FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 26 sep 2014, 15:21

KrojcicaHills je napisao/la:bas sam rekao x puta da i ovde napisem.....vi sto govorite to da ne dolazite i smarate tamo preko fb o tim stvarima povlacite druge ljude za sobom VI STE NAJVECE CURICE...... hary dodjes lijepo kazes sta ti ne odgovara a ne ta neka glumatanja.......smeta i meni milion stvari mogu napisati 50 postova sta mi smeta AL NE MOZE NA MENE NI NATO UTICATI DA NE DODJEM NA TEKMU A KAMOLI NEKO SA TRIBINE ILI NEKI TRENER
Ja sam rekao da necu vise na tribinu,a nisam rekao da necu dolazit na utakmice..ja cu dolazit kao i svaki put do sad,jer je to nesto jace od mene,da upoznam malo raje sa zapada :D

@Pupi 04

i ti si me izgleda pogresno razumio,al hajd evo objasnio sam iznad krojcici ;)

Makar bod iz Viteza da donesu bice dobro ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 26 sep 2014, 16:09

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma tesko bi na sjeveru bio incident ozbiljniji, sjever je bio maksimalno obezbjedjen sa svih strana sa brukom murije i to sto je najvaznije velika vecina nije bila MUP TK sto odmah smanjuje mogucnost nepotrebne eskalacije nereda :D

kako su manijaci cim su vidjeli da je Mup TK usao na tribinu sami poceli izlazit u redu :mrgreen:
Giganti imaju iskustvo :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 sep 2014, 16:25

http://****/u-vitez-po-bodove-s ... oda-video/

Ne znam jeste li svi primjetili, al' koliko se ova pi*kurina Denis ogradjuje prije svake utakmice to je čudo jedno... "Mi ne možemo igrat' lijep fudbal", "Igramo prvo poluvrijeme dobro, u drugom igrači neobjašnjivo padnu", "Sve je do njih (igrača)" itd. itd. :puke: . Pa igraj makar protiv slabijih ekipa otvoreno i lijepo (kao što najavljuješ da je Vitez slabiji od nas) pi*kurino jedna !!!
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 26 sep 2014, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
075

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 sep 2014, 16:27

TzBulevar87 je napisao/la:http://****/u-vitez-po-bodove-s ... oda-video/

Ne znam jeste li svi primjetili, al' koliko se ova pi*kurina Denis ogradjuje prije svake utakmice to je čudno jedno... "Mi ne možemo igrat' lijep fudbal", "Igramo prvo poluvrijeme dobro, u drugom igrači neobjašnjivo padnu", "Sve je do njih (igrača)" itd. itd. :puke: . Pa igraj makar protiv slabijih ekipa otvoreno i lijepo (kao što najavljuješ da je Vitez slabiji od nas) pi*kurino jedna !!!
jos govori tu smo negdje po kvaliteti s Vitezom a Bajraktarevic ga demantira i govori kako imamo bolju ekipu :urnebes: al jbg valja ga istrpiti ovu sezonu a i pola sljedece ;)
Sloboda Tuzla

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 26 sep 2014, 16:31

KrojcicaHills je napisao/la:U ovoj sad situaciji dolaze momci iz kalesije , zivinica gracanice pa cak i brckog da gledaju slobodu a ovi nasi iz grada glume i izmisljaju razloge da ne dolaze ( ps ne prozivam tebe hari ovo je uopsteno) sve ja razumijem i mentalitet i sve ali mi je bezveze sto pisu tamo neke statuse po fb i ovdje na ss.ba stice se utisak da je sve ono najgore..... a uopste nije tako.....kome god ne odg evo prenijet cu mu ja info za sljedeci sastanak dodji i reci sta ti ne odgovara da vidimo......i svi koji misle da mogu bilo sta promijeniti slobodno se javite
ja fakat ne primjecujem da je vecina sjevera netuzlaka (nije provokacija) vec naprotiv iste stare njuske.. a nemoj bgt te price kao siri se negativna atmosfera, odbijate ljude. Jos kao dodji pa reci direktno u lice..Evo sam ja cu za sat vremena (odgovorno tvrdim) sastavit cijelu listu i problema i rjesenja kako za rad grupe tako i za 'omasovljavanje' posjete na Tusnju ali realno od toga nema nista jer strogu vecinu libo racku ;)

