Puno bolja.nedim1993 je napisao/la:kakva je Ozilova zamjena Isco ?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- KapioFootball
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
HALA MADRID!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Poptpuno zasluženo. Mogli su još koji utrpat 

Neko rece ovdje na forumu da ce Panjzema dati preko 25 golova,koliko vidim Benzema nema volje da dodje u neku priliku kamo li da postigne gol.
Pa debila iz veznog reda kako pustiše onog lika da opuca prvi put Lopezu, a ubijte se botovi
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Nije lako zaustaviti protivnicke napadace kada jurisaju u punom trku a ti pozicioniran u mjestu. Uz to, ovi napadaci Viljareala su izrazito niski i okretni. Da napad i vezni red igraju kako treba, oni ne bi dolazili ovako cesto do posljednje linije, a posebno ne u punom sprintu.KapioFootball je napisao/la:
Jel ti gledas ovu utakmicu ?
ili si pobrkao imena igraca...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- KapioFootball
- Kontakt:
Cini mi se da ce ovo zavrsiti ovako ili cemo izgubiti...
Odo spavati, da se ne nerviram..
Odo spavati, da se ne nerviram..
HALA MADRID!!!
Vjeruj da bi i ja volio da izgubite,ali neceteSveti je napisao/la:kako bih volio da izgube...

A daj ne vjerujem sta lik brani.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 14 sep 2013, 23:36, ukupno mijenjano 3 puta.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trebali su jos malo pribliziti ove reklame iza gola 

ser del barça es el millor que hi ha !
ozil imo' asistenciju i 2 il 3 key pasaKapioFootball je napisao/la:Puno bolja.nedim1993 je napisao/la:kakva je Ozilova zamjena Isco ?

Vođa zna.
Zato imate nekog ko neće svirat' čist penal.andro234 je napisao/la:jbg mi nemamo nekog ko ce ponistit cisti gol protivnikaAdo1921 je napisao/la:Jaki ste HAHAHHAHAHAHHAH
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja penala u pm...Ono je iskljucivo do djeljitelja pravde utakmice...I da je svirao ne bi pogrijesio , isto tako nije ni ovom odlukom pogrijesio.
Ako Ozil vrijedi 50 miliona Isco vrijedi duplo vise.Koja masina covjece.Novi Iniesta
Ako Ozil vrijedi 50 miliona Isco vrijedi duplo vise.Koja masina covjece.Novi Iniesta

ocajno!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Consigliere
- Kontakt:
Zbogom titula!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Steta stvarno steta.
Naravno mislim da je steta za Villarreal,jer ne smiju gubiti bodove na ovim utakmicama.
Naravno mislim da je steta za Villarreal,jer ne smiju gubiti bodove na ovim utakmicama.

Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 14 sep 2013, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Mislim da rezultat ne oslikava pravu sliku na terenu domaci su zasluzili tri boda,gosti su zasluzili kurccinu od 33 santima u pakas.Svaki od njih,osim golmana.
- Bayern@heart
- Kontakt:

Ovaj Diego Lopez vam strašan golman, Iker je zasluženo zamjena Diegu, čovjek večeras spasi Real.Mislim da zaslužuje i on poziv Del Boskea u reprezentaciju Španije.
Postaje već očigledno da igrači namjerno puštaju protivnicima da dođu u šanse zbog toga što Iker ne brani.
Inače,zadovoljan sam.Carlo je pogriješio što je stavio Balea i Illarru u prvu ekipu i s njima se nije moglo više protiv odlične ekipe Vilarealla.
Inače,zadovoljan sam.Carlo je pogriješio što je stavio Balea i Illarru u prvu ekipu i s njima se nije moglo više protiv odlične ekipe Vilarealla.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.