Ja vec odigrao.Tribalian je napisao/la:I ti @ Rooney, takodjeCartman je napisao/la:Patrice, pocela je SS liga, mojne zaboravit.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ja vec odigrao.Tribalian je napisao/la:I ti @ Rooney, takodjeCartman je napisao/la:Patrice, pocela je SS liga, mojne zaboravit.
Ne sekiraj se. Kad sam ja to propustio neku utakmicu?Cartman je napisao/la:Patrice, pocela je SS liga, mojne zaboravit.
Poslao sam mu poruku, znas da sam ja odgovoran kapiten.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ne sekiraj se. Kad sam ja to propustio neku utakmicu?Cartman je napisao/la:Patrice, pocela je SS liga, mojne zaboravit.Najspremniji igrač uvijek bio. Baš kao i imenjak.
Edit: @forza-u ti uganjaj, on se zna preko ljeta uspavat.
David Moyes confirms Nani, Ashley Young and Wayne Rooney will not be travelling to Wembley.#MUFC
Bilo bi odlicno kada bi dosla ponuda za Rooneya iz PSG ili Monaca, pa da im prodamo ga za 40 mil.BoBo89 je napisao/la:David Moyes confirms Nani, Ashley Young and Wayne Rooney will not be travelling to Wembley.#MUFC
Jarane, sve ima svoju cijenu na ovom svijetu, pa tako i ovi fudbaleri..!! mozda je drasticno toliko igraća prodati, ali ova tri je moguce dovesti!neo je napisao/la:Nije ovo FM! U ovom prelaznom roku nece niko doci niti ce otici.
Ashley Young 27 £120k 3 years
Šta je tu cudno? Reci razlog zasto ne bi doveli Ronalda?LenBias je napisao/la:dovesti ronalda?
produzenje ugovora u real madridu je neminovnost, mislio sam da su svi toga svjesni, pa njemu bukvalno nista ne fali tamo a nema sanse da mu united moze vise dati i pruziti, nebitno u kojem smislu, treba biti realanEPL je napisao/la:Šta je tu cudno? Reci razlog zasto ne bi doveli Ronalda?LenBias je napisao/la:dovesti ronalda?
Nije produzio ugovor sa Realom, sam kaže već 1000 puta da mu je OT najdraži dio karijere!
LenBias je napisao/la:produzenje ugovora u real madridu je neminovnost, mislio sam da su svi toga svjesni, pa njemu bukvalno nista ne fali tamo a nema sanse da mu united moze vise dati i pruziti, nebitno u kojem smislu, treba biti realanEPL je napisao/la:Šta je tu cudno? Reci razlog zasto ne bi doveli Ronalda?LenBias je napisao/la:dovesti ronalda?
Nije produzio ugovor sa Realom, sam kaže već 1000 puta da mu je OT najdraži dio karijere!
Nisam rekao da je lahko, ali za prave novce može doći. Ko je mogao RVP zamisliti u Unitedu???Monolog je napisao/la:Nista lakse od dovodjenja Reusa, Ronalda i Gundogana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.