Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hajmo momci sklopite sta za danas ?? 
Evo od mene dva para:
Modena-Verona X 2,90 kvota
Inter Z.- Rijeka X 2,90 kvota
Koficijent: 8,41
Pokusati ovo na dvije-tri marke
Mozete jos dodati:
Dortmund-Werder 1 1,30
St.Polen-Grodig ps1 oba tima daju 1,50
RKC Walwijk- Roda 1 1,75 mislim da je ovo poklon kvota, s obzirom da Walwijk nema poraza dosad u ovim tekmama koliko vidim prema statistici, a Roda u veoma losem nizu...
A mozete pokusati i golove 4+ jer u direktnim tekmama po utakmici se daju po 3-4 gola...

Evo od mene dva para:
Modena-Verona X 2,90 kvota
Inter Z.- Rijeka X 2,90 kvota
Koficijent: 8,41
Pokusati ovo na dvije-tri marke

Mozete jos dodati:
Dortmund-Werder 1 1,30
St.Polen-Grodig ps1 oba tima daju 1,50
RKC Walwijk- Roda 1 1,75 mislim da je ovo poklon kvota, s obzirom da Walwijk nema poraza dosad u ovim tekmama koliko vidim prema statistici, a Roda u veoma losem nizu...
A mozete pokusati i golove 4+ jer u direktnim tekmama po utakmici se daju po 3-4 gola...
- Citizen-X
- Kontakt:
meni je vikend baksuzan regularno sto se tice kladjenja valjda puno ponude pa se razvucem pa bolje tajmaut 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
- Kontakt:
Sve iole ozbiljne online kladionice ti daju bonuse. Bet 365 daje 100 eura bonusa na uplatu od 100 eura recimo. Ali svi bonusi imaju tzv rollover uslove. Za bet 365 uslov je uplata 3 iznosa u visini depozita i 3 iznosa u visini bonusa ( 600 eura ) na kvote koje su 1.5 i veće da bi mogao isplatiti bonus koji si dobio . Da bi oslobodio bonus za igranje moraš prvo uložiti cijeli depozit. Čim ga uplatiš možeš se kladiti sa bonusom.jasko_juve je napisao/la:a gdje si to dobio bonus?
Bet at home daje na 100 eura uplate 50 eura bonusa ( također 600 eura uplate ) na kvotu 1.7 ;
I tako dalje.
Koga zanima ovo je jedna od boljih svjetskih stranica o bonusima i tako dalje.
http://www.bookmakersexplorer.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo proučiti dobro vrijede li određeni bonusi za BiH ( bet 365, bet at home, bwin recimo vrijede, dok neke kladionice daju samo Švabama - lupam sada i tako dalje ).
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
deno_TM87 je napisao/la:Jedan zicer i od mene
--------------------------------
Mura - Lazio 2 2 @1.35 0:2
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
deno_TM87 je napisao/la:Evo šta sam ja igrao za danas
----------------------------------------
Barcelona - Real Madrid 1 2.10 3:2
Vaslui - Inter M. 2 1.90 0:2
F91 Dudelange - Hapoel Tel Aviv 2 1.55 1:3
Slask - Hannover 96 2 1.60 3:5
Zeta - PSV 2 1.30 0:5
Horsens - Sporting pik 2 1.45 1:1
Atromitos - Newcastle X2 1.30 1:1
Mura - Lazio 2 1.35 0:2
Kvota: 30.30
Sretno svima.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
