FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 24 jul 2013, 01:48

Jel se nocas igra i u kolko sati ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 24 jul 2013, 01:53

bparena je napisao/la:
BavaracZenica je napisao/la:Sutra nas ocekuje fina prijateljska utakmica izmedju 2 najace ekipe trenutno i sigurno da ce mnogi mladici dobit sanse sto na jednoj sto na drugoj strani.

Znam sigurno da ce Thiago igrat jer ipak ono iz barce dosao pa da pokaze malo hehe, i brani nam Starke to sigurno .. ostalo ne znam :P

Super za oko tekma, ja bi najradije izveo sve mladice ove koje imamo nek se bore al vidjecemo :D
jaooooooo ako ovo procitaju vjeciti drugi - nigdje te jarane zadugo :lol: :lol: :lol: :lol:
A ko tacno ? imas ti 2 takve ekipe Real i Dortmund :o
FC Bayern !!!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jul 2013, 01:54

BavaracZenica je napisao/la:
bparena je napisao/la:
BavaracZenica je napisao/la:Sutra nas ocekuje fina prijateljska utakmica izmedju 2 najace ekipe trenutno i sigurno da ce mnogi mladici dobit sanse sto na jednoj sto na drugoj strani.

Znam sigurno da ce Thiago igrat jer ipak ono iz barce dosao pa da pokaze malo hehe, i brani nam Starke to sigurno .. ostalo ne znam :P

Super za oko tekma, ja bi najradije izveo sve mladice ove koje imamo nek se bore al vidjecemo :D
jaooooooo ako ovo procitaju vjeciti drugi - nigdje te jarane zadugo :lol: :lol: :lol: :lol:
A ko tacno ? imas ti 2 takve ekipe Real i Dortmund :o
Pa Dortmund je druga najjača ekipa trenutno.Jedina koja je parirala Bayernu prošle sezone.Još se pojačali ljudi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 jul 2013, 02:17

Mislio sam vjecito drugi u Spaniji. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jul 2013, 02:21

bparena je napisao/la:Mislio sam vjecito drugi u Spaniji. :)
To oni što su više puta bili drugi nego prvi?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 24 jul 2013, 02:22

32
22

Nije lijepo nazivati se vječitim viceprvakom, čovječe kojeg poštuje i naša legenda Barbarez.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 24 jul 2013, 10:00

Jes' mi Bayern biro draga ekipa, ali s navalom ovih bahatih bavaraca omrzli su mi skroz :mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 jul 2013, 10:31

[youtube][/youtube]

8-)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 jul 2013, 11:19

Damian je napisao/la:Jes' mi Bayern biro draga ekipa, ali s navalom ovih bahatih bavaraca omrzli su mi skroz :mrgreen:
Neka ih nema veze, meni cak i drago jer nece se na penaltije i crvenke (Nani i sl) lahko do prekida visedecenijskog LP posta. :lol: . Sad ce biti jos teze. :lol:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 24 jul 2013, 11:21

bayern je klubska nogometna sila broj1 ,barca number 2.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 24 jul 2013, 11:24

Meni je i draze ovako,sad Barca ima motiv da bude cak i jos bolja nego prethodnih godina.
Sad bi se Munchen trebao bojati,jer ne znaju sta ih ceka.

Send from my Digitron FCB
Keep walking.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 24 jul 2013, 11:26

Cautinho je napisao/la:Meni je i draze ovako,sad Barca ima motiv da bude cak i jos bolja nego prethodnih godina.

ovakav bayern se nikoga ne boji ,ove sezone sa tiagom i geceom smo za 30 % jaci ,niste nam mogli prosle sezone nista tesko veoma tesko i naredne .

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 24 jul 2013, 11:36

PEP je napisao/la:bayern je klubska nogometna sila broj1 ,barca number 2.
slika
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 24 jul 2013, 11:41

EdenHazard je napisao/la:
PEP je napisao/la:bayern je klubska nogometna sila broj1 ,barca number 2.
slika

jelde 7UP jos djeluje ,dobit cete jos jedan evo prilika je veceras,ovdje nije presudio nogomet nego neka visa nebeska sila. ;) 8-) ,ali zato se to vratilo i to na kakav nacin ,bayern je tako dominatno sev osvojio ,sto se deugo vremena nece ponoviti ,dva finala smo uzastopno igrali ,u 4 godine tri finala,barca u 6 godina 3 finala dakle.Ovaj bayern je vec nadmasio barcelonu ,a na putu je da postavi stndarde koje ce teko ko moci prevazici pa cak i sam on nakonm toga.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 jul 2013, 11:59

PEP je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Meni je i draze ovako,sad Barca ima motiv da bude cak i jos bolja nego prethodnih godina.

ovakav bayern se nikoga ne boji ,ove sezone sa tiagom i geceom smo za 30 % jaci ,niste nam mogli prosle sezone nista tesko veoma tesko i naredne .
Bas tako. O ovome govorim. Meni je licno veoma drago sto se niste na Cakir fazone i dugogodisnju "srecu prilikom izvlacenja parova" provlacili do Finala LP. Zasluzeno ste osvojili LP i sad idete na odbranu LP i sve je to posteno. Drago mi je sto pored Barcelone postoji jos jedan tim koji je respektabilan u osvajanju LP i domacih prvenstava i koji to postize.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 24 jul 2013, 12:16

bparena je napisao/la:
PEP je napisao/la:

Bas tako. O ovome govorim. Meni je licno veoma drago sto se niste na Cakir fazone i dugogodisnju "srecu prilikom izvlacenja parova" provlacili do Finala LP. Zasluzeno ste osvojili LP i sad idete na odbranu LP i sve je to posteno. Drago mi je sto pored Barcelone postoji jos jedan tim koji je respektabilan u osvajanju LP i domacih prvenstava i koji to postize.

Srecu :lol: :lol: :lol: ,ko nam kaze sezona 2009,valjalo je proci tada mocni lyon ,pa onda mega bayern na celu sa lelom i gerlicom ,ona slag na tortu nevidjeno sudenje u korist barce polufinale chelsea.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 24 jul 2013, 12:42

PEP je napisao/la:
bparena je napisao/la:
PEP je napisao/la:

Srecu :lol: :lol: :lol: ,ko nam kaze sezona 2009,valjalo je proci tada mocni lyon ,pa onda mega bayern na celu sa lelom i gerlicom ,ona slag na tortu nevidjeno sudenje u korist barce polufinale chelsea.
To ne spada u cakir fazone, to je respektabilno.

Jel danas Bayern Barca? Vidio sam pisali ste ovih dana o tome. Da nema negdje prijenos i u koliko je sati(naravno ako je danas)?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jul 2013, 12:51

soxx je napisao/la:
Jel danas Bayern Barca? Vidio sam pisali ste ovih dana o tome. Da nema negdje prijenos i u koliko je sati(naravno ako je danas)?

ZDF 18:30h.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 jul 2013, 13:39

Saurman je napisao/la:
soxx je napisao/la:

ZDF 18:30h.
i sportklub
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jul 2013, 13:42

Očekivani sastavi za večerašnju prijateljsku tekmu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.