FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ovaj igrac igra na obje strane,ako je kvalitetan dobro bi nam dosao! Amar ce to znati procjeniti!
Ljudi nama treba napadač hitnoo !!! 

Vjerujem da je dobar igrač kad je već igrao za YB iz Berna. Samo, ne znam što će takvom igraču proba? Nije valjda klinac od 14 godina koji dosad nije imao profesionalnog ugovora?
Valjda će ostati za razliku od kamerunskih Francuza.
Valjda će ostati za razliku od kamerunskih Francuza.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Gdje li samo nalazite ovakve padobrance, a snimak kao da je radila TV Sjeverne Koreje. Vidiš šut a na kojem redu tribina je završio, ne prikažu.Esii TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
O, dobra noć Banja Luko...Dejan, BL je napisao/la:
Gdje li samo nalazite ovakve padobrance, a snimak kao da je radila TV Sjeverne Koreje. Vidiš šut a na kojem redu tribina je završio, ne prikažu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ma nek samo dolaze od 10 njih sto dodju jedan ce mozda zadovoljit, samo me nervira sto ne dolaze napadaci 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Period između 3:10 i 3:25 je najzanimljiviji, momak ako ne slomi nekome nogu, slomiće sam sebi. Zaista čudo od igrači, baš je polivalentan, lomi na sve strane.
Držite vi Pericu izgleda da će vam borčev otpadak biti i najbolje pojačanje ove polusezone
Držite vi Pericu izgleda da će vam borčev otpadak biti i najbolje pojačanje ove polusezone
Dejan, BL je napisao/la:Period između 3:10 i 3:25 je najzanimljiviji, momak ako ne slomi nekome nogu, slomiće sam sebi. Zaista čudo od igrači, baš je polivalentan, lomi na sve strane.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Onda najbolje postavite zasjedu tamo na Gibraltaru i hvatajte one ilegalce što prelaze u Evropu pa ih dovezite pun kamion, valjda će se naći i napadač. Šala, ali teško da se tu više išta može probrati pripreme su u punom jeku na sve stranenick je napisao/la:ma nek samo dolaze od 10 njih sto dodju jedan ce mozda zadovoljit, samo me nervira sto ne dolaze napadaci
ma jok imamo mi trening kamp u banja luci, sad sam ti objasnio 3-4 igraca posaljemo u banja-luku na kaljenje 6 mjeseci i ako sta valjaju dodju kod nasDejan, BL je napisao/la:Onda najbolje postavite zasjedu tamo na Gibraltaru i hvatajte one ilegalce što prelaze u Evropu pa ih dovezite pun kamion, valjda će se naći i napadač. Šala, ali teško da se tu više išta može probrati pripreme su u punom jeku na sve stranenick je napisao/la:ma nek samo dolaze od 10 njih sto dodju jedan ce mozda zadovoljit, samo me nervira sto ne dolaze napadaci
Ok, onda ne morate više ništa da čekate spremili smo vam, Muminovića i Vukelju, uz ta pojačanja možete slobodno u Regionalnu ligu (srednjetabelaša)
kazem ti neki dodju ako su interesantni predju kod nas ako nisu ostavimo ih kod vas na kaljenju... vidjet cemo kako ste odradili poso sa njima, ako zadovolje mozda ih uzmemoDejan, BL je napisao/la:Ok, onda ne morate više ništa da čekate spremili smo vam, Muminovića i Vukelju, uz ta pojačanja možete slobodno u Regionalnu ligu (srednjetabelaša)
Kod tebe je ovo postalo neizlijecivo, cini mi se... I po danu i po noci Zeljo ti dolazi na oci.Dejan, BL je napisao/la:Ok, onda ne morate više ništa da čekate spremili smo vam, Muminovića i Vukelju, uz ta pojačanja možete slobodno u Regionalnu ligu (srednjetabelaša)

Ohladi malo, odspavaj dok jos mozes, jer kada pocne prvenstvo neces moci od nocnih mora.

Na temu... dobar mi se cini ovaj mali iz Svice, nije igrao u losim timovima, polivalentan je... na Amaru je da procjeni dali ima kvalitet za prvih 11 jer u suprotnom se ne isplati gomilati "prosjek" na klupi.
Mislim da je napadac neophodan u slucaju da je prica za Lazu i odlazak tacna... u suprotnom mislim da mozemo i sa postojecim kadrom (Lazo, Baljic, Nikolic, Spahic, pa i E.Colic...). Naravno, opet vrijedi ona da je igrac koji je spreman za prvih 11 uvijek dobro dosao(Rade)

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bice puno utakmica,to je fantasticno...pripreme u svakom pogledu lice na one proslogodisnje kada smo odigrali petnaestak utakmica za ukupan period...samo za sada u puli ce biti sedam i to mozda nije konacno...jos ce se u medjugorju odigrati nekoliko sigurno...bice zestok tempo igracima i samo me je strah povreda...Bogicevic nece zadugo poceti kako treba,bitno da je krenuo lagano..Culum je vec mnogo izgubio sa treninzima,a Stanceski ce isto biti u zaostatku,nadam se da ce Beslija sto manje biti opterecen povredama...i to je vazan faktor za uspjesno proljece,tako da bi morali imati malo vise srece po tim pitanjima...raduje me povratak Spahica i kako cujem odlicna igra Baljica na prethodnoj utakmici...bicemo spremni ko mine na proljece
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
boccaccio je napisao/la:Bice puno utakmica,to je fantasticno...pripreme u svakom pogledu lice na one proslogodisnje kada smo odigrali petnaestak utakmica za ukupan period...samo za sada u puli ce biti sedam i to mozda nije konacno...jos ce se u medjugorju odigrati nekoliko sigurno...bice zestok tempo igracima i samo me je strah povreda...Bogicevic nece zadugo poceti kako treba,bitno da je krenuo lagano..Culum je vec mnogo izgubio sa treninzima,a Stanceski ce isto biti u zaostatku,nadam se da ce Beslija sto manje biti opterecen povredama...i to je vazan faktor za uspjesno proljece,tako da bi morali imati malo vise srece po tim pitanjima...raduje me povratak Spahica i kako cujem odlicna igra Baljica na prethodnoj utakmici...bicemo spremni ko mine na proljece
meni se ipak cini da smo prosle bolje radili, koliko se sjecam prvo vojvodina i samo se kondicija radila, zato smo na proljece letali od 70 do 90 minute
- Stole iz Bora
- Kontakt:
U Vojvodini se radila samo kondicija jer je zavaljao snijeg pa nije bilo uslova za igru. Cak je i utakmica sa Vojvodinom odkazana. Nisu se dugo zadrzali tu, par dana i onda su krenuli u Pulu.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Stole iz Bora je napisao/la:U Vojvodini se radila samo kondicija jer je zavaljao snijeg pa nije bilo uslova za igru. Cak je i utakmica sa Vojvodinom odkazana. Nisu se dugo zadrzali tu, par dana i onda su krenuli u Pulu.
znam ali u takvim uslovima igraci ocvrsnu, jesi gledo rokija u sred rusije ubi dragu

Utakmica sa Karlovcem je najverovatnije otkazana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.