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

KrojcicaHills
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la KrojcicaHills » 26 sep 2014, 16:48

brazzo je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:U ovoj sad situaciji dolaze momci iz kalesije , zivinica gracanice pa cak i brckog da gledaju slobodu a ovi nasi iz grada glume i izmisljaju razloge da ne dolaze ( ps ne prozivam tebe hari ovo je uopsteno) sve ja razumijem i mentalitet i sve ali mi je bezveze sto pisu tamo neke statuse po fb i ovdje na ss.ba stice se utisak da je sve ono najgore..... a uopste nije tako.....kome god ne odg evo prenijet cu mu ja info za sljedeci sastanak dodji i reci sta ti ne odgovara da vidimo......i svi koji misle da mogu bilo sta promijeniti slobodno se javite
ja fakat ne primjecujem da je vecina sjevera netuzlaka (nije provokacija) vec naprotiv iste stare njuske.. a nemoj bgt te price kao siri se negativna atmosfera, odbijate ljude. Jos kao dodji pa reci direktno u lice..Evo sam ja cu za sat vremena (odgovorno tvrdim) sastavit cijelu listu i problema i rjesenja kako za rad grupe tako i za 'omasovljavanje' posjete na Tusnju ali realno od toga nema nista jer strogu vecinu libo racku ;)

dobit ces odgovor na pp da ne smaram dalje ovdje......

ma valja nama popusit u vitezu svakako al ajde :D

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 26 sep 2014, 16:57

pitao sam vec jednom ,ali nisam dobio odgovor nikakav. Jel dolaze sutra Fukare organizirano u Vitez? :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 sep 2014, 16:59

FanVitez je napisao/la:pitao sam vec jednom ,ali nisam dobio odgovor nikakav. Jel dolaze sutra Fukare organizirano u Vitez? :D
Nećeš ga ovdje ni dobiti :salut:
075

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 26 sep 2014, 17:04

FanVitez je napisao/la:pitao sam vec jednom ,ali nisam dobio odgovor nikakav. Jel dolaze sutra Fukare organizirano u Vitez? :D
daj cenera i ja cu ti odgovorit :mrgreen: :mrgreen:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 26 sep 2014, 17:07

TzBulevar87 je napisao/la:

auu jesi ti neki zajeban momak :twisted: tesko vam postalo izgleda odgovoriti nesto ,unatoc prijateljskim namjerama :mrgreen:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 sep 2014, 17:07

pitaj ove iz vrapcica...oni su ove sezone poceli ic na gostovanja poslije 100 godina pa prate i kretanja ostalih...mi vjerovatno necemo dolazit iz straha da u putu ne sretnemo ARMIJU koja sutra dolazi sa svih strana svijeta na gradski derbi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 sep 2014, 17:11

FanVitez je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:

auu jesi ti neki zajeban momak :twisted: tesko vam postalo izgleda odgovoriti nesto ,unatoc prijateljskim namjerama :mrgreen:
Krojcica ti je dao ponudu za cenera, moja je sad 8 KM :zviz:
075

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 sep 2014, 17:12

Evo besplatno :) odradit ce se a u kojem broju znat ce sutra..

It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 sep 2014, 17:13

brazzo je napisao/la:Evo besplatno :) odradit ce se a u kojem broju znat ce sutra..

Moraš ti nama yebat pos'o :twisted:
075

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 sep 2014, 17:17

staragarda je napisao/la:
pitaj ove iz vrapcica...oni su ove sezone poceli ic na gostovanja poslije 100 godina pa prate i kretanja ostalih...mi vjerovatno necemo dolazit iz straha da u putu ne sretnemo ARMIJU koja sutra dolazi sa svih strana svijeta na gradski derbi
Mogu te zamisliti samo kakav si, bez knjiga ideš u školu, furaš gazelle, spuštene tole, duksu, kačket, torbicu sa 2 km i maramicama, bez grama mozga ni u tašnici ni u glavi.

I na kraju me upitaj što vas izbacimo iz lige ? Baš zato jer udarate na nas , a mi vas nismo ni spomenuli i svaki put ste vi započeli neku prepirku između nas osim da se držimo zajedno, da mržnju te sezone ostavimo po strani. Evo doći ćemo gore, napast ćete nas i dobit cete opet 6 hiljada kazne zbog propusta u organizaciji, nas će vratit u 30. minuti sa utakmice, i šta ste dobili sa time? Ništa osim gomilanja duga Slobodi, uozbiljite se malo :)

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 26 sep 2014, 17:17

eto valja vodu piti do viteza umjesto ovih 10 tuzlaka :mrgreen: :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 sep 2014, 17:17

