FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo završni pas fali,a i spic nam se ne vidi,ostalo sve top.
Samo me prekida strah ,tu su dominantni a sviraju im sve okolo
Samo me prekida strah ,tu su dominantni a sviraju im sve okolo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Igra na ovoj vrucini odlicna. Sudijska trojko raspali se do sutra da bog da
Daj Ikića u drugom i glat 0-2
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Moramo ove prekide vježbat, svaki ubačaj se tresem.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kolko smo kukali Antoni sudi ligu sampiona, ne sjecam se kad je neko protiv Borca dobio faul na 18 metara. Fali nam zavrsnica, bolja smo ekipa barem 20%
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- ElCartel11
- Kontakt:
Mula vani, Catakovic na njegovo mjesto, u igru Ikic.
Ramic vani u igru Kapic.
Ramic vani u igru Kapic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobro je ovo sad za sada, jos malo ih stisnut u drugom i zabit cemo ga siguran sam, sa ovakvom igrom mora uci jedna bar
Ma pusti samo neka kuknjava, jedino pomocni sere, ostalo je ok, sami smo krivi sto ne vodimo.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 24 jul 2022, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Tomasevic najbolji danas. Pozitivno me iznenadio
Dobro je ovo. Hamza nastavlja po starom, blago retardirano igra. Nadam se da Ikic ulazi i rjesava utakmicu.
Btw ne zaboravite da je vani dzehenem, ljudi crkaju.
Btw ne zaboravite da je vani dzehenem, ljudi crkaju.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Morali smo voditi... Nardina izbaciti, Hamzu na devet a ubaciti Ikića na krilo i da se ovo dobije. Borac je nula, i kondiciono i igrački, gol samo možemo primiti iz prekida.
Najviše mi se sviđa Čirjak. Brzo oslobađanje lopte i vazda naprijed gura pas. Ramić je ok, trči pokriva dosta, bilo je finih poteza. Lijeva strana sa Mujakićem i Tomaševićem mnogo prostora prema naprijed, ali ne znaju koristiti, zalete se niko ništa ne gleda da doda kome.
Sve u svemu prolazna ocjena je tu, imamo nekih šema i kombinatorike, vidi se da je Feđa nešto uigravao. Fale ipak dosta Avramovski i Suljić, oni su dimenzija više.
Najviše mi se sviđa Čirjak. Brzo oslobađanje lopte i vazda naprijed gura pas. Ramić je ok, trči pokriva dosta, bilo je finih poteza. Lijeva strana sa Mujakićem i Tomaševićem mnogo prostora prema naprijed, ali ne znaju koristiti, zalete se niko ništa ne gleda da doda kome.
Sve u svemu prolazna ocjena je tu, imamo nekih šema i kombinatorike, vidi se da je Feđa nešto uigravao. Fale ipak dosta Avramovski i Suljić, oni su dimenzija više.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Super za sada 

-
- Kontakt:
Mulahusejnović izmislio fudbal za Čatakovića, druga je stvar što je dvije lopte dobio danas, ako i toliko.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Musa je dobar jer je navikao da igra po ovom vremenu
salu na stranu, uslovi u kojim se igra su nehumani al nije loše generalno, čak mi se ovo vise sviđa nego kad Suljic komplikuje svima sa svojim potezima. Naprijed momci, biće dobro!
Jel ono Čirjak bio svaku loptu u trepavicu?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- LegendKiller
- Kontakt:
Dobro igramo, vidi se sa igra prema naprijed ima neki sistem neku smisao. Vjerujem da će uz bolje vremenske uslove i igra biti još bolja. Teško je po ovome kretati se a kamoli trčati pratiti lopte i ostalo. Ko god da je igrao neki takmičarski meč po ovom vremenu zna o čemu pričam.
Oni osim prekida nisu ništa napravili. Suđenje korektno, osim ovog pomoćnog koji im je dao 2 faula onako plus ofsajd jedan očigledan nije vidio.
Oni osim prekida nisu ništa napravili. Suđenje korektno, osim ovog pomoćnog koji im je dao 2 faula onako plus ofsajd jedan očigledan nije vidio.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Nardin radi odlican posao. Lavovski se bori.
Svi su super, da je Catakovic zabio bio bi tito. Jbga, zabit ce u drugom aBd.
Svi su super, da je Catakovic zabio bio bi tito. Jbga, zabit ce u drugom aBd.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
ubaci kojeg visočijeg, prekidi su nam 0
-
- Kontakt:
Cirjaka samo da ne ureknemo.
Morali smo voditi.
Oni imaju sansu samo iz prekida da nam zabiju
Morali smo voditi.
Oni imaju sansu samo iz prekida da nam zabiju
Trenutno korisnika/ca: Lecler, TefalTava, Tracy3McGrady i 37 gostiju.