FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 27 sep 2014, 16:55

Iduća tekma je Drina (trenutno vodi protiv Čelika), znači pushiona smo . . .
Onda dolazi Zvijezda koja trenutno igra neriješeno sa Željom. Pushiona . .
Dalje!! Borac, samo možemo sanjati da išta izvučemo ..
Velež, daj Bože jer su bolji . . .
. ..
. . ..
. . . . ..
. . . . ..

Bit će još poraza u nizu. . .

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 sep 2014, 17:00

volimVITEZ je napisao/la:pa sta ste vi ocekiivali kada su vam svi igraci pili sinoc u vitezu.mi ih napijemo i onda ih razvalimo....bolje piju nego sto igraju.... bolja smo ekipa u svakom pogledu...pozzz
druze jel ovo zajebancija neka za alkoholisanje ili :?: moze i na PP ako neces ovdje
Sloboda Tuzla

gagi5

Post Postao/la gagi5 » 27 sep 2014, 17:03

fukaratz je napisao/la:
volimVITEZ je napisao/la:pa sta ste vi ocekiivali kada su vam svi igraci pili sinoc u vitezu.mi ih napijemo i onda ih razvalimo....bolje piju nego sto igraju.... bolja smo ekipa u svakom pogledu...pozzz
druze jel ovo zajebancija neka za alkoholisanje ili :?: moze i na PP ako neces ovdje

izmislja idiot

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 27 sep 2014, 17:05

Svaki dan se drogiraju oko izbora! Vagu našli! :lol:

Nije ovo još gotovo. Dajte malo optimizma. :thumbup:

gagi5

Post Postao/la gagi5 » 27 sep 2014, 17:15

3:1 :facepalm:

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 27 sep 2014, 17:16

definitivno druga liga

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 sep 2014, 17:17

Hz-Sa je napisao/la:definitivno druga liga
:mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 sep 2014, 17:17

3:1 :( :(

invalidi nesposobni,!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 sep 2014, 17:18

RiverPlate je napisao/la:
Hz-Sa je napisao/la:definitivno druga liga
:mrgreen:
Ko vas traži da se javljate i provocirate?

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 27 sep 2014, 17:19

hehe
habib

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 sep 2014, 17:24

Obraz đon. Kao da mu je Safet Sušić rodbine. Daj ostavku sam, vidiš da pojma nemaš o nogometu! :salut:

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 27 sep 2014, 17:26

Iz utakmice u utakmicu sve je isto. Poraz za porazom. Sad je stvarno dosta. Odlazi Denise Sadikoviću!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 27 sep 2014, 17:33

Vjerovatno smo opet izgubili na nasim greskama :D sto futavac kaze poslije svake utakmice.Njega boli...Azmir je kriv sto ga ne zamjeni.Futavac ceka od 1 do 1 u mjesecu da plata legne.Uglavnom, treba se organizovat da se trening posjeti :evil: :evil: :evil:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 sep 2014, 17:33

Mislim da je vrijeme da Denis pokupi svoje stvari i ode iz Slobode, ovo danas je kap koja je prelila casu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 sep 2014, 17:40

9 utakmica i isto toliko bodova :roll: ,8 golova od toga smo tri uvalili Travniku sa dva igraca vise ,onaj prvi Mujicev se nece ponoviti u narednih 20 g kao i ni Radovanovicev protiv Zrinjskog ,ja nmg da se sjetim da smo iz neke akcije dali gol ,sve greske protivnika i cista sreca .

Vrijeme je za rastanak,Denise odlazi :!: ,a bi bilo bi fino i ove Husariceve pulene **** od kluba ,necemo s njim daleko dogurati.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 27 sep 2014, 17:50

