Zbog cega su Robi/Kodro bolji od Amara?????...to je pitanje...postove nabijajte negde drugo..
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko je pljuvao sve što ode u Tursku ? Našim igračima i trenerima Turska dodje kao vrh karijere. Super su plaćeni.Juventinisimo je napisao/la:Prva dva odgovora...od dva pitara...nego sta...onda ide jasmin...o Turskoj...a pljuvao sve sto odu u Tursku..sada pljuje Amara sto nije otisao...koja komedija....![]()
Zbog cega su Robi/Kodro bolji od Amara?????...to je pitanje...postove nabijajte negde drugo..
I sta sad, njegova izjava je kao nesto mjerodavno?!shminka je napisao/la:Topalbećirević: Prednost na strani Osima za selektora BiH
Ja nisam susjed, tvoj sam.Monci je napisao/la:Ima li i jedan susjed da odgovori na ovo pitanje?Monci je napisao/la:Haj ba pitari vi u rupu!!! Šutite pičići, hajde iskreno kako bi komentarisali da je Husref umjesto Amara?DenchiNL je napisao/la:Jbg Amar je nesto kao Shakespear kada zvuci kao da se prosuo tad je koristio alegorije, metafore itd.![]()
![]()
![]()
Treba ga znati tumaciti,
Na stranu to sto je igrao za Real Madrid i Barcelonu?flwz je napisao/la:
Da pitam ovog klauna ne znam vise ko je, ako Pjanic ne bi znao ko je Amar, zasto mislis da bi znao ko je zuti? sta je to zutokljunac vise uradio od velikog Amara?
Nije mi ni do clanaka, vrhunac karijere 5. mjesto sa Azerima, smijesno i zalosno u isto vrijeme.
Ne mogu da se cudom nacudim koga vi gurate ispred najveceg trenera BiH. A nikakve argumente za to nemate, osim da je guza bridila kad je Amar vodio Zelju. Mrznja preovladava vasim malenim mozgovima, pa na kraju cak zelite da vasu reprezentaciju vodi losiji trener od onog kojeg sanjate, na vasu zalost.
Sram vas i stid bilo, kmetovi.
Kada smo već kod uvlacenja Srbima...hurem je napisao/la:
Nadam se Robiju...kao sto sam vec rekao, neka Amara postave nakon Robija, kada Dzeko i jos neki odu u penziju...tada nek promovise propalu Premijer ligu BiH.
Meni je samo nevjerovatan ovaj medijski lobi za Amara, kao i njegovo uvlacenje u guzicu predstavnicima srpskog tijela...cuj frajer isao u Istocno Sarajevo gledati Slaviju...neki dan opet isao gledati nizeligaske tekme po RS-u...
Za Amara jos nije vrijeme!
Ma ne bi bio tako siguran, realnost je da su obojica u pet deka ovaj dobija angazmane na racun toga sto je bio vrhunski igrac, drugi jer mu je babo vrhunski strucnjakVucevich je napisao/la:Bice to Prosinecki aBd i onda ce BiH otici na EP 2020 i SP 2022.
Taj klaun vrijedja ovdje od prvog dana odkad je ovo pocelo i puko je totalno...juce naziva forumase prasicima a niko ne reaguje..izgleda da taj psihopat moze da radi sta hoce a prije ovog pokusaja amke za selektora ja ga nikad nisam primjetio na ovom podforumu. . A na kraju ce eskalirat kad robi postane selektor, tad mu nema spasa.jasmin10 je napisao/la:Daj banuj nakon ovog. Shvatili smo da je dizao 3 prsta.
Pa stručnjak ti si napisao zašto bi Pjanic znao za Robija a ne za Amaraflwz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
S kim ja pokusavam da diskutujem.
Pokusajte ne mjesati kruske i jabuke.
To sto je ovaj igrao za real i barcu ce mu pomoci u trenerskom poslu a vrhunac karijere azerbejdzan?
Sta je ovaj uradio vise od Amara? Spineri, postavljamo vam to pitanje danima, sta je vise uradio?
To sto je igrao za real i barcu?
Tek sada vidim kkvi fudbalski strucnjaci sjede sa druge strane ekrana. Smajli brigada sa lavora.
Jedan jedini najbitniji argument.
11 titula VS kup srbije, dvije pobjede protiv san marina, pobjeda protiv norveske i jedan remi.
Upravu ste, enormno vise je uradio poznati Robi.
Vaha je bolji izbor od Roberta. Samo mi reci, sine, kako izgleda Vahina vitrina a kako vitrina velikog Amara.Derdiyok je napisao/la:Ne do Bog da je umjesto Roberta Vaha, kako bi tek ovo sve zvučalo u vezi Osima
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Hoćemo se kladiti Šepak? Šest mjeseci avatar i potpis.bhfanatic14 je napisao/la:Taj klaun vrijedja ovdje od prvog dana odkad je ovo pocelo i puko je totalno...juce naziva forumase prasicima a niko ne reaguje..izgleda da taj psihopat moze da radi sta hoce a prije ovog pokusaja amke za selektora ja ga nikad nisam primjetio na ovom podforumu. . A na kraju ce eskalirat kad robi postane selektor, tad mu nema spasa.jasmin10 je napisao/la:Daj banuj nakon ovog. Shvatili smo da je dizao 3 prsta.
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, CAGarfia, izdzezveubrazil i 51 gost.