HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la nerminh74 » 14 sep 2012, 00:33

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne kontam kako promoviramo drugu drzavu tako sto nasi igraci igraju za reprezentaciju po SVOM izboru.
Valjda promoviraju sami sebe? Idu gdje smatraju da im je bolje ili gdje ih srce vuce, klub ih u tome sigurno ne sprijecava.
Ne smatram da je logicno cisto iz tog razloga posto su i drugi dobili takvu novcanu naknadu, i opet kazem, logicno je i fer jer se radi i dalje o BH predstavniku.

Meni manje-vise svejedno, sto bi rekli, home is where the heart is. Svaki igrac ima punu slobodu i podrsku u svom izboru, s moje, a vjerujem i sa klupske i svih ostalih.
da, naravno, aha, jeste, ok i koji jos infatilni odgovor na isti takav post
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 sep 2012, 00:46

Hoces Bosnjaka i Zovku and we'll call it even?
...Život za Široki...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 14 sep 2012, 07:11

ŠB_Fidelis je napisao/la:Hoces Bosnjaka i Zovku and we'll call it even?
ja necu nikoga, volio bi da vi zelite BiH
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 14 sep 2012, 09:27

nerminh74 je napisao/la:
Volio bi i ja da se ova država odnosi prema meni kao prema nekima, al' ne ide, tj. ne odnosi se , ja njoj dajem ona meni nista ne vraca. Jebga, cim se to promjeni, okrene se situacija ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 14 sep 2012, 12:05

Ljutinar ti je dobro rekao.Svi dobili novac prije nas i sad im jedino mi moramo pisati hvalospjeve.I ova dvojica da mogu bilo gdje igrati ne bi igrali za BIH.Zasto Ramljaka spominjes,on ce igrati za Hrvatsku kad dođe vrijeme za to.Cuj dali nam novac sto ova dvojica i graju a Hrvati jedini pune proracun ove federacije.10 najvecih duznika (firmi)drze Bosnjaci.Široki je za BIH ucinio vise od ikoga i nogomet i kosarka.Koliko neki postuju drzavu vidi se i prema tome kolike dugove imaju.NK Široki uplati poreza ko svi sportski kolektivi u BIH i opet nikome nista.Al ,glavno da vi volite BIH,naravno kad vam odgovara.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 sep 2012, 12:13

ŠB.TRN je napisao/la:Ljutinar ti je dobro rekao.Svi dobili novac prije nas i sad im jedino mi moramo pisati hvalospjeve.I ova dvojica da mogu bilo gdje igrati ne bi igrali za BIH.Zasto Ramljaka spominjes,on ce igrati za Hrvatsku kad dođe vrijeme za to.Cuj dali nam novac sto ova dvojica i graju a Hrvati jedini pune proracun ove federacije.10 najvecih duznika (firmi)drze Bosnjaci.Široki je za BIH ucinio vise od ikoga i nogomet i kosarka.Koliko neki postuju drzavu vidi se i prema tome kolike dugove imaju.NK Široki uplati poreza ko svi sportski kolektivi u BIH i opet nikome nista.Al ,glavno da vi volite BIH,naravno kad vam odgovara.
Sta ste bolan vi ucinili? Pa do Persica i Naletilica nijedan nije igrao za BiH.Svi odu u Hrvatsku i vi ste nesto ucinili ccc.O cemu pricamo, nema ni muslimana ni pravoslavca u ekipi, sve sami katolici, pravite igrace za drugu zemlju, a takmicite se pod zastavom BiH, razmisli, pa pricaj nesto, nemoj vise ovakve gluposti izjavljivati, barem ne na forumu, forum je javnog tipa, koliko god ti mislio da se ovo ne cita, cita se vjeruj mi.
Za zivot cijeli!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 sep 2012, 12:15

