FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

crnamamba
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la crnamamba » 25 avg 2012, 19:55

SAMO SMO EKIPA BOLI GLAVA I FIZICKI I PSIHICKI SMO SPREMNI STO ODAVNO NISMO BILI SVAKA CAST STRUCNOM STABU

High

Post Postao/la High » 25 avg 2012, 19:56

Pojedite se od muke, kupili smo tekmu, kupili i one tri prečke.

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 20:00

payton je napisao/la:ekipa koja ne opuca prema golu (olimpic) sve do 88 min...pa sta ocekuje !!
cestitke nasoj ekipi i gdin-u Jovicu
Ps...uzese mi upaljac na GEJ ARENI na ulazu kad ono 20 baklji nasi zapalise...smijesni i lopovski Nijaz Pljackic
jel to kontrol na ulazu Plackicu ali halal ti jer si donji sa 0-1
Koliko imaš godina? :o
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

payton

Post Postao/la payton » 25 avg 2012, 20:00

aleksandar_veliki je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:@aleksandar_veliki ...

izvini pasha ali ima nesto sto se zove slobodno sudijsko uvjerenje ...bez kojeg fudbal neb bio to sto je danas ....

tj ...neb bilo nadoknade vremena, neb bila pustana prednost .... neb bilo pasivnog ofsajda ....
sudija je tu da ocijeni namjere igraca ...nije isto slucajni lakat i ciljani lakat za koji se direktno dobija crveni karton ...i jos mnogo primjera ....bez ljutnje ...googlaj malo o pravilima i vidjet ces ;)
Dobro, kad ti tako kazes, sudija je svojim slobodnim uvjerenjem ovaj put odlucio pomoci Sarajevu, odnosno ostetiti Olimpic, za dva kola ce slobodnim uvjerenjem ostetiti Sarajevo i mi cemo pricati o slobodnim uvjerenjima. Kakvo bolan slobodno sudijsko uvjerenje, frajer ga folira, niko ga ne dirne, o cemu ti pricas, cuj pasivni offsajd. Bas se nanerviram bezveze, pokusavam biti korektan i dodje frajer kod nepostojeceg jedanaesterca i kaze slobodno sudijsko uvjerenje. Zasto? Zato sto navija za klub koji je poguran, a sutra ces plakati, ebavati Babu i slicno. Ali eto, slobodno sudijsko uvjerenje.

kako aco nema slobodno sud uvjerenje
ima ima..sjeti se da su kone dobile borac golom koji NIJE BIO...lopta tacno na liniju pala (ni unutra ni vani) i po tom uvjerenju priznat nepostojici go...he ba NEPOSTOJECI GO
znaci , zeljo poguran , borac ostecen ali samo zbog "uvjerenja sudije"
YES.WE.DID.

High

Post Postao/la High » 25 avg 2012, 20:00

Kakve veze ima to kol'ko godina momak ima?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 25 avg 2012, 20:01

aleksandar_veliki je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:@aleksandar_veliki ...

izvini pasha ali ima nesto sto se zove slobodno sudijsko uvjerenje ...bez kojeg fudbal neb bio to sto je danas ....

tj ...neb bilo nadoknade vremena, neb bila pustana prednost .... neb bilo pasivnog ofsajda ....
sudija je tu da ocijeni namjere igraca ...nije isto slucajni lakat i ciljani lakat za koji se direktno dobija crveni karton ...i jos mnogo primjera ....bez ljutnje ...googlaj malo o pravilima i vidjet ces ;)
Dobro, kad ti tako kazes, sudija je svojim slobodnim uvjerenjem ovaj put odlucio pomoci Sarajevu, odnosno ostetiti Olimpic, za dva kola ce slobodnim uvjerenjem ostetiti Sarajevo i mi cemo pricati o slobodnim uvjerenjima. Kakvo bolan slobodno sudijsko uvjerenje, frajer ga folira, niko ga ne dirne, o cemu ti pricas, cuj pasivni offsajd. Bas se nanerviram bezveze, pokusavam biti korektan i dodje frajer kod nepostojeceg jedanaesterca i kaze slobodno sudijsko uvjerenje. Zasto? Zato sto navija za klub koji je poguran, a sutra ces plakati, ebavati Babu i slicno. Ali eto, slobodno sudijsko uvjerenje.

