FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 27 sep 2014, 18:09

Tuga. .jad. ..sve svatam azmire dug ovo ono ali nismo bas zamislili da budemo kanta za nabijanje gol razlike. .
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 sep 2014, 18:13

Trener Celika podnio ostavku, nadam da ce istim stopama i Denis Sadikovic :salut: :wave:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 sep 2014, 18:15

Pa i sami igrači ne vjeruju u svoj kvalitet. Skoro sam sjedio sa dvojicom u kladionici, i obojica tvrde kako je Azmir kupio skoro sve utakmice u drugom dijelu prvenstva Prve Federalne lige. Očekivali su i oni neka pojačanja, pa kad je postalo da od toga ništa nema s*ebali se, jer znaju koliko je sati.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 sep 2014, 18:16

-Denis Sadiković
-Elvis Sarić
-Emilko Janković
-Adin Džafić
-Elmir Kuduzović
-Adnan Šećerović
Po mogućnosti odmah sve ovo otjerati, dati šansu nekome iskusnijem za ovu ligu, npr. Sakibu Malkočeviću ili Draganu Joviću. Mada kao trenersko ime mi se nameće i Fuad Đulić, ne znam ni sam zašto, vjerovatno 90% nas nije ni čulo za njega. :D
Što se tiče igrača, otpustiti gore pomenute, pokušati dovesti dva-tri od sljedećih igrača:
-Haris Đozo
-Denaldin Hamzagić
-Saša Stević
-Ognjen Đelmić
-Mario Budimir
ili eventualno nekoga od sljedećih na posudbu:
-Dare Vršić
-Nik Lorbek
-Anel Hajrić
I problem bi eventualno trebao biti riješen. Možda. :salut:
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 27 sep 2014, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 sep 2014, 18:17

L'Avvocato je napisao/la:Pa i sami igrači ne vjeruju u svoj kvalitet. Skoro sam sjedio sa dvojicom u kladionici, i obojica tvrde kako je Azmir kupio skoro sve utakmice u drugom dijelu prvenstva Prve Federalne lige. Očekivali su i oni neka pojačanja, pa kad je postalo da od toga ništa nema s*ebali se, jer znaju koliko je sati.
Ne pricaj gluposti molim te, imali smo dobrog trenera a i igrace sposobne smo imali da pobijede bilo koga u toj buraniji od lige ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 sep 2014, 18:18

očekivan poraz, nisam ni ljut ni razočaran :D idemo dalje :kafa:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 sep 2014, 18:19

Ako ostane ovako BOJKOT utakmica i kraj priče.Pa neka ih kantaju druge ekipe pred praznim stadionom ;)

Razumijem ja ljubav prema klubu,pratit ću Slobodu da je peta liga,ali kad budu igrali pred 50 gledalaca bit će druga priča.Pa neka Azmir dobro razmisli šta će i kako će. ;)

DENISE ODLAZI IZ SVETINJE :!:
Pobjeda je bolja od orgazma!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 27 sep 2014, 18:20

Eh ovako kratki rezime utakmice... danas apsolutno nista niste pokazali,osim penala kojeg vam je manje vise svojom gluposcu poklonio nas stoper,nebi do ujutro gola dali nikad.u prvih 20 minuta prava uspavanka,kasnije se malo pocelo igrat s par poluprilika na obe strane,al manje vise to su neki nerezonski sutevi bili.onda smo napravili finu akciju iz slobodnog udarca i poveli,u drugom poluvremenu efektan gol koji se ne vida cesto u premijer ligi..onda penal glupi iz kojeg ste zabili,i umjesto da zaganjate malo vise,probate nesto vi stali skroz..nakon toga imali smo 2 zicera koja smo masili,bojao sam se da nas to ne kosta na kraju,jer ste imali neki solidan sut.. ui onda na kraju Smriko zabija efektan gol za kraj :D Najbolji igrac vam je bio Kuduzovic i jos neki mali(mlad onako),stoperi prelosi..dobri 15 minuta ste visili da ne primite jos,sevali se s njima..popravite te stvarii..i jos nesto trener vam je karinaa,siri ruke ,dere se ajmo svi u napad,bas ga zalosno i slusati biloo.. Sportski pozdrav za Tuzlu! :mrgreen:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 sep 2014, 18:21

fukara87 je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Pa i sami igrači ne vjeruju u svoj kvalitet. Skoro sam sjedio sa dvojicom u kladionici, i obojica tvrde kako je Azmir kupio skoro sve utakmice u drugom dijelu prvenstva Prve Federalne lige. Očekivali su i oni neka pojačanja, pa kad je postalo da od toga ništa nema s*ebali se, jer znaju koliko je sati.
Ne pricaj gluposti molim te, imali smo dobrog trenera a i igrace sposobne smo imali da pobijede bilo koga u toj buraniji od lige ;)
druze nemoj o necemu sto ne znas :!: evo da ti ja odma kazem da smo kupili domacu utakmicu protiv Goska na poluvremenu Azmir dao pare :!: :!: :!: :!: pitaj kojeg god hoces igraca, a pored te utakmice kupili smo jos mnogo ako hoces mogu napbrojati ;)
Sloboda Tuzla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 sep 2014, 18:22

daj ba kupili utakmicu 5-1 hajd dobro uredu je.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 sep 2014, 18:24

fukara87 je napisao/la:daj ba kupili utakmicu 5-1 hajd dobro uredu je.
na poluvremenu bilo 1-1 ako znas bilo kojeg igraca pitaj ga sta se desavalo :!: i ja sam se divio Krpicu i ostalima tu utakmicu kad poslje 5 dana hladan tus sve mi igraci ispricali kako i sta je bilo ;)
Sloboda Tuzla