u pravu je hochstapler, bet365 je moj bookie vec godinama i nije prvi put da mi daju ovaj bonus nakon sto ja prestanem da se kladim, uplatio sam 100% i tako da automatski imam sada 196€ jer imam otvorenu jednu a drugu sam dobio opkladu. A to za uplacivanje do 600€ je najmanji problem, odigras po 1-2€ na 20-30 single parova gdje je kvota 1.90 i imas otprilike na kraju onoliko koliko si i uplatio -+5€, ja kad hocu da isplatim tako odradim 2-3 dana i onda mogu da radim sta hocu, jer i da hoces da profulas te kvote, ne mozes jer niko nije toliki baksuz, ako razumijete sta vam govorim 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
deno_TM87 je napisao/la:odigrano u Bet-at-home na 0.50 EUR
--------------------------------------------------
FC Vaslui - Inter Milano 2 1.65 0:2
FK Crvena Zvezda - Bordeaux 2 1.90 0:0
F91 Dudelange - Hapoel Tel Aviv 2 1.45 1:3
Zeta - PSV (1:0) hendikep 2 1.60 0:5
Barcelona - Real Madrid Oba daju gol 1.55 3:2
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Gruzija - Latvija (+9,5) H1 @1,85
Oss - Go Ahead zx2 @ 1,55
Slaven Belupo - Lokomotiva Zagreb 1 @ 1,7 (kvota iz Premiera)
Monaco - Arles 1 @ 1,85
St. Polten - Grodig ps1 @ 1,5
Dortmund - Werder zx2 @ 1,5
Waalwijk-Roda 1 1,75
e sad, mislim da bi trebali ovo smanjiti, kvota na slavena raste, zar nije bolje slavena odigrati 0-2 golova kvota 1,70 te izbaciti monaco i waalwijk, u tom slucaju bi dobili kvotu 10,97 i to bi izgledalo ovako:
Slaven Belupo - Lokomotiva Zagreb 0-2 golova @1,7
Kvota: 10,97
Sta mislite?
Slaven Belupo - Lokomotiva Zagreb 1 @ 1,7 (kvota iz Premiera)
Monaco - Arles 1 @ 1,85
Waalwijk-Roda 1 1,75
e sad, mislim da bi trebali ovo smanjiti, kvota na slavena raste, zar nije bolje slavena odigrati 0-2 golova kvota 1,70 te izbaciti monaco i waalwijk, u tom slucaju bi dobili kvotu 10,97 i to bi izgledalo ovako:
Slaven Belupo - Lokomotiva Zagreb 0-2 golova @1,7
Kvota: 10,97
Sta mislite?
SAMO ČELIK !
Pozzdrav ljudi!
Trebaju mi dvije informacije! Prva je da li i gdje mogu uplatiti na BvB zbroj kornera i zbroj zutih kartona? Jedina kladionica na koju sam ja naletio a da nudi tu opciju jeste bwin.com
Ima li koja nasa domaca da nudi???
Drugo pitanje jeste,da li neko moze napisati,a ko je uplatio taj zajednicki tiket,sifre u nekoj kladionici da se ne mucimo???
Trebaju mi dvije informacije! Prva je da li i gdje mogu uplatiti na BvB zbroj kornera i zbroj zutih kartona? Jedina kladionica na koju sam ja naletio a da nudi tu opciju jeste bwin.com
Ima li koja nasa domaca da nudi???
Drugo pitanje jeste,da li neko moze napisati,a ko je uplatio taj zajednicki tiket,sifre u nekoj kladionici da se ne mucimo???
Stern des Südens
ja ne bih igr'o under golova nikad, mrzim takav način igre, bolje over uvijek
no kako hoćete, samo požurite jer imam još sahatak vremena (ako ne budem lijen da odem do kladionice, iscrpljen sam
)