nerminh74 je napisao/la:
Nazalost, nije ovo BiH za koju su Hrvati prvi (da ne kazem i jedini u tim trenucima) potpisali neovinost i za koju su se borili (i ginuli) i nisu domaci, europski i svjetski mocnici na vlasti tako htjeli (nego su radili svoje vlastite sheme i sporazume) i imas ono sto danas imas, tu zavaravanja nikakvog nema, tako da to nije stvar sta tko zeli kad ocito u takvom sustavu ne moze ostvariti i futilno je pricati onda o tome kao da funkcionira kad ne postoji osnovni konsenzus za napredak.
Medjutim, posto necemo politizirati slucaj, ostajemo na tome.
To kad se jednog dana promijeni, a nadam se da hoce i to nije sigurno samo moje misljenje, i postane egalitarno nasljedstvo i identifikacija svih svojih gradjana, a ne privatna svojina ''visih patriota'' kontra ''svih ostalih'' poput ne tako davnog slucaja Jugoslavije, bude sigurno bolje, ne brini, al stani malo na loptu u sadasnjosti i okani se crno-bijelog razmisljanja sta netko zeli, a sta moze, to u Bosni i Hercegovini ne postoji, nije nikad postojalo, nece nikad postojati, samim time ako ti sebe smatras ''pozitivcem'', nije svatko onaj tko ima nedaj boze drugacije misljenje ''negativac''.

Do tad ostaje cinjenica da HKK Široki nikome ne brani niti daje direktive i instrukcije za koga ce igrati, ni za Hrvatsku ni BiH (zar bi trebali tjerati igrace da nastupaju za nekoga?), niti bilo sto drugo osim da slijedom svoje vlastite zelje, izbora, svatko odabere ono sto zeli i za sto smatra da mu je bolje ili u najmanju ruku za ono sto smatra da ga ispunjava kao osobu, kao sto i ostaje cinjenica da je Široki svojim igrama uvijek skupljao bodove za BiH i predstavljao istu (kao naravno i svoj klub, grad, narod, regiju) najbolje sto je mogao sa svojim nerijetko vrlo skromnim uvjetima naprema brojnih drugih (pa nikad na osnovu toga i nije dobivao nista od drzave svejedno, ali nije ni trazio niti ikoga ista molio), pa tako i u prosloj sezoni, ostvarivsi svoj najbolji rezultat dosad, najzapazeniji rezultat BH predstavnika u datoj ligi uopce, usput pritom vec dugi niz godina obavljajuci i placajuci uredno i bez puno buke sve svoje obveze prema drzavi, samim time postivajuci je na jednom potpuno drugom nivou, neshvatljivom ocito brojnim ''visim patriotima'', dok su brojni drugi se busali u prsa svojim ''bosanstvom'' (ne pricam cisto o kosarci), a kad trebaju neke stvari doci na naplatu od te iste drzave koju toliko vole i isticu, odjednom se usute i placljivo i molecivo gledaju na istu, cekajuci milost i oprost, odnosno - poklon. Al bitno da daju reprezentativce, odnosno vise reprezentativaca, to je izgleda norma danas. Ili da stave grb na dres. And all is instantly forgiven. Smijesno.

Ovo vrijedi i za post napisan povise mog.

Mislim da bi bilo dosta na tu temu. Hvala.
...Život za Široki...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 14 sep 2012, 12:52

