Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Civa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Civa » 30 jun 2012, 13:47

youngredcomps je napisao/la:http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... star-video

cisto sumnjam da cemo ga mi dovesti,odakle nama 35 mil
On jeste dobar igrac mlad je , ali Real ako dovede Modrića spreman je pustiti majstore XABI ALONSA za 15 miliona eura to bi po meni bio povratak Liverpoola u top 3 bez dovedenja vise i jednog igraca :D
Tako blizu, a tako daleko.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 30 jun 2012, 14:00

skrtel ostaje.

http://premiership.hr/premiership/1699- ... poolu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jun 2012, 14:10

peppo_owen je napisao/la:Liverpool have agreed a £14.2 million pound fee with Manchester City for the transfer of Adam Johnson.
Odakle ti ovo? Obradovao si me, ali naravno pod uslovom da je istina.
I kažu da ovaj čovjek ne zabija, a kako stvari stoje, on zabija najviše. :mrgreen:
slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 jun 2012, 14:23

slika

hadžija :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jun 2012, 19:41

Koji je izvor za Adama i to da je prešao?

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 30 jun 2012, 21:21

Henderson je napisao/la:
peppo_owen je napisao/la:Liverpool have agreed a £14.2 million pound fee with Manchester City for the transfer of Adam Johnson.
Odakle ti ovo? Obradovao si me, ali naravno pod uslovom da je istina.
Lfc Transfer speculation na fb.Vise ljudi je ovo postavio,sad koliko je istine u ovome bgm nezz,uglavnom nadat se da je istina.Izvor nepoznat :D
Ako se mora birati između Adama i Gastona ja bi prije ovog drugog,a vala nebi se bunio i kad bi Adam potpisao :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 jun 2012, 21:34

[youtube][/youtube]

od prve do zadnje asistencije u karijeri, do sada naravno :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 30 jun 2012, 23:20

AJ :lol: Lik koji spusti glavu i sa loptom hoce da udje u gol.... :roll:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 jul 2012, 00:16

neo je napisao/la:AJ :lol: Lik koji spusti glavu i sa loptom hoce da udje u gol.... :roll:
ako je istina onda je liverpul jedini klub koji ne uci na vlastitim greskama, pa covjece daju 14mil funti za nekoga ko je do sada u karijeri imao jednu hajmo reci solidnu sezonu, a ovu posljednju nije skoro ni igrao.

valjda nece biti istina
nema potpisa

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 01 jul 2012, 00:36

Istinu zboris...steta sto to sebi rade..samo se nadam da ih United nece pratiti kroz koju godinu ako Glazeri nastave ovako "sisati" novac iz kluba.

Sto se ovih spekulacija tice, inekako bih shvatio da je rijec o Milneru a ne o Jhonsonu...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 01 jul 2012, 00:55

neo je napisao/la:Istinu zboris...steta sto to sebi rade..samo se nadam da ih United nece pratiti kroz koju godinu ako Glazeri nastave ovako "sisati" novac iz kluba.

Sto se ovih spekulacija tice, inekako bih shvatio da je rijec o Milneru a ne o Jhonsonu...
Ja mislim da ne bi pogrijesili sa Johnsonom meni jedan od drazih igraca i ako vec mora negdje drugo igrati neka ide u Liverpool.Istina nekad pretjera sa tim driblingom ali lik ima sut samo takav.Uglavnom i Downingu i Milneru moze biti profesor.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jul 2012, 02:30

tevezito je napisao/la:
neo je napisao/la:Istinu zboris...steta sto to sebi rade..samo se nadam da ih United nece pratiti kroz koju godinu ako Glazeri nastave ovako "sisati" novac iz kluba.

Ja mislim da ne bi pogrijesili sa Johnsonom meni jedan od drazih igraca i ako vec mora negdje drugo igrati neka ide u Liverpool.Istina nekad pretjera sa tim driblingom ali lik ima sut samo takav.Uglavnom i Downingu i Milneru moze biti profesor.
Neka njega u Cityju neka mlati platu.... ;) imamo mi i bez njega vec dosta levata u klubu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 01 jul 2012, 08:35

Mnogi spominju Johnsona kao novo pojačanje Liverpoola, al' nadam se kako su to samo obične medijske špekulacije jer realno gledajući AJ iza sebe ima jako lošu sezonu, te sam mišljenja kako je ipak previše dati £14m za igrača koji u Cityju služi kao "joker s klupe".
Lično bih najviše želio gledat' Mosesa il' Afellaya u dresu Redsa, al' u posljednje vrijeme je sve manji interes za navedenim igračima. Naravno, i za ove igrače bi morali izdvojiti sličnu sumu novca, al' ipak su više provjereni od Johnsona. Moses iza sebe ima jako dobru sezonu u dresu Wigana dok klasu Afellaya svi ljubitelji nogometa jako dobro znaju.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jul 2012, 09:27

Liverpool boss Brendan Rodgers is eyeing Bolton's Mark Davies in a £6million swoop after missing out on Gylfi Sigurdsson.
:roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 01 jul 2012, 10:07

takvim pojačanjima idu da sebi zacementiraju siguran opstanak u ligi i maksimalno desetu poziciju...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jul 2012, 10:46

StevieG je napisao/la:Mnogi spominju Johnsona kao novo pojačanje Liverpoola, al' nadam se kako su to samo obične medijske špekulacije jer realno gledajući AJ iza sebe ima jako lošu sezonu, te sam mišljenja kako je ipak previše dati £14m za igrača koji u Cityju služi kao "joker s klupe".
Lično bih najviše želio gledat' Mosesa il' Afellaya u dresu Redsa, al' u posljednje vrijeme je sve manji interes za navedenim igračima. Naravno, i za ove igrače bi morali izdvojiti sličnu sumu novca, al' ipak su više provjereni od Johnsona. Moses iza sebe ima jako dobru sezonu u dresu Wigana dok klasu Afellaya svi ljubitelji nogometa jako dobro znaju.
Možeš li mi objasniti razliku između Affelaya i Adama?
Gdje je to Affelay bio klasa i kakvu je to on sezonu imao iza sebe? :?
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 jul 2012, 10:54

Sezonu iza sebe je Afellay proveo u bolnici, a ovaj drugi na klupi.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jul 2012, 11:22

mandraX je napisao/la:Sezonu iza sebe je Afellay proveo u bolnici, a ovaj drugi na klupi.
Tako je Mandrax, objasni im da su F.K. Barcelona i F.K. Bolnica dva različita kluba.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 jul 2012, 11:34

Treba vjerovati Rodgersu, koga god da dovede ne može uraditi gori posao od Kennya. :D

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 jul 2012, 11:42

samo da BR hoce dovesti ramireza,a za ostale mi je svejedno,neka dovede koga hoce.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.