volland hvala ti !orbit je napisao/la:a ja imam 1+ prvo poluvrijemeLjiljani87 je napisao/la:samo 2 kornera na hofenhajmu

sad mi treba almeria - realM 2+

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
volland hvala ti !orbit je napisao/la:a ja imam 1+ prvo poluvrijemeLjiljani87 je napisao/la:samo 2 kornera na hofenhajmu
1/3 za 2 1/5 za 3 eh da je usla bar još jedna trojka bio bih siguran da prelazi a ovako još 7 u drugom i Llull još 3pmirzatele je napisao/la:7pPasha_car_aga je napisao/la:Gdje gledate statistiku kosarkasa eurolige, treba mi logan?
Bale je do sada mogao namjesiti dva gola....arelinho je napisao/la:Sta ovo Real nema suta u okvir gola ?
orbit je napisao/la:volland hvala ti !orbit je napisao/la:a ja imam 1+ prvo poluvrijemeLjiljani87 je napisao/la:samo 2 kornera na hofenhajmu
sad mi treba almeria - realM 2+
bravo bravo...ide duplanje na NBA?orbit je napisao/la:almeria hvala!
hvala.bulbasor je napisao/la:bravo bravo...ide duplanje na NBA?orbit je napisao/la:almeria hvala!![]()
bulbasor je napisao/la:Eindhoven- De Grapshap od 3-0 do 3-3...pa ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Inace sve ostalo prolazi na listicu...i Eindhoven ce me oboriti.NYKnicks Fan je napisao/la:bulbasor je napisao/la:Eindhoven- De Grapshap od 3-0 do 3-3...pa ne mogu da vjerujem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne vjerujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.