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kosarka EP Q
Pet,17:00 Gruzija-Latvija H1(+8,5) @ 1.85 wwin
*Necu puno pisati,jer ne mogu se ni naci neke korisne informacije vezane za ovaj mec.Dakle Gruzija protiv Latvije u duelu grupe D.Tu se nalazi jos i BiH,Rumunija i Holandija.Gledao sam i Gruziju i Latviju protiv BiH tako da ovu okladu temeljim na viđenom iz tih meceva.Gruzija u 2 utakmice upisala 2 pobjede.Prva protiv Rumunije 80-64,a druga protiv BiH u gostima 96-95.U ovoj drugoj utakmici prodali su pricu da je Pachulia povrijeđen,no on je igrao i to veoma dobro.Uostalom citava repka Gruzije odigrala je taj mec dobro,ali na kraju su dopustili nekim greskama,te neizrađenim sutevima da BiH ima napad za pobjedu,no to se nije desilo.Gubili su samo 2:0 na pocetku,a razlika kansije je znala doci i do +21.Sto se tice Latvije,oni su nakon 2 utakmice na skoru 1-1.Izgubili su prvi mec od BiH 87-84 mada su tokom citave utakmice igrali dobro i nisu dopustili domacinu da se odlijepi.U drugoj utakmici,kuci su dobili Holandiju sa 85-70.
Gruzija bi u ovom mecu trebala biti dominantna ispod kosa,dok Latvija bi svoju sansu mogla traziti na trici,gdje i Gruzija ima svoje adute prije svega preko Pullena.Problem za Latviju mogla bi biti centarska pozicija i to ko ce cuvati Pachuliu,a kad je on na klupi tu je Shermadini koji je veci ali i slabiji opet,no svejedno ce biti problema na centarskoj poziciji.Sanikidze i Pullen bi trebali davati trice,dok odlicni Shengelia ako pruzi utakmicu na svom nivou mogao biti najveci problem.Latvija nema neka zvucna imena u svojoj repki,ali svakako da su pokazali da znaju igrati.Kako god Gruzija je najozbiljnija repka ove grupe,te bi ovaj mec morali da zavrse u svoju korist,a nadam se da ce pokriti i hendikep.
Ako se skupi dovoljan broj clanova,od 01.09.2012 krece i takmicenje sa nagradnim fondom od 120€! Svi koji zele da sudjeluju u radu stranice(koja je u mom potpisu),kao i takmicenju neka se jave na mail [email protected]
Pet,17:00 Gruzija-Latvija H1(+8,5) @ 1.85 wwin
*Necu puno pisati,jer ne mogu se ni naci neke korisne informacije vezane za ovaj mec.Dakle Gruzija protiv Latvije u duelu grupe D.Tu se nalazi jos i BiH,Rumunija i Holandija.Gledao sam i Gruziju i Latviju protiv BiH tako da ovu okladu temeljim na viđenom iz tih meceva.Gruzija u 2 utakmice upisala 2 pobjede.Prva protiv Rumunije 80-64,a druga protiv BiH u gostima 96-95.U ovoj drugoj utakmici prodali su pricu da je Pachulia povrijeđen,no on je igrao i to veoma dobro.Uostalom citava repka Gruzije odigrala je taj mec dobro,ali na kraju su dopustili nekim greskama,te neizrađenim sutevima da BiH ima napad za pobjedu,no to se nije desilo.Gubili su samo 2:0 na pocetku,a razlika kansije je znala doci i do +21.Sto se tice Latvije,oni su nakon 2 utakmice na skoru 1-1.Izgubili su prvi mec od BiH 87-84 mada su tokom citave utakmice igrali dobro i nisu dopustili domacinu da se odlijepi.U drugoj utakmici,kuci su dobili Holandiju sa 85-70.
Gruzija bi u ovom mecu trebala biti dominantna ispod kosa,dok Latvija bi svoju sansu mogla traziti na trici,gdje i Gruzija ima svoje adute prije svega preko Pullena.Problem za Latviju mogla bi biti centarska pozicija i to ko ce cuvati Pachuliu,a kad je on na klupi tu je Shermadini koji je veci ali i slabiji opet,no svejedno ce biti problema na centarskoj poziciji.Sanikidze i Pullen bi trebali davati trice,dok odlicni Shengelia ako pruzi utakmicu na svom nivou mogao biti najveci problem.Latvija nema neka zvucna imena u svojoj repki,ali svakako da su pokazali da znaju igrati.Kako god Gruzija je najozbiljnija repka ove grupe,te bi ovaj mec morali da zavrse u svoju korist,a nadam se da ce pokriti i hendikep.
Ako se skupi dovoljan broj clanova,od 01.09.2012 krece i takmicenje sa nagradnim fondom od 120€! Svi koji zele da sudjeluju u radu stranice(koja je u mom potpisu),kao i takmicenju neka se jave na mail [email protected]
al Hrvatska liga konstantno ide underanonimni je napisao/la:ja ne bih igr'o under golova nikad, mrzim takav način igre, bolje over uvijekno kako hoćete, samo požurite jer imam još sahatak vremena (ako ne budem lijen da odem do kladionice, iscrpljen sam
)