sloboda72 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:vi kako hocete al po meni je kriva nasa uprava u potpunosti...baklje su unijeli jer su mislili pravit cirkus i zato se to i radi...dok su mene do gola pretresali na ulasku u sjever i jedva pustili sa sezonskom kartom ovi su sa ruksacima nepregledanim ulazili na stadion..nek im ovo bude skola....ne znam do koga je al murija i ona smijurija od zastitarke agencije imaju na sebe uzet dobar dio tala...tako da bi i njima trebalo podijelit po cestitku...mada za policiju ne znam sta bi reko jer su to toliko ograniceni likovi da bi njima mozda trebalo i oprostit
staragarda je napisao/la: al ne stvarno daj da rijesimo tu famu oko kamenica na zapadu... :D :D ..odakle ljudima tamo kamenice plus sto na zapadu sjede starija raja,penzosi i ljudi sa djecom...ima tu nesto malo i mladzih al slabo....nesto poput vaseg sjevera,mislim..i ako su vec gadzali sto nisu ove prve gadzali sto su dosli u 15.minuti...sto bi cekali do 75... :? :? ...cak je dosta raje mislilo da je to to i da su ostale vratili...vasi su bukvalno utrcavali na tribinu i palili baklje koje su prvo bacali u teren a vodis 2 0 :? :? ...pa onda po zapadu mada je zapad te baklje uredno poslao nazad u vas sektor...nebitno, i kod vas je mogo neko dobro n.a.j.e.b.a.t od baklje u glavu
nisam te skonto bas...gjd esam ja napisao da su samo na sjevru pravi navijaci :? ...CINJENICA je da kako se izgradio sjever na njemu je gotovo sve mladza raja i Fkr....moj stari ide na zapad sa svojim penzosima iz MZ....nisam gene
Stara garda, izgleda od kako si otišo na Sjever da si zaboravio ko su navijači na Zapadnoj tribini. Potpuno si u krivu kad kažeš da na "Zapadu sjede starija raja, penzosi i ljudi sa djecom... ima tu nešto i mlađih al slabo". Mi navijači na Zapadu smo taman godina, dovoljno mladi i dovoljno zreli ali sa dugim stažom. Nije Azmir slučajno ispraznio cijelu A tribinu i pola B, došapnuto je njemu ko su navijači sa A i B tribine. Mani se živ bio šuplje priče o starijoj raji, penzionerima i ljudima sa djecom i nešto malo mlađih navijača.
Želite šablonizirati, ko biva vi ste na sjeveru pravi navijači, a čitavu heftu pred utakmicu plačete da vam nipošto ne primiču blizu seljobere manijake. I onih 50 kornjača pred sjeverom, jesul oni vas čuvali il su vas sprečavali da krenete u akciju.
Da je Bogdo puste sreće "akcija" planirana, ona bi bila izvedena daleko od granica stadiona.

P.S: I navijače na Zapadu pretresli isto ko i vas. Sve što su imali da bace su materijalno tehnička sredstva koja su ispaljena od strane protivnika.
nisam te skonto bas...gdje sam ja napisao da su samo na sjeveru pravi navijaci :? ...CINJENICA je da kako se izgradio sjever na njemu je gotovo sve mladza raja i Fkr....moj stari ide na zapad sa svojim penzosima iz MZ....nisam generalizovao...naravno da i na zapadu ima mladzeg svijeta ali puno manje nego na sjeveru...kakve planirane akcije,kakvi seljoberi manijaci ,kakvo pretresanje zapada:? :? .....moze i na pp....stvarno te ne kontam

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 sep 2014, 17:22

shaman7 je napisao/la:
Mogu te zamisliti samo kakav si, bez knjiga ideš u školu, furaš gazelle, spuštene tole, duksu, kačket, torbicu sa 2 km i maramicama, bez grama mozga ni u tašnici ni u glavi.

I na kraju me upitaj što vas izbacimo iz lige ? Baš zato jer udarate na nas , a mi vas nismo ni spomenuli i svaki put ste vi započeli neku prepirku između nas osim da se držimo zajedno, da mržnju te sezone ostavimo po strani. Evo doći ćemo gore, napast ćete nas i dobit cete opet 6 hiljada kazne zbog propusta u organizaciji, nas će vratit u 30. minuti sa utakmice, i šta ste dobili sa time? Ništa osim gomilanja duga Slobodi, uozbiljite se malo :)
hau jes nou :urnebes: :urnebes: ...opusti se bolan...zezam se....sta se primas,levatino :urnebes: :urnebes: ...to te adrenalin zega pred sutrasnju tekmu :D ...al kako frajer samop pogodi kakav idem u skolu i kako izgledam :tokralju: :tokralju: ...rispekt :urnebes: :urnebes: :tokralju:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 sep 2014, 17:32

@bulevar :D dacu ti ja 10tku samo da ne slusam opet istu pricu jos ako dodje pastrmka :O valja 'kljucat temu

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 sep 2014, 17:35

shaman7 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: pitaj ove iz vrapcica...oni su ove sezone poceli ic na gostovanja poslije 100 godina pa prate i kretanja ostalih...mi vjerovatno necemo dolazit iz straha da u putu ne sretnemo ARMIJU koja sutra dolazi sa svih strana svijeta na gradski derbi

hau jes nou :urnebes: :urnebes: ...opusti se bolan...zezam se....sta se primas,levatino :urnebes: :urnebes: ...to te adrenalin zega pred sutrasnju tekmu :D ...al kako frajer samop pogodi kakav idem u skolu i kako izgledam :tokralju: :tokralju: ...rispekt :urnebes: :urnebes: :tokralju:
Ne žega mene ništa, žega vas sama pomisao da je Velež mnogo veća institucija nego Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.