Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Juventinisimo » 30 dec 2017, 23:43

Prva dva odgovora...od dva pitara...nego sta...onda ide jasmin...o Turskoj...a pljuvao sve sto odu u Tursku..sada pljuje Amara sto nije otisao...koja komedija.... :urnebes:

Zbog cega su Robi/Kodro bolji od Amara?????...to je pitanje...postove nabijajte negde drugo..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 30 dec 2017, 23:45

Selektor će postati onaj koji skupi 12 glasova od 15 članova IO-a, a kako pišu mediji, među njima vlada veća naklonost Prosinečkom. Mediji u nas su uz Osima ali oni se izgleda ne pitaju.

Ali ipak, izgleda da se svejedno šteli Amaru.
Zadnja izmjena: Vratnik10, dana/u 30 dec 2017, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 dec 2017, 23:46

Juventinisimo je napisao/la:Prva dva odgovora...od dva pitara...nego sta...onda ide jasmin...o Turskoj...a pljuvao sve sto odu u Tursku..sada pljuje Amara sto nije otisao...koja komedija.... :urnebes:

Zbog cega su Robi/Kodro bolji od Amara?????...to je pitanje...postove nabijajte negde drugo..
Ko je pljuvao sve što ode u Tursku ? Našim igračima i trenerima Turska dodje kao vrh karijere. Super su plaćeni.
Objasni zašto nijedan ozbiljan klub ne želi Amara ? Nijedan klub iz regiona ? Nije reprezentacija na svijetu ?

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 dec 2017, 23:47

shminka je napisao/la:Topalbećirević: Prednost na strani Osima za selektora BiH
I sta sad, njegova izjava je kao nesto mjerodavno?!

Topalbecirevic prije 3 godine: "Moj prvi izbor je Mesa Bazdarevic i nadam se da ce biti izabran." (Svi znamo gdje nas je Mesa odveo)

Tako da mani se, realno, propalog sportskog komentatora(govorim o prijenosima utakmica)...nadam se da ga niko nece braniti u tom kontekstu..

Neko je upitao kako cemo igrati pod Robijevom i Amarovom palicom, zavisno koga izaberu.
S Robijem ofanzivno, pas igra i posjed.
S Amarom ultra defanzivno.

Nadam se Robiju...kao sto sam vec rekao, neka Amara postave nakon Robija, kada Dzeko i jos neki odu u penziju...tada nek promovise propalu Premijer ligu BiH.

Meni je samo nevjerovatan ovaj medijski lobi za Amara, kao i njegovo uvlacenje u guzicu predstavnicima srpskog tijela...cuj frajer isao u Istocno Sarajevo gledati Slaviju...neki dan opet isao gledati nizeligaske tekme po RS-u...
Za Amara jos nije vrijeme!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 dec 2017, 23:47

Bice to Prosinecki aBd i onda ce BiH otici na EP 2020 i SP 2022.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 30 dec 2017, 23:48

O tome zasto je Robi bolji od Amara se pricalo vec barem 200 strana. Ako se preskoce ovi postovi od zadnja dva dana, mogu se nadalje pronaci argumenti, ko hoce da gleda.

Ja bih prvi potpisao da Amar preuzme U19 ekipu. Neka tamo bude, neka proizvede tih kvalitetnih omladinaca, i neka se dokaze, pa ako bude dobar, ja cu ga prvi docekati sa crvenim tepihom. Ali ovako predati mu seniore, najjacu ekipu koju imamo u ruke, na osnovu toga sto je mlatio vamo Sarajevo, Slobodu i Leotara, jednostavno ne ide. To pogotovo bude lose kada se gura na tako perfidan nacin.

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 30 dec 2017, 23:51

Monci je napisao/la:
Monci je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Jbg Amar je nesto kao Shakespear kada zvuci kao da se prosuo tad je koristio alegorije, metafore itd. :D :rol: :urnebes:
Treba ga znati tumaciti, :D
Haj ba pitari vi u rupu!!! Šutite pičići, hajde iskreno kako bi komentarisali da je Husref umjesto Amara?
Ima li i jedan susjed da odgovori na ovo pitanje?
Ja nisam susjed, tvoj sam.
Bio bih uz Husrefa u svakom trenutku, velikog mi Allaha. Gospodin i veliki covjek, odmjeren, pametan, drustven, zna znanje.
Da su, Bog dao, o njemu malo razmislili a ne o onom sto je osvojio kup srbije sa crvenom zvezdom. Al eto igrom slucajeva on vodi one sa lavora trenutno.

