FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Tuga. .jad. ..sve svatam azmire dug ovo ono ali nismo bas zamislili da budemo kanta za nabijanje gol razlike. .
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Trener Celika podnio ostavku, nadam da ce istim stopama i Denis Sadikovic

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa i sami igrači ne vjeruju u svoj kvalitet. Skoro sam sjedio sa dvojicom u kladionici, i obojica tvrde kako je Azmir kupio skoro sve utakmice u drugom dijelu prvenstva Prve Federalne lige. Očekivali su i oni neka pojačanja, pa kad je postalo da od toga ništa nema s*ebali se, jer znaju koliko je sati.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-Denis Sadiković
-Elvis Sarić
-Emilko Janković
-Adin Džafić
-Elmir Kuduzović
-Adnan Šećerović
Po mogućnosti odmah sve ovo otjerati, dati šansu nekome iskusnijem za ovu ligu, npr. Sakibu Malkočeviću ili Draganu Joviću. Mada kao trenersko ime mi se nameće i Fuad Đulić, ne znam ni sam zašto, vjerovatno 90% nas nije ni čulo za njega.
Što se tiče igrača, otpustiti gore pomenute, pokušati dovesti dva-tri od sljedećih igrača:
-Haris Đozo
-Denaldin Hamzagić
-Saša Stević
-Ognjen Đelmić
-Mario Budimir
ili eventualno nekoga od sljedećih na posudbu:
-Dare Vršić
-Nik Lorbek
-Anel Hajrić
I problem bi eventualno trebao biti riješen. Možda.
-Elvis Sarić
-Emilko Janković
-Adin Džafić
-Elmir Kuduzović
-Adnan Šećerović
Po mogućnosti odmah sve ovo otjerati, dati šansu nekome iskusnijem za ovu ligu, npr. Sakibu Malkočeviću ili Draganu Joviću. Mada kao trenersko ime mi se nameće i Fuad Đulić, ne znam ni sam zašto, vjerovatno 90% nas nije ni čulo za njega.

Što se tiče igrača, otpustiti gore pomenute, pokušati dovesti dva-tri od sljedećih igrača:
-Haris Đozo
-Denaldin Hamzagić
-Saša Stević
-Ognjen Đelmić
-Mario Budimir
ili eventualno nekoga od sljedećih na posudbu:
-Dare Vršić
-Nik Lorbek
-Anel Hajrić
I problem bi eventualno trebao biti riješen. Možda.

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 27 sep 2014, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ne pricaj gluposti molim te, imali smo dobrog trenera a i igrace sposobne smo imali da pobijede bilo koga u toj buraniji od ligeL'Avvocato je napisao/la:Pa i sami igrači ne vjeruju u svoj kvalitet. Skoro sam sjedio sa dvojicom u kladionici, i obojica tvrde kako je Azmir kupio skoro sve utakmice u drugom dijelu prvenstva Prve Federalne lige. Očekivali su i oni neka pojačanja, pa kad je postalo da od toga ništa nema s*ebali se, jer znaju koliko je sati.

očekivan poraz, nisam ni ljut ni razočaran
idemo dalje 

Ako ostane ovako BOJKOT utakmica i kraj priče.Pa neka ih kantaju druge ekipe pred praznim stadionom 
Razumijem ja ljubav prema klubu,pratit ću Slobodu da je peta liga,ali kad budu igrali pred 50 gledalaca bit će druga priča.Pa neka Azmir dobro razmisli šta će i kako će.
DENISE ODLAZI IZ SVETINJE

Razumijem ja ljubav prema klubu,pratit ću Slobodu da je peta liga,ali kad budu igrali pred 50 gledalaca bit će druga priča.Pa neka Azmir dobro razmisli šta će i kako će.

DENISE ODLAZI IZ SVETINJE

Pobjeda je bolja od orgazma!
Eh ovako kratki rezime utakmice... danas apsolutno nista niste pokazali,osim penala kojeg vam je manje vise svojom gluposcu poklonio nas stoper,nebi do ujutro gola dali nikad.u prvih 20 minuta prava uspavanka,kasnije se malo pocelo igrat s par poluprilika na obe strane,al manje vise to su neki nerezonski sutevi bili.onda smo napravili finu akciju iz slobodnog udarca i poveli,u drugom poluvremenu efektan gol koji se ne vida cesto u premijer ligi..onda penal glupi iz kojeg ste zabili,i umjesto da zaganjate malo vise,probate nesto vi stali skroz..nakon toga imali smo 2 zicera koja smo masili,bojao sam se da nas to ne kosta na kraju,jer ste imali neki solidan sut.. ui onda na kraju Smriko zabija efektan gol za kraj
Najbolji igrac vam je bio Kuduzovic i jos neki mali(mlad onako),stoperi prelosi..dobri 15 minuta ste visili da ne primite jos,sevali se s njima..popravite te stvarii..i jos nesto trener vam je karinaa,siri ruke ,dere se ajmo svi u napad,bas ga zalosno i slusati biloo.. Sportski pozdrav za Tuzlu! 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
druze nemoj o necemu sto ne znasfukara87 je napisao/la:Ne pricaj gluposti molim te, imali smo dobrog trenera a i igrace sposobne smo imali da pobijede bilo koga u toj buraniji od ligeL'Avvocato je napisao/la:Pa i sami igrači ne vjeruju u svoj kvalitet. Skoro sam sjedio sa dvojicom u kladionici, i obojica tvrde kako je Azmir kupio skoro sve utakmice u drugom dijelu prvenstva Prve Federalne lige. Očekivali su i oni neka pojačanja, pa kad je postalo da od toga ništa nema s*ebali se, jer znaju koliko je sati.