nerminh74 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la: Iako bi ti volio da je razlog dobivanja nagrade to što šu Persa I Giga u repci ipak to nema nikavze veze sa ovim što je Široki dobio , jer ljetos šu dobili svi I Zeljo (nogomet) Kakanj ( odbojka) it'd.ali preskocen je Široki kao I prošle godine pa je opet kao I prošle godine dodjeljena nagrada naknadno . A to gdje ce tko igrati je privatna stvar a nikako stvar Širokog , kao sq netko nekome nameće gdje ce I za koga igrati .
i sve navedene daju barem neke reprezentativce, a odabir zemlje za koju ces igrati je privatna stvar (u teoriji ne toliko u praksi), ali davanje novca timovima koji daleko vise promovisu drugu drzavu nije nego naprotiv stvar je javnosti
ali opet nisi mi naveo ko je od 2007 (a ponavljam mislim i prije) u kosarci dobio taj novac
i stvarno si 100% siguran da to nema veze sa reprezentativcima
Pa procitaj moj post I u njemu već imaš odgovor , kao I ove I prošle prošle prošle godine je Široki bio zaboravljen pa naknadno nagradjen , a tada nitko nije bio u reprezentaciji a kriterij za dobivanje poticaja od 15000 KM je to da si prvak države I da je klub s područja FBiH . Kakvi reprezentativci kakvi li bakraci . Misliš da PR liga daje manje Chelsea nego recimo Manchesteru zato što ovi imaju vise igrača koji igraju za repku .
Ajde zaboravi imena klubova I odgovori mi hipoteticki : klub 1.duguje državi 100bodova klub 2.500 bodova klub 3.ništa I svi šu prvaci I svima ide nagrada od 20 bodova ,jeli tebi to logično tj.bili ti svima dao isto ili bi napravio kompenzaciju dugovanja sa nagradom I šta misliš kako oni urade .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 15 sep 2012, 21:14

Široki i Cibona ''otvaraju'' dvoranu u Žepču

Široki i Cibona odigrat će u utorak 18. rujna prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, a snage će odmjeriti u – Žepču.
Prvaci Hrvatske i Bosne i Hercegovine pozvani su od strane organizatora u Žepču da uveličaju svečano otvaranje nove sportske dvorane pri Katoličkom školskom centru u tom gradu.
Nova sportska dvorana imat će oko 1500 sjedećih mjesta, a koristit će se za potrebe škole i nekoliko lokalnih sportskih klubova.
Uprava KŠC-a odlučila je novu dvoranu otvoriti ''sudarom'' bivšeg europskog prvaka i najtrofejnijeg poslijeratnog kluba u BiH, a otvorenju će nazočiti mnogi uglednici iz političkog i javnog života BiH i RH, među njima i predsjedatelj Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, veleposlanik RH u BiH Tonči Staničić te pomoćni vrhbosanski biskup i promicatelj katoličkog školstva u BiH dr. Pero Sudar.
Utakmica počinje u utorak u 18 sati.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 16 sep 2012, 00:37

nerminh74 je napisao/la:
A ja bi volio da tebi (a i svim ostalim Bosnjacima ovdje) vise dosadi da 'utjerujete' ljubav prema BiH tamo gdje je uglavnom nikad nije ni bilo a niti ce je biti sve dok je BiH ovako nakaradna kakva jeste ... to sto je mi volimo jer nista drugo nemamo, a nas jos najvise boli ta nakaradnost, ne znaci da se svi moraju s nama 'patiti' ... glavno je da mi vise ne ratujemo jedni protiv drugih a za sve ostalo ima vremena ... i bice, bice jednom ... tek je 2012 ... :arrow:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 16 sep 2012, 18:52

ŠB_Fidelis je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Nazalost, nije ovo BiH za koju su Hrvati prvi (da ne kazem i jedini u tim trenucima) potpisali neovinost i za koju su se borili (i ginuli) i nisu domaci, europski i svjetski mocnici na vlasti tako htjeli (nego su radili svoje vlastite sheme i sporazume) i imas ono sto danas imas, tu zavaravanja nikakvog nema, tako da to nije stvar sta tko zeli kad ocito u takvom sustavu ne moze ostvariti i futilno je pricati onda o tome kao da funkcionira kad ne postoji osnovni konsenzus za napredak.
Medjutim, posto necemo politizirati slucaj, ostajemo na tome.
To kad se jednog dana promijeni, a nadam se da hoce i to nije sigurno samo moje misljenje, i postane egalitarno nasljedstvo i identifikacija svih svojih gradjana, a ne privatna svojina ''visih patriota'' kontra ''svih ostalih'' poput ne tako davnog slucaja Jugoslavije, bude sigurno bolje, ne brini, al stani malo na loptu u sadasnjosti i okani se crno-bijelog razmisljanja sta netko zeli, a sta moze, to u Bosni i Hercegovini ne postoji, nije nikad postojalo, nece nikad postojati, samim time ako ti sebe smatras ''pozitivcem'', nije svatko onaj tko ima nedaj boze drugacije misljenje ''negativac''.