Da pitam ovog klauna ne znam vise ko je, ako Pjanic ne bi znao ko je Amar, zasto mislis da bi znao ko je zuti? sta je to zutokljunac vise uradio od velikog Amara?

Nije mi ni do clanaka, vrhunac karijere 5. mjesto sa Azerima, smijesno i zalosno u isto vrijeme.
Ne mogu da se cudom nacudim koga vi gurate ispred najveceg trenera BiH. A nikakve argumente za to nemate, osim da je guza bridila kad je Amar vodio Zelju. Mrznja preovladava vasim malenim mozgovima, pa na kraju cak zelite da vasu reprezentaciju vodi losiji trener od onog kojeg sanjate, na vasu zalost.

Sram vas i stid bilo, kmetovi.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 dec 2017, 23:54

Pjanic ne bi znao ko je Amar, zasto mislis da bi znao ko je zuti? sta je to zutokljunac vise uradio od velikog Amara? :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 dec 2017, 23:54

flwz je napisao/la:

Da pitam ovog klauna ne znam vise ko je, ako Pjanic ne bi znao ko je Amar, zasto mislis da bi znao ko je zuti? sta je to zutokljunac vise uradio od velikog Amara?

Nije mi ni do clanaka, vrhunac karijere 5. mjesto sa Azerima, smijesno i zalosno u isto vrijeme.
Ne mogu da se cudom nacudim koga vi gurate ispred najveceg trenera BiH. A nikakve argumente za to nemate, osim da je guza bridila kad je Amar vodio Zelju. Mrznja preovladava vasim malenim mozgovima, pa na kraju cak zelite da vasu reprezentaciju vodi losiji trener od onog kojeg sanjate, na vasu zalost.

Sram vas i stid bilo, kmetovi.
Na stranu to sto je igrao za Real Madrid i Barcelonu? :rol: :rol: :rol: :tokralju:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 dec 2017, 23:56

hurem je napisao/la:
Nadam se Robiju...kao sto sam vec rekao, neka Amara postave nakon Robija, kada Dzeko i jos neki odu u penziju...tada nek promovise propalu Premijer ligu BiH.

Meni je samo nevjerovatan ovaj medijski lobi za Amara, kao i njegovo uvlacenje u guzicu predstavnicima srpskog tijela...cuj frajer isao u Istocno Sarajevo gledati Slaviju...neki dan opet isao gledati nizeligaske tekme po RS-u...
Za Amara jos nije vrijeme!
Kada smo već kod uvlacenja Srbima...

slika

I da ne zaboravimo kako je Robi jedan korektan i rega momak kojem je ratni zločinac pozitivan lik.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 dec 2017, 23:58

Daj banuj nakon ovog. Shvatili smo da je dizao 3 prsta.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 30 dec 2017, 23:58

Ne do Bog da je umjesto Roberta Vaha, kako bi tek ovo sve zvučalo u vezi Osima :rol:

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 dec 2017, 23:59

Vucevich je napisao/la:Bice to Prosinecki aBd i onda ce BiH otici na EP 2020 i SP 2022.
Ma ne bi bio tako siguran, realnost je da su obojica u pet deka ovaj dobija angazmane na racun toga sto je bio vrhunski igrac, drugi jer mu je babo vrhunski strucnjak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 31 dec 2017, 00:00

:lol: :lol: :lol:
S kim ja pokusavam da diskutujem.

Pokusajte ne mjesati kruske i jabuke.
To sto je ovaj igrao za real i barcu ce mu pomoci u trenerskom poslu a vrhunac karijere azerbejdzan?

Sta je ovaj uradio vise od Amara? Spineri, postavljamo vam to pitanje danima, sta je vise uradio?
To sto je igrao za real i barcu?