Sloboda Tuzla
daj ba kupili utakmicu 5-1 hajd dobro uredu je.
na poluvremenu bilo 1-1 ako znas bilo kojeg igraca pitaj ga sta se desavalofukara87 je napisao/la:daj ba kupili utakmicu 5-1 hajd dobro uredu je.

Sloboda Tuzla
To da ne bude providno.fukara87 je napisao/la:daj ba kupili utakmicu 5-1 hajd dobro uredu je.

Mozete vi pricati sta hocete ali sa Redjepijem, Krpicem, Moranjkicem, Hadzicem, Jahom, Huseinbasicem ne bi bili na ovoj poziciji gdje smo sad.
-
- Kontakt:
Nemojte se brukati bogati. ..vi znate igraci vam rekli. ..azmir je kupio samo jednu. Jednu podmazo kesiro drugi tim da zapne malo. Da je ostala ona ekipa garantujem bili bi medju tri. Sreca nasa samo sto nam dolaze svi na proljece kuci. .inace. .
samo Jahu izbaci on vise ni u Radnickom ne igra na nivoufukara87 je napisao/la:Mozete vi pricati sta hocete ali sa Redjepijem, Krpicem, Moranjkicem, Hadzicem, Jahom, Huseinbasicem ne bi bili na ovoj poziciji gdje smo sad.

Sloboda Tuzla
ti il si paglu il stvarno nisi upucen, druga je stvar sto vecina nece da prica o tomewienultras je napisao/la:Nemojte se brukati bogati. ..vi znate igraci vam rekli. ..azmir je kupio samo jednu. Jednu podmazo kesiro drugi tim da zapne malo. Da je ostala ona ekipa garantujem bili bi medju tri. Sreca nasa samo sto nam dolaze svi na proljece kuci. .inace. .

Sloboda Tuzla
Uz sva nasa nadanja da ova ekipa moze bolje, na nasu zalost ne moze, ovo je najlimitiranija ekipa u povijesti Slobode....mogao sam gledati federalnu i one patnje....al gledati ove patnje i ove igrace ciji god da su u organiziranom klubu kakva je sad Sloboda je bolno.zlajci je napisao/la:Nekim čudom pogled na tabelu ne izaziva (još uvijek) uzbunu, ali treba da nas brine igra.
Prvi kažem da treba biti strpljiv i izdurati do pauze, ali me ne niko ne može uvjeriti da ova ekipa ne može više. Pa bar da bude konkurentna vani.
I nije sramota izgbti kući od Širokog i Želje, ali je sramota ne biti konkurentan ni Olimpicu, ni Slaviji, ni Radniku ni Vitezu.
🔴⚫️
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ja vam govorim kako je meni rečeno. Ako lažu igrači lažem i ja. I tu priču sam dva puta čuo. Ne vjerujem ni ja u to 100%, ali eto pričaju ljudi tako pa mogu barem sumnjati u ispravnost tih utakmica od februara do maja.
★★★
-
- Kontakt:
ti si izgleda malo paglu,od zivaca zbog rezultata...nezamjerim ti..pogledaj sta pises..de i imena navedi...fukaratz je napisao/la:ti il si paglu il stvarno nisi upucen, druga je stvar sto vecina nece da prica o tomewienultras je napisao/la:Nemojte se brukati bogati. ..vi znate igraci vam rekli. ..azmir je kupio samo jednu. Jednu podmazo kesiro drugi tim da zapne malo. Da je ostala ona ekipa garantujem bili bi medju tri. Sreca nasa samo sto nam dolaze svi na proljece kuci. .inace. .Banovici, Capljina, Srebrenik, Rodoc....... sve posteno dobili

ionako nas je savez gledao da zaustavi do zadnjeg kola....ove sezone skrojise nam raspored za metka u celo...ubise po djepu...kazna za ovo za ono...fali jos samo da istrazuju namjestanje...mozda je tebi to smijesno...ali iznenadio bi se koliko se prate ovakvi forumi.ionako nas imaju na zubu godinama..jedva bi docekali da nas jebnu..
moj izbor za trenera blaz sliskovic...pa sta bude,nama ionako niko neugodi,da dodje mourinjo nasli bi manu..
boli me ba qurac ako igraci mogu pricati mogu i ja
ja nisam ni ocekivao neke dobre rezultate ali iskreno nisam ocekivao da cemo biti ovakva kanta za napucavanje
yebem i Denisa i igrace, boli tebe kita ti iz Beca samo ispratis rezultat a mi jarane moramo gledati ovo smece od ekipe i igru bez granica 

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.