Do tad ostaje cinjenica da HKK Široki nikome ne brani niti daje direktive i instrukcije za koga ce igrati, ni za Hrvatsku ni BiH (zar bi trebali tjerati igrace da nastupaju za nekoga?), niti bilo sto drugo osim da slijedom svoje vlastite zelje, izbora, svatko odabere ono sto zeli i za sto smatra da mu je bolje ili u najmanju ruku za ono sto smatra da ga ispunjava kao osobu, kao sto i ostaje cinjenica da je Široki svojim igrama uvijek skupljao bodove za BiH i predstavljao istu (kao naravno i svoj klub, grad, narod, regiju) najbolje sto je mogao sa svojim nerijetko vrlo skromnim uvjetima naprema brojnih drugih (pa nikad na osnovu toga i nije dobivao nista od drzave svejedno, ali nije ni trazio niti ikoga ista molio), pa tako i u prosloj sezoni, ostvarivsi svoj najbolji rezultat dosad, najzapazeniji rezultat BH predstavnika u datoj ligi uopce, usput pritom vec dugi niz godina obavljajuci i placajuci uredno i bez puno buke sve svoje obveze prema drzavi, samim time postivajuci je na jednom potpuno drugom nivou, neshvatljivom ocito brojnim ''visim patriotima'', dok su brojni drugi se busali u prsa svojim ''bosanstvom'' (ne pricam cisto o kosarci), a kad trebaju neke stvari doci na naplatu od te iste drzave koju toliko vole i isticu, odjednom se usute i placljivo i molecivo gledaju na istu, cekajuci milost i oprost, odnosno - poklon. Al bitno da daju reprezentativce, odnosno vise reprezentativaca, to je izgleda norma danas. Ili da stave grb na dres. And all is instantly forgiven. Smijesno.

Ovo vrijedi i za post napisan povise mog.

Mislim da bi bilo dosta na tu temu. Hvala.
e ovo je odgovor, ne slazem se sa djelom istog, ali postujem misljenje kada mi neko fino otvoreno kaze u lice bez ikakvih zamjavanja, svaka cast SB_Fidelis, a drugi neka se ugledaju na tebe da vide kako se vodi otvorena diskusija

bandit, ja imam svoju glavu, imam 38 godina poprilicno velikog zivotnog iskustva kako u svim sferama kod nas tako i iz djela evrope, a malo i van nje zato ono sto imam da kazem ja kazem, a ti moje misljenje mozes uvaziti ili ne, ali nedam nikome da mi ga negira kao sto nisam dao ogromnoj velicini 1993 kada sam bio protiv nacina kako su vodili odbranu i rat oni koji su se predstavljali kao nase vodjstvo

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 18 sep 2012, 14:55

Chester Mason u Rabotnickom ,sretno mu bilo :)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 sep 2012, 20:08

Volio bi da Rabotnicki udje u ABU dogodine,da ga opet mogu pogledati

SATNICE TURNIRA „ŠIROKI 2012“.

PETAK, 21.09.2012.:
18,00 sati: „Zagreb“ – „ Split“ -
20,00 sati: „Široki WWin“ – „Jolly“

SUBOTA 22.09.2012.:
18,00 sati: utakmica za 3.mjesto
20,00 sati: finalna utakmica

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 sep 2012, 20:18

Pobjeda u Zepcu protiv Cibone 73-67

HRHB

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 18 sep 2012, 21:46

Android je napisao/la:Pobjeda u Zepcu protiv Cibone 73-67
Šakić 18 koševa,Giga i Šutalo su ubacili po 10, Barać i Morović po 9, Ramljak 8.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 sep 2012, 23:12

Pobjeda protiv Sibenika 80-73
Šakić 21, Šutako 14, Ramljak 11, Morović 10, Sibenik-Ross 19, Bubalo 16.