SAMO ČELIK !
pa najbolje bi bilo onda igrati Oba daju gol i 3+ NE 1.45Viper je napisao/la:al Hrvatska liga konstantno ide underanonimni je napisao/la:ja ne bih igr'o under golova nikad, mrzim takav način igre, bolje over uvijekno kako hoćete, samo požurite jer imam još sahatak vremena (ako ne budem lijen da odem do kladionice, iscrpljen sam
)

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
@ Viper
kako hoćete
@ deno
to iz Lutrije ? ja ti se tamo ne kladim
kako hoćete

@ deno
to iz Lutrije ? ja ti se tamo ne kladim

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
mah ovo ti zavrsava 0-1 ili 1-0 ba, valjdadeno_TM87 je napisao/la:pa najbolje bi bilo onda igrati Oba daju gol i 3+ NE 1.45Viper je napisao/la:al Hrvatska liga konstantno ide underanonimni je napisao/la:ja ne bih igr'o under golova nikad, mrzim takav način igre, bolje over uvijekno kako hoćete, samo požurite jer imam još sahatak vremena (ako ne budem lijen da odem do kladionice, iscrpljen sam
)

SAMO ČELIK !
Ajde onda nadjite brzo umjesto toga nesto od kosarke hendikepe neke ili over/under mi od silne kosarke nasli fudbal samo
Sta mislite Srbija - Estonija H2 (oko 25,5 je) ? 

SAMO ČELIK !
KM Hrvatska-Madjarska +16,5 h2
Mislim da je hen prevelik iz razloga sto Madjarska nije tolika truba,imaju 3 vrlo ozbiljna igraca,Hanga iz Manrese,ove sezone oko 10 poena u ACB ligi,zatim play Obie Trotter,novi igrac N.Novgoroda i MVP Eurochallenge cupa ove sezone i Peter Lorant,novi clan Virtusa,imao je solidnu sezonu u Lagun Aru,ostatak cine igraci iz najboljih madjarskih klubova Szolnokija,Falco,Kormenda i Albacompa...u prve dvije utak poraz od Ukrajinaca u gostima 5raz i pobjeda kuci protiv Austrije 7....
Hrvatska jos ne pruza onakvu igru kakvu ocekuje njen trener Repeša,vidi se da su dosta neuigrani,imaju dvije pobjede,posebno je teska bila ova zadnja u Ukrajini,mozda ova utakmica bude prekretnica sto se tice njihove igre ali opet mislim da je hendikep prevelik i da Hrvatsku malo precjenjuju kladionice...sretno.......
Mislim da je hen prevelik iz razloga sto Madjarska nije tolika truba,imaju 3 vrlo ozbiljna igraca,Hanga iz Manrese,ove sezone oko 10 poena u ACB ligi,zatim play Obie Trotter,novi igrac N.Novgoroda i MVP Eurochallenge cupa ove sezone i Peter Lorant,novi clan Virtusa,imao je solidnu sezonu u Lagun Aru,ostatak cine igraci iz najboljih madjarskih klubova Szolnokija,Falco,Kormenda i Albacompa...u prve dvije utak poraz od Ukrajinaca u gostima 5raz i pobjeda kuci protiv Austrije 7....
Hrvatska jos ne pruza onakvu igru kakvu ocekuje njen trener Repeša,vidi se da su dosta neuigrani,imaju dvije pobjede,posebno je teska bila ova zadnja u Ukrajini,mozda ova utakmica bude prekretnica sto se tice njihove igre ali opet mislim da je hendikep prevelik i da Hrvatsku malo precjenjuju kladionice...sretno.......
radite šta hoćete, hajmo onda samo ona 4 para uplatit':Viper je napisao/la:Ajde onda nadjite brzo umjesto toga nesto od kosarke hendikepe neke ili over/under mi od silne kosarke nasli fudbal samoSta mislite Srbija - Estonija H2 (oko 25,5 je) ?
kvota: 6,45
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Srbija - Estonija H2 @1,85
Cak mislim da je neko prije predlozio ovaj zadnji par. Ajde ljudi sta mislite?
Srbija - Estonija H2 @1,85
Cak mislim da je neko prije predlozio ovaj zadnji par. Ajde ljudi sta mislite?
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.