Skver je napisao/la:
Claus je napisao/la:
Adviser je napisao/la:Ovaj vaš trener k´o pokvarena ploča, svaki put kaže "Pristup igri se mora mijenjati" :urnebes: Pa promjeni ga više, jadan ne bio. :lol:
Promijenio bi on da je u mogućnosti. Situacija je takva da on više nema šta ponuditi Slobodi, ali je i dalje nekim čudom na klupi. Čini mi se da je uspio skupiti 6 poraza u 7 mečeva. :facepalm: Šlag na tortu je da ga ni igrači ne yebu ni 2%, što je i logično jer nema nikakav autoritet u svlačionici.
Ne moze Denis apsolutno nista promijeniti, a niti bilo koji trener bi mogao sta vise uraditi bolje sa ovim igracima. Ovdje je stvar vrlo jasna, dovedeni su "igraci" koji apsolutno ne mogu odgovoriti zahtjevima ove lige osim Radovanovica koji je na zalost za nas izgubljen i koja je blago receno po svom kvalitetu mozda najgora u Evropi, e sad mozemo zamisliti o kakvim igracima se radi. "Igraci" koji su igrali proslu sezonu federalnu ligu su po kvalitetu za te lige izuzev Omica koji je mozda trenutno i jedini igrac koji zadovoljava trenutne ambicije Slobode za ovu sezonu a to je opstanak ili ostanak u ovoj ligi. Ovdje treba razdvojiti sukob Fukara sa Denisom i kvalitetom trenera, to sto ga neki ne vole nema veze sa njegovim trenerskim kvalitetima. Denis je sigurno kvalitetniji trener od 90 % trenera ove lige. Nikada Sloboda nije imala losije igrace u najelitnijem rangu takmicenja ove a i bivse
drzave. Ovo je katastrofa od "igraca" u svakom smislu !!!

P.S. Ja mogu samo cestitati onm ko je dovodio i selektirao ove igrace i reci mu AFERIM MAJSTORE !!!!
Kao da si mi čitao misli.
Danima samo ovo posmatram,i pitam se koliko razreda škole ima taj koji nam je selektirao i dovodio igrače.
Taaaaj je po meni,najveći krivac za sve ovo danas.Njega treba javno prozvati,kao i njegove saučesnike.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 sep 2014, 17:51

Nekim čudom pogled na tabelu ne izaziva (još uvijek) uzbunu, ali treba da nas brine igra.
Prvi kažem da treba biti strpljiv i izdurati do pauze, ali me ne niko ne može uvjeriti da ova ekipa ne može više. Pa bar da bude konkurentna vani.

I nije sramota izgbti kući od Širokog i Želje, ali je sramota ne biti konkurentan ni Olimpicu, ni Slaviji, ni Radniku ni Vitezu.
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 sep 2014, 17:55

joksimovic je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Claus je napisao/la:
Promijenio bi on da je u mogućnosti. Situacija je takva da on više nema šta ponuditi Slobodi, ali je i dalje nekim čudom na klupi. Čini mi se da je uspio skupiti 6 poraza u 7 mečeva. :facepalm: Šlag na tortu je da ga ni igrači ne yebu ni 2%, što je i logično jer nema nikakav autoritet u svlačionici.
Ne moze Denis apsolutno nista promijeniti, a niti bilo koji trener bi mogao sta vise uraditi bolje sa ovim igracima. Ovdje je stvar vrlo jasna, dovedeni su "igraci" koji apsolutno ne mogu odgovoriti zahtjevima ove lige osim Radovanovica koji je na zalost za nas izgubljen i koja je blago receno po svom kvalitetu mozda najgora u Evropi, e sad mozemo zamisliti o kakvim igracima se radi. "Igraci" koji su igrali proslu sezonu federalnu ligu su po kvalitetu za te lige izuzev Omica koji je mozda trenutno i jedini igrac koji zadovoljava trenutne ambicije Slobode za ovu sezonu a to je opstanak ili ostanak u ovoj ligi. Ovdje treba razdvojiti sukob Fukara sa Denisom i kvalitetom trenera, to sto ga neki ne vole nema veze sa njegovim trenerskim kvalitetima. Denis je sigurno kvalitetniji trener od 90 % trenera ove lige. Nikada Sloboda nije imala losije igrace u najelitnijem rangu takmicenja ove a i bivse
drzave. Ovo je katastrofa od "igraca" u svakom smislu !!!

P.S. Ja mogu samo cestitati onm ko je dovodio i selektirao ove igrace i reci mu AFERIM MAJSTORE !!!!
Kao da si mi čitao misli.
Danima samo ovo posmatram,i pitam se koliko razreda škole ima taj koji nam je selektirao i dovodio igrače.
Taaaaj je po meni,najveći krivac za sve ovo danas.Njega treba javno prozvati,kao i njegove saučesnike.
Fakat :roll:
tuzlanska Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 sep 2014, 17:55

Denise ostani (jer ono odlazi je uzaludno) :!: cestitke igracima na jos jednoj dobroj utakmici :!: ne znam koga bih izdvojio jer jbg svi su podjednako zasluzni za rezultat :clap: za nas su Vitez, Radnik, Drina giganti a sta su tek ostali :clap:
Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 sep 2014, 18:03

Denis Sadikovic definitivno treba dati ostavku, a najveci krivac je onaj koji je doveo ove "igrace - pojacanja" koji sa igracima iz federalne lige ocigledno ne mogu parirati ni ekipama koje ce se boriti za opstanak.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.