da ga nije dirnuo ja bi prvi rekao ..ali na snimsima se to ne moze 100 % vidjeti

pasivni ofsajd ...reko sam googlaj o pravilima ....i nema potrebe da se nerviras, stvarno a necu ja psovati na njih ...nije mi to u stilu i sto bi bas ovaj sudija pomago Saraj'vu .....

sto se tice sudjenja mene najvise nerviraju sitne odluke po sredini terena, koje ubijaju igru i kojima se moze vise pomoci nekom ili opet odmoci ...nego na neke nazovi krupne....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 20:04

High je napisao/la:Kakve veze ima to kol'ko godina momak ima?
Pa zato što sumnjam da ima više od 12 godina s obzirom na postove koje piše.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

payton

Post Postao/la payton » 25 avg 2012, 20:06

Mancini je napisao/la:

nek si mi reko i usput virtualni hooligan previse si smijesan, a odavno znam da je tebe najbolje na ignore jer te se i ogledalo u kuci stidi
YES.WE.DID.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 20:09

payton je napisao/la:
Mancini je napisao/la:

nek si mi reko i usput virtualni hooligan previse si smijesan, a odavno znam da je tebe najbolje na ignore jer te se i ogledalo u kuci stidi
Uzeo si mi riječ iz usta,ja tebe stavljam na ignore listu jer nikad nisi nešto normalno napisao! ;)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 avg 2012, 20:12

Komsije kada gostujete Sirokom, Zrinjskom i Leotaru?

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 25 avg 2012, 20:18

Pobjeda čista ko suza,Graciću i istomišljenicima začepili usta,penal postojao i možda se trebalo progledati kroz prste za crveni ali ta pravila su uveli ovi koji štimaju titule i nepostojeće golove pa mi baš danas bi pravo čudno, kako neko od predhodnika reče,PA ŠTO TORLI NE PRIZNAŠE GO :lol:
Ja volim,volim,volim samo tebe...
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2012, 20:18

Jest lijepo kad kupimo tekmu :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 25 avg 2012, 20:24

Dodjes, vidis, pobjedis....jos se i ne sekiras uopste, jer znas da si utakmicu unaprijed kaparisao.

Ljepota ;)

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 25 avg 2012, 20:25

Vamos je napisao/la:Dodjes, vidis, pobjedis....jos se i ne sekiras uopste, jer znas da si utakmicu unaprijed kaparisao.

Ljepota ;)
E nek ste i vi osjetili bar u ovoj tekmi kako se mi osjecamo citavu sezonu :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 25 avg 2012, 20:29

Ono je cist penal na Husejinovicu,ne znam zasto se bune.Crveni karton nije bio potreban,ali je penal 100 % bio.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2012, 20:30

Ma ljepota dabogda nam svaka ovako zavsila, penal i 1:0 za nas.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 25 avg 2012, 20:33

@ aleksandar veliki

pricam o igracu koji se nije aktivirao!

i razmisljajuci o tome na um pade mi prosla sezona kada je HSK Zrinjski u Vrapcicima ostecen jer je zbog tog igraca koji je itekako uticao na igru HSK Zrinjski iz kontre primo gol ...

" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=ljZBLK6Oybs

goni na 41:00 ....pa ces vidjeti o cemu pricam, vidis kako se igrac aktivirao, a sudija je dosudio da ovaj nije uticao na igru svojim uvjerenjem!

High

Post Postao/la High » 25 avg 2012, 20:36

Ja ne znam kome se vi pravdate. Danas smo uzeli tri boda, kako god da je, naša su. Igramo sad dvije tekme kući, prilika da produžimo još neko vrijeme utakmica bez poraza.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 avg 2012, 20:38

High je napisao/la:Ja ne znam kome se vi pravdate. Danas smo uzeli tri boda, kako god da je, naša su. Igramo sad dvije tekme kući, prilika da produžimo još neko vrijeme utakmica bez poraza.
jel se meni cini ili ce se podudariti dvije utakmice u Sarajevu za jedan dan,Željo domacin,Sarajevo domacin.Ali vi svoje utakmice igrate nedjeljom ??
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 25 avg 2012, 20:40

High je napisao/la:Ja ne znam kome se vi pravdate. Danas smo uzeli tri boda, kako god da je, naša su. Igramo sad dvije tekme kući, prilika da produžimo još neko vrijeme utakmica bez poraza.

znam brate moj, ali sta imaju dolazit okupirat nasu temu i pljuvat po pobjedi! boli me to, bas kako je popljuvana ona iz prijedora ....i sta se svi loze na Sarajevo ko da smo Real ....ccc al hajd na hair!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.