Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Volio bih kad bi prodali Bellamyija, Maxija, Cola pa makar nikog doveli. To znači da bi ipak naša škola dobila šansu ( Raheem, Suso ).
Bellamy je od njih najbolji, ali nažalost on ne može još dugo.
Bellamy je od njih najbolji, ali nažalost on ne može još dugo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
lagano prema momku, mozda nije znao, ne kritikujte odmah...
kupiti ramireza i prelazni bi me zadovoljio obzirom i da je cole tu koji moze igrati i krilo i veznog.
kupiti ramireza i prelazni bi me zadovoljio obzirom i da je cole tu koji moze igrati i krilo i veznog.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Dje to procita za Pata,lik rekao: " ispostovacu ugovor sa Milanom do 2014 godine ,a onda sta ce biti ne znam ,ali svidja mi se engleska premijer liga " !Civa je napisao/la:Eh ovo se meni svidayoungredcomps je napisao/la:AQUA ostaje
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... rpool.html" onclick="window.open(this.href);return false;Jer Aquilani je predobar igrac samo ako ga ovaj BR bude znao motivisat .. Ima jedna informacija koja je procurila po netu kaze da bi Pato volio igrat za Liverpoool
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Sto se tice pojacanja ja imam 3 želje to su Vargas / Ramirez, Luuk de Jong i slučaju da ode Skrtel volio bi vidjeti Kiera ( neznam kako se napise ) ili Zapatu koji se je sa nama povezivo prosle godine pa onda otisao u Villareal .....

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
LIVERPOOL are said to be monitoring the situation with French keeper Hugo Lloris amid speculation AC Milan could be tabling a bid for Pepe Reina.
The Italian outfit will soon require a replacement for the ageing Christian Abbiati and the charismatic Spaniard could fit the bill.
Lloris is thought to be settled at Lyon but the temptation of a top Premier League club could prove too much to keep him in France.
****: Setanta Sports
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- CaptainFantastic
- Kontakt:
...Al mrzim ove slijepce u klubu koji dovode ove "engleske" talente ili calcio debile koji se vuku po terenu....
Kak im nije jasno da nam treba veza i da je to po meni kljuc uspjeha...Nemam nista protiv Downinga i Hende al momci se trebaju jos skontat za koga igraju,ipak je ovo klub sa tradicijom a dokle je doslo da neki otpaci dolaze u LFC...
Kak im nije jasno da nam treba veza i da je to po meni kljuc uspjeha...Nemam nista protiv Downinga i Hende al momci se trebaju jos skontat za koga igraju,ipak je ovo klub sa tradicijom a dokle je doslo da neki otpaci dolaze u LFC...
--yOull nEvEr wAlk alOne--
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
02.08.2012. ???-Liverpool
09.08.2012. Liverpool-???
18.08.2012. WBA-Liverpool
23.08.2012. ???-Liverpool
25.08.2012. Liverpool-City
30.08.2012. Liverpool-???
Nikad dočekati.
Još malo, još malo pa august.
09.08.2012. Liverpool-???
18.08.2012. WBA-Liverpool
23.08.2012. ???-Liverpool
25.08.2012. Liverpool-City
30.08.2012. Liverpool-???
Nikad dočekati.

- CaptainFantastic
- Kontakt:
Ovaj Lloris bi dobro dosao jer Reina ( svaka mu cast, legenda je ) ali lik vec duze vrijeme brka pojam izmedju lopte i balona...Carlo je napisao/la:LIVERPOOL are said to be monitoring the situation with French keeper Hugo Lloris amid speculation AC Milan could be tabling a bid for Pepe Reina.
The Italian outfit will soon require a replacement for the ageing Christian Abbiati and the charismatic Spaniard could fit the bill.
Lloris is thought to be settled at Lyon but the temptation of a top Premier League club could prove too much to keep him in France.
****: Setanta Sports

Nikad necu moci oprostit utakmicu Liga Šampiona 2009 sezona ja mslm 4:4 na Stam. Bridge-u kad smo vodili 2:0 i onaj gol Aurelia iz slobodnjaka a onda mu DROGBA ZABIJE IZ MRTVOG UGLA....

