Nastupace taj za BIH

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Paranoja, zarolaj joint i polako do nedjelje.billythekid je napisao/la:Caart buraz kad ti paranoja kaze;DDG-RIO-VIDIC-FABIO-RAFAEL_CARRICK-ANDERSON-KAGAVA-ADNAN-ZAHA-RVP 100%glavu dajem da pobjeda ni u jednom momentu nebi bila upitna
Njega je jedino mogao trpiti genij sa celicnim zivcima,najveci svih vremena SAF.Nama vec dvije sezone cupa zivce,ja sam jako sretan zbog Zahe i vec sada Januzaja.Zadovoljan sam ja sa sastavom generalno,ali eto bar jedno pojacanje u vezi nebi nam skodilo,ja bi najvice volio Cabajea,nisam vjerovao da cu ovo ikad reci,ali sada ne bih imao nista protiv Modricabeka23 je napisao/la:Valencia nije pozvan u repku Ekvadora za prijateljski meč sa Španijom.
Forumski mag sve unaprijed zna.Saurman je napisao/la:Utd se nastavlja brukati na ovim pripremama, iz utakmice u utakmicu igra sve lošija a početak sezone je sve bliži.Ako ovako nastave kad počne liga ne piše im se dobro.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 2630_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Narin je napisao/la:Bravo Adnane majstore!
Valencia posvetio gol svome drugu..Inače,izgleda da je i tetovažu u njegove ime napravio,nisam fino vidio.
I ti @ Rooney, takodjeCartman je napisao/la:Patrice, pocela je SS liga, mojne zaboravit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.