Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mislim da modsi nece dozvolitiarelinho je napisao/la:eh to ne bi bilo loseskontamo 5 sigurnih parova za subotu i 5 za nedelju
vazno je da je Papis tu a i Cabayecalcio je napisao/la:Citam da Newcastle u Grcku nije poveo najbolje igrace (Tiote, Ba, Ameobi, Coloccini), plus da je Ben Arfa iskljucen.... bjezte od ovog para, moze biti svasta
Ali sa druge strane je Bajevic, iskusan i dobar trener. Newcastle takodje igra utakmicu protiv Chelsea u subotu, mislim da im je PL vaznija od EL, pitanje je koliko ce igrati Cisse i Cabaye. Ma ne znam, moze se pokusati odigrati nesto ali po meni ovdje moze biti svasta.emir18 je napisao/la:vazno je da je Papis tu a i Cabayecalcio je napisao/la:Citam da Newcastle u Grcku nije poveo najbolje igrace (Tiote, Ba, Ameobi, Coloccini), plus da je Ben Arfa iskljucen.... bjezte od ovog para, moze biti svasta
Pratim vas donekle, izbacio sam Zvezdu i Barcelonu.Viper je napisao/la:Super 7-8 nas je odigralo pa kud puklo da puklo, ovo se moze i cesce raditi, ali samo kada je veca ponudaI da, sretnem sad jednog covjeka u kladari i pokazem mu tiket kaze on meni sve OK samo nema sanse da PSV pobijedi 2 i vise razlike, a ja njemu galantno kazem sve cemo vidjet
Jako potresna prica
![]()
osim meneEdin TM87 je napisao/la:Citav forum aleeeeeeeee
Ja sam tu golove igrao...anonimni je napisao/la:osim meneEdin TM87 je napisao/la:Citav forum aleeeeeeeee