--yOull nEvEr wAlk alOne--
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
- youngredcomps
- Kontakt:
http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... aore-video" onclick="window.open(this.href);return false;
nece valjda traore biti prvo pojacanje
nece valjda traore biti prvo pojacanje
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Martin Skrtel: "In the press there have been rumours about my future. I would like to say that so far I have not received any specific offers and I have not been in talks with any club. I'm looking forward to the new season very much and believe we will be well prepared for it and it will be better than the last one."
Gospodin.
Gospodin.

- mighty_reds
- Kontakt:
Traore bi bio dobar kao rezerva, ne vjerujem da bi se doveo za prvi tim, još je mlad sjećam ga se u Cluju kada je igrao odličan je glavom i imao dobru tehniku. Čovjek je visok 203cm 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
The Sun fuuuuuj too
Oso nam Sigurdsson,hebati ga ajmo dovest nesto provjereno a ne se opet zahebavati sa neisprobanim igracima i onda ih vrijedjat ko Hendo i Downing.Ne zelim Vargasa nikako,al bi zato Ramires i Moses bili odlicno pojacanje.Nadam se da BR zna sta radi.
Oso nam Sigurdsson,hebati ga ajmo dovest nesto provjereno a ne se opet zahebavati sa neisprobanim igracima i onda ih vrijedjat ko Hendo i Downing.Ne zelim Vargasa nikako,al bi zato Ramires i Moses bili odlicno pojacanje.Nadam se da BR zna sta radi.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Jos jedan Crouch

-
- Kontakt:
Sve se prica o vrhunskim pojacanjima a nama dosao Lacina Traore 

Prvi put cujem za toga Traorea al po ovom videu sto je objavljen na stranici liverpoola igrač uopšte nije loš .... visok i ima dobru tehniku korak mu je ko u mene 6
....sličan mi je Papisu Cisseu samo da je Pappis malo nizii..

Neko ko postigne 18 golova u teškoj Ruskoj ligi i to u ekipi koja je tek 8 na tabeli, onda on zaslužuje malo pažnje. Šta fali jednom velikom klubu baciti 5 ili 6 miliona funti na tako jednu nadu, pa uspije ili ne, nije vrijedno puno briga? Bellamy će vjerovatno biti prodan za milion ili 2, pa tako da nam je treći napadač prijeko potreban. Čisto sumnjam da bi se on nešta protivio sjedenju na klupi.
Naravno da je Bellamy bolji, ali godine i povrede čine svoje. Svi znamo kakva je politika FSG.
Taj Traore ima šanse i da napreduje u reprezentaciji, s obzirom u kakvom su stanju trenutno Drogba i Kalou.
Jedna radosna, BHTV i FTV su otkupili prava za EL.
Naravno da je Bellamy bolji, ali godine i povrede čine svoje. Svi znamo kakva je politika FSG.
Taj Traore ima šanse i da napreduje u reprezentaciji, s obzirom u kakvom su stanju trenutno Drogba i Kalou.

Potpis..Henderson je napisao/la:Neko ko postigne 18 golova u teškoj Ruskoj ligi i to u ekipi koja je tek 8 na tabeli, onda on zaslužuje malo pažnje. Šta fali jednom velikom klubu baciti 5 ili 6 miliona funti na tako jednu nadu, pa uspije ili ne, nije vrijedno puno briga? Bellamy će vjerovatno biti prodan za milion ili 2, pa tako da nam je treći napadač prijeko potreban. Čisto sumnjam da bi se on nešta protivio sjedenju na klupi.

@Henderson ziv mi ti bio, i BHT I FTV!!SGLS je napisao/la:Potpis..Henderson je napisao/la:Neko ko postigne 18 golova u teškoj Ruskoj ligi i to u ekipi koja je tek 8 na tabeli, onda on zaslužuje malo pažnje. Šta fali jednom velikom klubu baciti 5 ili 6 miliona funti na tako jednu nadu, pa uspije ili ne, nije vrijedno puno briga? Bellamy će vjerovatno biti prodan za milion ili 2, pa tako da nam je treći napadač prijeko potreban. Čisto sumnjam da bi se on nešta protivio sjedenju na klupi.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Bht i ftv, hoce to biti jedna utakmica u subotu na bht a u nedjelju na ftv ili ce samo bht prenositiHenderson je napisao/la: Jedna radosna, BHTV i FTV su otkupili prava za EL.

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.