Kad vidim Bubala u dresu Sibenika srce me zaboli,zamislite kakav bi centarski par bio Planinic-Bubalo...

Sutra u 20.00 finale protiv Splita,zna li netko mozda hoce li Saric sutra igrati,cuo sam da je danas bilo problema sa Zagrebom oko njega

HRHB

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 22 sep 2012, 19:20

Android je napisao/la:Pobjeda protiv Sibenika 80-73

Kad vidim Bubala u dresu Sibenika srce me zaboli,zamislite kakav bi centarski par bio Planinic-Bubalo...

Sutra u 20.00 finale protiv Splita,zna li netko mozda hoce li Saric sutra igrati,cuo sam da je danas bilo problema sa Zagrebom oko njega
Imaju li negdje komplet statistike? Bar poeni i svi igrači koji su igrali obje polufinalne tekme. Ovdje na sportsport se nisu udostojili skoro ništa da napišu. A ni ostali sarajevski mediji nisu ništa bolji.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 sep 2012, 22:23

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Android je napisao/la:Pobjeda protiv Sibenika 80-73

Imaju li negdje komplet statistike? Bar poeni i svi igrači koji su igrali obje polufinalne tekme. Ovdje na sportsport se nisu udostojili skoro ništa da napišu. A ni ostali sarajevski mediji nisu ništa bolji.
Široki WWin - Jolly JBS 80:73 (20:16, 40:33, 60:54, 80:73)
ŠIROKI WWIN: Šutalo 14, Planinić, Ramljak 11, Naletilić 6, Bilinovac 2, Peršić 2, Bošnjak, Novak, Šakić 21, Barać 6, Morović 10, Rikić 8. Trener: Ivan Velić
JOLLY JBS: Petković 15, Oršulić, Čakarun 6, Katura 5, Vlaić, Vrlika 4, Ross 19, Bubalo 16, Gabrić 2, Gulam 1, Baljkas, Butorac 5. Trener: Hrvoje Vlašić

Split - Zagreb 87:75 (25:17, 39:45, 66:61, 87:75)
SPLIT: Subotić 11, Reinholt, Marinelli, Vujčić 4, Krušlin 12, Vukušić 21, Dijan 14, Sobin 12, Kraljević, Mimica 16, Vuković. Trener: Mladen Erjavec
ZAGREB: Šegarić 11, James 31, Škara, Halilović, Poščić 5, Petrović 12, Perić 12, Gašpar, Mileković, Novačić 4, Bašljan. Trener: Danijel Jusup

Pobjeda protiv Splita 75-63

Široki WWin - Split 75:63 (14:16, 36:27, 57:50, 75:63)
ŠIROKI WWIN: Šutalo 10, Novak, Planinić 13, Ramljak 9, Naletilić 2, Šakić 9, Barać 10, Bilinovac, Morović 12, Peršić, Rikić 7, Bošnjak 3. Trener: Ivan Velić
SPLIT: Subotić 6, Reinholt, Marinelli 2, Vujčić 6, Vuković, Šarić 10, Krušlin 8, Vukušić 6, Dijan 3, Sobin 10, Kraljević, Mimica 12. Trener: Mladen Erjavec

HRHB

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 sep 2012, 12:36

@Android hvala velika. Jutros sam vidio i u Sportskim novostima kompletnu statistiku. Svaka im čast.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 23 sep 2012, 20:01

Cuo sam da je tekma u petak u 18.00 sati,ako je istina onda je ovo stvarno glup potez(jedino ako nije u pitanju TV-prijenos)

HRHB

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.