Moderator/ica: GracanicaAA
Naštimaju sebi suđenje i onda poslije utakmice plaču kako su pokradeni,,,,ko da u Srebreniku redovno dobijaju pa im neobično kad remiziraju,,,bod iz Srebrenika je ko kuća,,,kakvu limitiranu ekipu Bratstvo ima,,,al golman je čudo kakva je sirovina,,,cesc4 je napisao/la:Eh cekao sam ovo delegiranje da vidim da nam nece "ucerat" sa sudijom ovi iz saveza al fino sam se iznenadioU Srebreniku 2 ko kuca
![]()
meho1234 je napisao/la:Pskoku odakle si matereti pa tako pises sto mrzis golmana kretenu jedan
pa majstore sta je vama golman branio protiv gradine jesil gledo da ga nije bilo bio bi kec ko kuca pogledaj utakmicu pas vidit jednu dobro nije branio i odma bi ga otjerali**** je napisao/la:meho1234 je napisao/la:Pskoku odakle si matereti pa tako pises sto mrzis golmana kretenu jedan
A sto bi ga mrzio,,,,,samo lik sirov,neotesan što bi rekli,,,,danas se malo glupiro i ispo malo veća budala,,,smiješno mi kako su ga izhebali danas a on se pravi pametan,,,
![]()
pusti care glupe priče,pravi navijači bratstva znaju ko je MIRZA i svi ga gotive a ovi dežurni nek gledaju svoja posla oni nevole sami sebe,kad bratsvo igra koliko god ima gledalaca možda da 30-ak ljudi vole bratstvo svi ostali dolaze samo da poslije ogovaraju igrače i blate ih na svakom korakudino888 je napisao/la:pa majstore sta je vama golman branio protiv gradine jesil gledo da ga nije bilo bio bi kec ko kuca pogledaj utakmicu pas vidit jednu dobro nije branio i odma bi ga otjerali**** je napisao/la:meho1234 je napisao/la:Pskoku odakle si matereti pa tako pises sto mrzis golmana kretenu jedan
A sto bi ga mrzio,,,,,samo lik sirov,neotesan što bi rekli,,,,danas se malo glupiro i ispo malo veća budala,,,smiješno mi kako su ga izhebali danas a on se pravi pametan,,,
![]()
Meho kad si sina poslo u čaršiju da zarađuje hljeb trebo si ga naučit nekim manirima ...meho1234 je napisao/la:Pskoku odakle si matereti pa tako pises sto mrzis golmana kretenu jedan
Meho da ti znaš šta je počasni prijdsednik uradio gujinoj ženi**** je napisao/la:Meho kad si sina poslo u čaršiju da zarađuje hljeb trebo si ga naučit nekim manirima ...meho1234 je napisao/la:Pskoku odakle si matereti pa tako pises sto mrzis golmana kretenu jedanjest da je i počasni predsjednik koji ga je doveo u klub komad govedine al malo finog ponašanja nebi škodilo,,,
![]()
Pošto imaš ogromno iskustvo u intimnom odnosu sa počasnim predsjednikom,,,(javno te guzio na stadionu i još k tome dva mjeseca te rento crvenom mundiru u Malešiće) razumijem tvoju zabrinutost za moju ženu,,,BLUTUD je napisao/la:Meho da ti znaš šta je počasni prijdsednik uradio gujinoj ženi**** je napisao/la:Meho kad si sina poslo u čaršiju da zarađuje hljeb trebo si ga naučit nekim manirima ...meho1234 je napisao/la:Pskoku odakle si matereti pa tako pises sto mrzis golmana kretenu jedanjest da je i počasni predsjednik koji ga je doveo u klub komad govedine al malo finog ponašanja nebi škodilo,,,
![]()
nebi mu haterio što proziva sve po redu
Al sad će novi izbori pa možda supruga dobije poso na državnim jaslama
Diablo55 je napisao/la:Danas pobjeda od 3:0, prije toga preodlična utakmica sa Olimpicom. Da li je Grbešić došo sebi pa počeo da radi svoj poso sa za koji je doveden ostaje nam da vidimo u sljedećem kolu gdje gostujemo Goraždu. Ako tu x izvučemo ili čak pobjedu možemo komotno reći da smo i više nego spremni za Premijer ligu. Kako se kaže da bi bio najbolji moraš pobijediti najboljeg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.