Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

beka23
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la beka23 » 11 avg 2013, 19:37

Anon je napisao/la:odrađeno tamam onako kako treba, bez nekog velikog napora, imao sam osjećaj da nisu htjeli ozbiljnije potrčat i u duele ulazit nesto ostro..

ne mozemo pricat sad o pojedincima, ovo po meni nista ne znaci, bezbroj puta se dokazalo da smo na pocetku sezone malo losiji, tako ce i sad vjerovatno biti, idemo u sezonu opusteno ali bilo bi vrlo dobro kada bi odveli jednog veznjaka, ne mora ni biti WC igrac, samo nek je bolji od Cleva i Ande, nisu mi za prve postave, brazilac ne zna dodat prvom do sebe, a englez samo to zna, ne daj Boze kad bi imao upotrebljivu loptu za Robina, dva solidna igraca nista vise...

kako god, ovo nije pravi test, iduca sedmica je puno teza, Swansea je prejak tim, tehnicki fenomenalan, trener, pojedinci, ma sve, dokazali su to i prosle sezone, valjda necemo imat start kao i prosle godine protiv Evertona.
Yohan Cabaye. Nije skup, a u njemu United dobija odličnog CMF-a, koji ima itekako pristojne slobodne udarce i šut.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 avg 2013, 20:14

i dobar dugi pas kao scholes :) , nego vjeruje te li Moyesu na ovim rijecima da Rooney ostaje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 avg 2013, 20:30

FCUM je napisao/la:i dobar dugi pas kao scholes :) , nego vjeruje te li Moyesu na ovim rijecima da Rooney ostaje
Ne znam, teško je u to vjerovati, jer kad trener kaže da igrač nije na prodaju, jasno je ko dan da igrač odlazi :cry:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 avg 2013, 20:49

Nemamo pravo na los start, imamo paklen pocetak sezone. Od prvog kola moramo bit u top formi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 avg 2013, 22:03

Moyes izjavio da smo blizu ka dovođenju "nekog" igrača,ali ako se kojim slučajem to ne dogodi,da je sretan i sa ovim timom što ima..
Živo me zanima koji je to igrač kojeg sada tražimo.. 8-)
Prvih 5 utakmica će nam biti pravo teške..Zadovoljan bih bio i sa 10 bodova,pogotovo ako ne dovedemo nikoga,ali naravno,mi smo United,i idemo svaku utakmicu na pobjedu.
David Moyes lifts his first trophy for United and dedicates it to Sir Alex: “This is a trophy for Sir Alex, so if he is sitting at home and watching today, this is for you."
Kakav je gospodin ovaj naš trener. :ugeek:

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 11 avg 2013, 23:50

Ja kad vidim Cleverlija da igra momentalno dobijem proljev i osip u isto vrijeme. Ne doo bog da preskoci prvog igraca do sebe, ili da pokusa sa jednom dugom loptom. I onda kad pomislis da ce bar sutnuti po golu na onaj povratni pas, na 16 metara od prot gola,inace zicer za igraca koji igra u top5 liga u europi on promasi loptu i pogodi korner zastavicu.

Carrick preprepredefanzivan danas, Moyes od njega cini klacinog DMC-a. Ne znam, sigurno je pametniji od mene i zeli najbolje sebi i klubu, sretno nam i nek nam je Bog na pomoci
Glory Glory Man United!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 avg 2013, 23:55

Mali apdejt oko situacije sa transferima i Rooneyem ;)
Moyes glad Roo playing for England on Wed. He's focused on signings. Modric not target for now, Baines/Fellaini + 1
And, no, I don't know who the +1 is...other than United still hoping for marquee player, probably midfielder
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 12 avg 2013, 00:01

MoR je napisao/la:
FCUM je napisao/la:i dobar dugi pas kao scholes :) , nego vjeruje te li Moyesu na ovim rijecima da Rooney ostaje
Ne znam, teško je u to vjerovati, jer kad trener kaže da igrač nije na prodaju, jasno je ko dan da igrač odlazi :cry:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad se samo sjetim :mrgreen:
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 avg 2013, 00:06

iskreno Ericsen bi nam najbolje legao
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 avg 2013, 00:06

Ne znam zasto kritikujete Cleverleya nakon ove utakmice. Lik je odigrao dosta dobro, jest igrao na sigurno vecinom, ali yebiga takav je tip igraca. Imao je i par vrlo finih dodavanja prema naprijed. Od trenutnih igraca u klubu, najbolja je opcija za partnera Carricku. Drag mi je Anderson, ali yebiga kad nema kondicije.

