FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Znači Alaba bi mogao na krilo večeras ako se krene 4-2-3-1 eto koliko Pep vjeruje kosovaru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
thulkazal je napisao/la:Pod tim kepec mislis na rafinju ?![]()
OOO RAFINJA OOO RAFINJA

Glavni adut večerašnjeg susreta, ima da zatvori čitavu navalu Man. city-a i asistira ala Svršajević style u inat hejterima...

Večeras ima da vidite taktičkog genija na djelu

Kod Pepa je tanka razlika izmedju genijalca i ublehe. Ako upali veceras taktika i sastav onda ce biti najveci genijalac ako ne onda najveca prevara.thulkazal je napisao/la:thulkazal je napisao/la:Pod tim kepec mislis na rafinju ?![]()
OOO RAFINJA OOO RAFINJA![]()
![]()
![]()
Glavni adut večerašnjeg susreta, ima da zatvori čitavu navalu Man. city-a i asistira ala Svršajević style u inat hejterima...
Večeras ima da vidite taktičkog genija na djelu![]()
![]()
Ma on je u suštini se odlučio za postavu , onu najbolju koja mu je trenutno na raspolaganju. Odlučio se za iskusnije igrače a protiv Gaudina, Rodea (a on je možda trebao ovu utakmicu igrat). Protiv Rafinhe nemam nikad ništa protiv, on je po meni uvijek solidan, borben...Samo što je donekle rizik igrati s Rafinhom prvi put nakon što se oporavio, a i Benatiju gurnut u vatru prvi put baš protiv Cityja. Ali opet ako je Benatia pravi, večeras će pokazati svoj kvalitet. Dobiva pravu priliku....A nakon povrede Holgera, ionako ga nemamo šta čekat, ima odmah da razvaljuje. 
P.S. Dobra je opcija i Robben, koji je na klupi....

P.S. Dobra je opcija i Robben, koji je na klupi....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Izdajico,

muamerc je napisao/la:Jel ovo onda 4-3-3? Pa nije los sastav. Cak sam i zadovoljan.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 17 sep 2014, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi ko zna kako se slika postavi, nisam nesto pretjerano aktivan na forumu! 

Da da ... I ja sam tako nešto kontao pa onda došao na zaključak da je Pep Guardiola jedan veliki egocentrik i da nema drugog objašnjenja osim toga ...muamerc je napisao/la:
Kod Pepa je tanka razlika izmedju genijalca i ublehe. Ako upali veceras taktika i sastav onda ce biti najveci genijalac ako ne onda najveca prevara.
Hej pa gurati Rafinju na beka pored Lahma je ravno LUĐAKU KOJI JE van svake PAMETI, LOGIČKOG RAZMIŠLJANJA ... Hajd pored povrede, ali količina kvaliteta koju gubis na beku ne može nikako srazmjerna kvaliteti u sredini ...
Ja ne trebam biti je*eni stručnjak niti biti plaćen 16 miliona godišnje da donesem taj zaključak ... POBOGU pa to je vidljivo na prvi pogled i nešto što je logično...
Nisam ni ja znao kontam nesto treba ganjati, ono kopiras url i eto ti tu pise imgady91 je napisao/la:Ljudi ko zna kako se slika postavi, nisam nesto pretjerano aktivan na forumu!

Mia San Mia
Jako iznenađujućih prvih 11. Pepa nikad niko ne pogodi...
Draga braćo bavarska!
Trenutno se nalazim u jednoj egzotičnoj zemlji u kojoj nikoja televizija meni dostupna ne prenosi tekmu.
Dodatni problem je što uz mene nije laptop nego samo iPad.
Bio bih do kraja života zahvalan onome ko bi mi dao neki link ili način da gledam utakmicu na iPadu. Hvala!
Sent from my iPad using Tapatalk 2
Trenutno se nalazim u jednoj egzotičnoj zemlji u kojoj nikoja televizija meni dostupna ne prenosi tekmu.
Bio bih do kraja života zahvalan onome ko bi mi dao neki link ili način da gledam utakmicu na iPadu. Hvala!
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Staviš img pa kopiraš link unutar njega.

Blizu si, izmijeni postady91 je napisao/la: http://img5.fotos-hochladen.net/uploads ... ra9wzv.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Mia San Mia
- SylvesterStallone
- Kontakt:
PROGNOZA I ANALIZA:
prvo pol.bayern ce mrljati loptu kao i obicno pa ce zavrsiti 0-0 sa vrlo malo opasnosti na gol. dok ce 2. pol. city krenuti ofanzivnije pa ce vam utrpati gol do 60min. (silva) onda ce te opet mrljat,mrljat i mrljat loptu i onda ce city spucat kontru i to ce biti konacni 0-2 (aguero) koji ce zamjeniti edina.. HVALA NA PAZNJI

prvo pol.bayern ce mrljati loptu kao i obicno pa ce zavrsiti 0-0 sa vrlo malo opasnosti na gol. dok ce 2. pol. city krenuti ofanzivnije pa ce vam utrpati gol do 60min. (silva) onda ce te opet mrljat,mrljat i mrljat loptu i onda ce city spucat kontru i to ce biti konacni 0-2 (aguero) koji ce zamjeniti edina.. HVALA NA PAZNJI

gorstak je napisao/la:Draga braćo bavarska!
http://zonasports.to/canal-1.shtml#www.rojadirecta.me" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/www.onli ... nnel14.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda ćeš ubosti neki od ovih linkova.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 17 sep 2014, 20:25, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Meni se ova formacija pravo svidja.Brza tranzicija u najavi
Ocekujem pobjedu Bayerna od 3:1

Ocekujem pobjedu Bayerna od 3:1
- schweinsteiger
- Kontakt:
Joj,eto sad Greivisadr.adnan je napisao/la:Uslov prihvaćengeronimo je napisao/la:Usvaja se (interno)
Ali ti si odgovoran da kontrolišeš mlade pepune i nj. strategije.![]()
Znači, svi oni koji žele da postanu MODERATORI, sada imaju jedinstvenu priliku. KO U OVOJ POLUSEZONI POGODI NAJVIŠE PUTA PEPOVU POSTAVKU, POSTAJE AUTOMATSKI MODERATOR (Gero dozvolio)![]()

Davno je od Gere trazio tu funkciju,u onom periodu kad Arsenal ispade iz Lige prvaka prosle sezone

A sto Pepun zavali sastav

Ili je genije ili je budala,pokazat ce se prije ili kasnije

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
SylvesterStallone je napisao/la:PROGNOZA I ANALIZA:
prvo pol.bayern ce mrljati loptu kao i obicno pa ce zavrsiti 0-0 sa vrlo malo opasnosti na gol. dok ce 2. pol. city krenuti ofanzivnije pa ce vam utrpati gol do 60min. (silva) onda ce te opet mrljat,mrljat i mrljat loptu i onda ce city spucat kontru i to ce biti konacni 0-2 (aguero) koji ce zamjeniti edina.. HVALA NA PAZNJI![]()
0-0

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Radi ovaj prvi ljubi te brat!Saurman je napisao/la:gorstak je napisao/la:Draga braćo bavarska!
http://zonasports.to/canal-1.shtml#www.rojadirecta.me" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/www.onli ... nnel14.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda ćeš ubosti neki od ovih linkova.
Dužnik sam ti, predloži revanš u inbox.

Hvala!
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.