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 sep 2014, 18:24

fukara87 je napisao/la:daj ba kupili utakmicu 5-1 hajd dobro uredu je.
To da ne bude providno. :rol: :rol: :rol: :facepalm:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 sep 2014, 18:31

Mozete vi pricati sta hocete ali sa Redjepijem, Krpicem, Moranjkicem, Hadzicem, Jahom, Huseinbasicem ne bi bili na ovoj poziciji gdje smo sad.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 sep 2014, 18:32

Nemojte se brukati bogati. ..vi znate igraci vam rekli. ..azmir je kupio samo jednu. Jednu podmazo kesiro drugi tim da zapne malo. Da je ostala ona ekipa garantujem bili bi medju tri. Sreca nasa samo sto nam dolaze svi na proljece kuci. .inace. .

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 sep 2014, 18:33

fukara87 je napisao/la:Mozete vi pricati sta hocete ali sa Redjepijem, Krpicem, Moranjkicem, Hadzicem, Jahom, Huseinbasicem ne bi bili na ovoj poziciji gdje smo sad.
samo Jahu izbaci on vise ni u Radnickom ne igra na nivou :!: a neki od ovih nabrojanih ce ponovo na polusezoni obuci nas dres ;)
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 sep 2014, 18:35

wienultras je napisao/la:Nemojte se brukati bogati. ..vi znate igraci vam rekli. ..azmir je kupio samo jednu. Jednu podmazo kesiro drugi tim da zapne malo. Da je ostala ona ekipa garantujem bili bi medju tri. Sreca nasa samo sto nam dolaze svi na proljece kuci. .inace. .
ti il si paglu il stvarno nisi upucen, druga je stvar sto vecina nece da prica o tome :!: Banovici, Capljina, Srebrenik, Rodoc....... sve posteno dobili
Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 sep 2014, 18:46

zlajci je napisao/la:Nekim čudom pogled na tabelu ne izaziva (još uvijek) uzbunu, ali treba da nas brine igra.
Prvi kažem da treba biti strpljiv i izdurati do pauze, ali me ne niko ne može uvjeriti da ova ekipa ne može više. Pa bar da bude konkurentna vani.

I nije sramota izgbti kući od Širokog i Želje, ali je sramota ne biti konkurentan ni Olimpicu, ni Slaviji, ni Radniku ni Vitezu.
Uz sva nasa nadanja da ova ekipa moze bolje, na nasu zalost ne moze, ovo je najlimitiranija ekipa u povijesti Slobode....mogao sam gledati federalnu i one patnje....al gledati ove patnje i ove igrace ciji god da su u organiziranom klubu kakva je sad Sloboda je bolno.
🔴⚫️

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 sep 2014, 19:11

Ja vam govorim kako je meni rečeno. Ako lažu igrači lažem i ja. I tu priču sam dva puta čuo. Ne vjerujem ni ja u to 100%, ali eto pričaju ljudi tako pa mogu barem sumnjati u ispravnost tih utakmica od februara do maja.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 sep 2014, 19:47

fukaratz je napisao/la:
wienultras je napisao/la:Nemojte se brukati bogati. ..vi znate igraci vam rekli. ..azmir je kupio samo jednu. Jednu podmazo kesiro drugi tim da zapne malo. Da je ostala ona ekipa garantujem bili bi medju tri. Sreca nasa samo sto nam dolaze svi na proljece kuci. .inace. .
ti il si paglu il stvarno nisi upucen, druga je stvar sto vecina nece da prica o tome :!: Banovici, Capljina, Srebrenik, Rodoc....... sve posteno dobili
ti si izgleda malo paglu,od zivaca zbog rezultata...nezamjerim ti..pogledaj sta pises..de i imena navedi... :roll:
ionako nas je savez gledao da zaustavi do zadnjeg kola....ove sezone skrojise nam raspored za metka u celo...ubise po djepu...kazna za ovo za ono...fali jos samo da istrazuju namjestanje...mozda je tebi to smijesno...ali iznenadio bi se koliko se prate ovakvi forumi.ionako nas imaju na zubu godinama..jedva bi docekali da nas jebnu..
moj izbor za trenera blaz sliskovic...pa sta bude,nama ionako niko neugodi,da dodje mourinjo nasli bi manu..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 sep 2014, 20:05

boli me ba qurac ako igraci mogu pricati mogu i ja :!: ja nisam ni ocekivao neke dobre rezultate ali iskreno nisam ocekivao da cemo biti ovakva kanta za napucavanje :!: yebem i Denisa i igrace, boli tebe kita ti iz Beca samo ispratis rezultat a mi jarane moramo gledati ovo smece od ekipe i igru bez granica :damn:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.