Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To i hocu cijelo vrijeme da kazem, ali na pitanje da li Fukare dolaze u Vitez, vi nas prozivate. Pa samo da prvo metete ispred svojih vrata, ako nije problem.brazzo je napisao/la:Ajde bracika ne lupetaj i preseli na svoju temu imate vi dovoljno svojih problema. Najjaca su mi 'nasa' prepucavanja a ne zna se ko je u vecem glibu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da vam je veliki problem kapacitet stadiona. Kada dodje malo gledalaca izgleda sablasno pust. Trebali ste praviti nesto manje, a ne toliki kapacitet da zjapi prazno. Valja to odrzavati brato.shaman7 je napisao/la:To i hocu cijelo vrijeme da kazem, ali na pitanje da li Fukare dolaze u Vitez, vi nas prozivate. Pa samo da prvo metete ispred svojih vrata, ako nije problem.brazzo je napisao/la:Ajde bracika ne lupetaj i preseli na svoju temu imate vi dovoljno svojih problema. Najjaca su mi 'nasa' prepucavanja a ne zna se ko je u vecem glibu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
al mrtav hladan izvali ko iz topa da idemo po 3 bodaProbisvjet je napisao/la:Pitam se hoce li sutra Denis probati sa rezervnim golmanom.
Uvijek kazem da necu vise al' jbg. Jutri sem sedel v avto in pojdite na Vitez.
tuzlak1987 je napisao/la:Sve na priljece otpustit. Doslo do toga da nam u Vitez ide dijete koje je cetvrti razred..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.