeda na klupu i socno mu psuje,to nikada necu zaboraviti i tu mi je malo goran pao u ocima...kao sto napisah neki dan neno je iznad njega 3- 4 klase,ali je goran to svojim pozrtvovanjem nadomjestio...za mene je vlada realno postupio,goran da je ostao i dobijao neke solidne minute 15 - 20,vjerujte da bi on bojkotirao bosnu i vv,kao sale one godine mensu....ove godine seha treba da postane glavni igrac bosne sa zlajom i ivanom,a matija mu je doveden da ne pomisli da je bog(tobejarabi).....bajic je pun pogodak zato sto je klasicni centar i ne treba nam centar tipa vujicic(ne kvaliteta,heheheh),nego jedan klasicni centar za guranje i solidnu igru ledjima...sve u svemu jos jednom ponavljam uz solidnog back upa mozemo ponoviti uspjeh iz prosle sezone,a ako se poklopi par stvari i napasti sesto mjesto.....

Ostalo je samo ime.....

slamdunker
Kontakt:

Post Postao/la slamdunker » 30 jun 2009, 14:05

Bravo neno#4! Odavno pratim ovaj forum i evo ovaj tvoj komentar me je natjerao da se napokon registrujem kako bi ti odao priznanje na izvrsnom tekstu. U potpunosti se slazem sa svim navodima. Veliki pozdrav svim forumasima! :)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 30 jun 2009, 14:23

ocigledno je da se u narednoj sezoni dosta ocekuje od sehe....al sta ako on ne bude ispunio ta ocekivanja...?...suad je dosta napredovao i treba mu odat priznanje, al sta ako se ne bude mogao nositi sa ulogom koja mu je namjenjena u iducoj sezoni....nisam pesimista al pokusavam sagledati sve aspekte situacije u kojoj seha preuzima ulogu lidera ekipe..........
I feel devotion!!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 30 jun 2009, 16:37

seha nece biti lider ekipe vec zlaja, on ce imati sve ovlasti
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 jun 2009, 17:10

KK_Bosna je napisao/la:seha nece biti lider ekipe vec zlaja, on ce imati sve ovlasti
vv forsira timsku kosarku,tako da nece biti lidera slijedece godine..seha,zlaja,ivan,bajic,vucko ce biti nosioci,ali nece biti lidera kao sto je i ove godine uvijek neko drugi iskakao...ali treba se prvo dobro pripremit i onda vidjeti sta ce biti,samo da ne bude pehova sa povredama..

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 30 jun 2009, 18:56

al predpostavljam da ce seha biti kapiten??!!...i kao takav ce sigurno imati vecu odgovornost i pritisak kako bi opravdao tu ulogu...dobar primjer je kapiten bavcic...nadati se da ce seha psiholoski biti dosta jaci od bavcica i samim tim biti uspjesniji u sezoni u kojoj ce biti kapiten...
I feel devotion!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 jul 2009, 00:59

neno#4 je napisao/la:realno svi mi gotivimo ikonu do krajnjih granica...nekada je on bio krivac za poraz/e,ali mu to mi nismo pripisivali..uvijek je bavcic,rahimic,veal,vucko,seha,bremer,gilbert,sale,zima ili jedan od njih uvijek bio kriv,ali jednostavno nikada goran ikonic...on je to zasluzio odnosom prema bordo dresu,ali je imao i mana..npr.na strani pa i ove sezone kada je igrao najbolju sezonu zivota gotovo uvijek ili je bio povrijeden ili se nepotrebno ispucavao..pa sjetite se samo poluvremena protiv albe(0 poena, a poslije 10 je zabio u drugom)...on je najbolji suter poslije nenada kojeg smo imali,mada ce seha da bude sada bolji jer mu nece biti ako promasi dvije zaredom klupa...meni je samo krivo:ikonin odnos prema vladi pred kraj ove sezone.....u finalu nakon dvije promasene lopte vlada ga vadi a goran sjeda na klupu i socno mu psuje,to nikada necu zaboraviti i tu mi je malo goran pao u ocima...kao sto napisah neki dan neno je iznad njega 3- 4 klase,ali je goran to svojim pozrtvovanjem nadomjestio...za mene je vlada realno postupio,goran da je ostao i dobijao neke solidne minute 15 - 20,vjerujte da bi on bojkotirao bosnu i vv,kao sale one godine mensu....ove godine seha treba da postane glavni igrac bosne sa zlajom i ivanom,a matija mu je doveden da ne pomisli da je bog(tobejarabi).....bajic je pun pogodak zato sto je klasicni centar i ne treba nam centar tipa vujicic(ne kvaliteta,heheheh),nego jedan klasicni centar za guranje i solidnu igru ledjima...sve u svemu jos jednom ponavljam uz solidnog back upa mozemo ponoviti uspjeh iz prosle sezone,a ako se poklopi par stvari i napasti sesto mjesto.....
Svaka čast za post. U svakom slovu se slažem sa tobom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 jul 2009, 11:26

nazalost vise nema mijenjanja pola ekipe za play off....sada se mogu dovesti samo dva pojacanja za play off....bilo je i vrijeme da se ovo uradi,a ne da se dovodi petorka pred pocetak lige za prvaka.....

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 jul 2009, 13:27

neno#4 je napisao/la:nazalost vise nema mijenjanja pola ekipe za play off....sada se mogu dovesti samo dva pojacanja za play off....bilo je i vrijeme da se ovo uradi,a ne da se dovodi petorka pred pocetak lige za prvaka.....
o čemu ovo? mislis za ligu 6/8 se mogu samo dva igrača dovest sljedece sezone? odakle ti to..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2009, 13:30

Kevin je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:nazalost vise nema mijenjanja pola ekipe za play off....sada se mogu dovesti samo dva pojacanja za play off....bilo je i vrijeme da se ovo uradi,a ne da se dovodi petorka pred pocetak lige za prvaka.....
o čemu ovo? mislis za ligu 6/8 se mogu samo dva igrača dovest sljedece sezone? odakle ti to..
http://www.****/sport/kosarka/ ... -za-plejof
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 jul 2009, 15:12

Kevin je napisao/la:
znam ja kevine da to tebi smeta,ali sta ces,bilo je vrijeme da se to uradi....e sada od pocetka svi moraju sklopiti ekipe,a ne kao do sada,jedino su donekle to bosna i sloboda radile,a siroki igokea borac zrinjski i ostali se uvijek pojacavali i dovodili pred zavrsnicu....sad cemo da vidimo prave ekipe od pocetka,kada se igraci budu morali placati citavu godinu.....

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 01 jul 2009, 16:25

mislim da se ova odluka kosarkaskog saveza bas i nece svidjeti sirokom i igokei :lol:
I feel devotion!!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 01 jul 2009, 18:08

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 01 jul 2009, 18:28

nema fakat potrebe da vrijedjas druge na forumu....ako vec tako mislis, neke stvari je bolje da ne kazem pametnije zadrzat za sebe...
I feel devotion!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 jul 2009, 18:53

uvijek ima pauza tokom koje se može razmisliti koliko se vrijeđanje isplati.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.