Tek sada vidim kkvi fudbalski strucnjaci sjede sa druge strane ekrana. Smajli brigada sa lavora.

Jedan jedini najbitniji argument.
11 titula VS kup srbije, dvije pobjede protiv san marina, pobjeda protiv norveske i jedan remi.

Upravu ste, enormno vise je uradio poznati Robi.
Zeljeznicar 1921

- Leonardo da Vinci

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 31 dec 2017, 00:00

Tifa je legenda.

® GONGASHI POWERHOUSE ®

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 31 dec 2017, 00:02

jasmin10 je napisao/la:Daj banuj nakon ovog. Shvatili smo da je dizao 3 prsta.
Taj klaun vrijedja ovdje od prvog dana odkad je ovo pocelo i puko je totalno...juce naziva forumase prasicima a niko ne reaguje..izgleda da taj psihopat moze da radi sta hoce a prije ovog pokusaja amke za selektora ja ga nikad nisam primjetio na ovom podforumu. . A na kraju ce eskalirat kad robi postane selektor, tad mu nema spasa.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 31 dec 2017, 00:02

flwz je napisao/la::lol: :lol: :lol:
S kim ja pokusavam da diskutujem.

Pokusajte ne mjesati kruske i jabuke.
To sto je ovaj igrao za real i barcu ce mu pomoci u trenerskom poslu a vrhunac karijere azerbejdzan?

Sta je ovaj uradio vise od Amara? Spineri, postavljamo vam to pitanje danima, sta je vise uradio?
To sto je igrao za real i barcu?

Tek sada vidim kkvi fudbalski strucnjaci sjede sa druge strane ekrana. Smajli brigada sa lavora.

Jedan jedini najbitniji argument.
11 titula VS kup srbije, dvije pobjede protiv san marina, pobjeda protiv norveske i jedan remi.

Upravu ste, enormno vise je uradio poznati Robi.
Pa stručnjak ti si napisao zašto bi Pjanic znao za Robija a ne za Amara :rol:
Treba pitati ove iz Standarda zašto im je medju potencijalnim trenerima Robi a ne vrhunski stručnjak morž.

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 31 dec 2017, 00:06

Derdiyok je napisao/la:Ne do Bog da je umjesto Roberta Vaha, kako bi tek ovo sve zvučalo u vezi Osima :rol:

Vaha je bolji izbor od Roberta. Samo mi reci, sine, kako izgleda Vahina vitrina a kako vitrina velikog Amara.

Ponovo bi imao isti argument. Trofeji, najbitniji razlog sutanja lopte.

Hajmo sad koji smajli baciti, da se iskaze cool misljenje onda kad sisas motku i ne znas nista bolje napisati.

Najveci bosanakohercegovacki trener, sad i zadugo. Veliku gresku bi savez napravio kada ne bi ozvanicio Amara kao selektora. Sada kada i nema bas neku ozbiljnu konkurenciju, jer ruku na srce, zuti je jos pile za brku.

Edit:
@jasmin
Malo si drugaciji pa ne shvatas poentu, ali polako odspavaj nadoci ce ti.
Da li mozes da nadjes negdje zvanicno da se Standard interesuje za zutog ili ces vjerovati hrvatskim novinarcicima?
Zeljeznicar 1921

- Leonardo da Vinci

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 dec 2017, 00:08

bhfanatic14 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Daj banuj nakon ovog. Shvatili smo da je dizao 3 prsta.
Taj klaun vrijedja ovdje od prvog dana odkad je ovo pocelo i puko je totalno...juce naziva forumase prasicima a niko ne reaguje..izgleda da taj psihopat moze da radi sta hoce a prije ovog pokusaja amke za selektora ja ga nikad nisam primjetio na ovom podforumu. . A na kraju ce eskalirat kad robi postane selektor, tad mu nema spasa.
Hoćemo se kladiti Šepak? Šest mjeseci avatar i potpis.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 31 dec 2017, 00:09

Momcicu, prvo se nauci kulturi pa ti odgovorim možda.

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, CAGarfia, izdzezveubrazil i 51 gost.