Nadam se ovoj ekipi protiv Swansea:
De Gea
Fabio - Rio - Vidic - Evra
Carrick - Cleverley
Zaha - Welbeck - Nani
RVP

Kagawa ocito nije spreman.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 12 avg 2013, 00:35

Sretan rođendan Cleverleyu, uz želju da do kraja karijere pošalje bar jednu loptu kao Gospodin Paul Scholes.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 avg 2013, 01:52

[youtube][/youtube] :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 avg 2013, 02:06

Vidi Gatlina sto konta "What the fuck is this guy talking about?". :D

markan79

Post Postao/la markan79 » 12 avg 2013, 10:25

neka je tony vratio sedmicu. sada ga očekujem ponovo izvanrednog :D , iako mu se ovdje nešto i ne vjeruje. pa čovjek je prije dvije godine bio najbolji igrač tima u kojem,to barem svi znamo, ima toliko dobrih nogometaša. on i zaha će se mijenjati na desnom krilu. mada tony može i na beka. na drugoj strani će biti young ili nani(ako ga se ne proda), može tu igrati i dany.
i dajte više to pojačanje brate, ako nas krenu povrede, a sa ovakvim fondom igrača, nećemo se moći takmičiti sa komšijama i chelsijem ni pod razno. mi ako, ne dao bog, ostanemo bez carricka, odmah se možemo uključiti u borbu za 4.mjesto.
i zna li neko šta je sa rafom?

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 12 avg 2013, 10:40

Sad je znaci 7 slobodna nadam se da ce se dovesti neki WC igrac pa da nosi taj sveti broj
Glory Glory Man United !!! :D

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 avg 2013, 10:58

Ne znam zasto se Junajted ne bi ukljucio u utrku za Bejla!? Imaju bruku igraca koji bi mogli zainteresovati Totenhem, imaju lovu...

Jang, Valensia, Nani, Cicarito, Velbek, Anderson, Smoling.. Ja bih recimo prije prodao Velbeka nego Cicarita. Junajtedu u napadu ne treba mazga, potreban je golgeter i asistent :).

A Runi,.. Pa vrlo jednostavno. Neka se zamjene sa Liverpulom. Mislim da bi u tom slucaju Runi postao najomrzeniji igrac u istoriji fudbala :).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 avg 2013, 11:04

Valencia je napisao/la:Neka se zamjene sa Liverpulom.
Zamisli igraca koji je igrao za Everton, United i Manchester. :lol: Realno, mislim da i na onim najstarijim menadzerima pise "ne zelim igrati za rivalski klub". :lol:

Iskreno, mislim da United nema novca za Balea. Mozda bi imali kada bi se prije toga rijesili Rooneya i jos 2-3 igraca (recimo Younga i Nanija). Onda bi morali namiriti jos "samo" 20-ak miliona funti kako bi nagovorili Levyja i Balea da porazgovaraju. :mrgreen:

Sto se tice Cleverleya, meni ne ulijeva povjerenje. Da ne govorim o problemima sa povredama. Realno, u ovom trenutku je najpotrebnije dovesti nekoga na tu poziciju. Naravno, nije to bas tako lako, ali siguran sam da sa ovako krnjim veznim redom United ne moze do titule. Jucer sam ih gledao protiv Wigana, a cak se ni tu (pricam o Cleverleyju, da ne bi bilo zabune) nije isticao (zapamtih 2 dobra poteza pred protivnickim sesnaestercom) igrom. Nema on m`da da bude lider veznog reda jednog od najvecih svjetskih klubova. Na stranu to sto je Englez i sto je u startu precijenjen. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 avg 2013, 11:31

Jedini igrac koji bi mogao zanimati tottenham je Chicarito,mda ja ga nebih dao. Nema onda ko drugi zabiti gol od napadaca. (osim rvp)

Bejl je nemoguca misija za United i to je to. Meni se sve vise cini da mi nemamo para za transfere i da je ono samo suplja prica od strane moyesa i glazera.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 12 avg 2013, 11:57

Malo sličica sa slavlja. :D

slika
slika
slika
slika
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 avg 2013, 12:01

Na današnji dan pre 10 godina, 18-godišnji portugalski tinejdžer Kristijano Ronaldo potpisao je za Mančester Junajted.
slika

ps.
slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.