PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TobeYarabi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 06 okt 2016, 22:10

jel fehim odveo nadnicare na utakmicu?

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 okt 2016, 22:11

Gledam po popisu u Širokom ima Bošnjaka i Srba :lol: de sad bez zayebancije ako iko zna jel ovo istina il nas neko žestoko trola ... ma nemoguće :rol: :rol: :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 okt 2016, 22:21

Besic je napisao/la:Gledam po popisu u Širokom ima Bošnjaka i Srba :lol: de sad bez zayebancije ako iko zna jel ovo istina il nas neko žestoko trola ... ma nemoguće :rol: :rol: :rol:
onaj @ultrasnotred i svi njegovi ukucani (znaci njih 14) su se morali izjasniti kao bosnjaci, zbog gazde fehima :lol:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 06 okt 2016, 22:47

slika
Novi trener Slobodanke :rol: :rol: :rol: :rol:
lezVe do bagro

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 07 okt 2016, 00:51

Nego pastrmka de mi procitaj naziv teme ...
!

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 07 okt 2016, 02:59

Probisvjet je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Samo rođeni i nemoj da kakis. Gdje se neko upucava sarajlijama. Sada sto smo slican carsijski mentalitet,sto isto gledamo stvari i istu zayebanciju koristimo odmah upucavanje. Lomili smo mi koplj i na terenu i na tribinama kad ste vi sa oslobođenjem ispod ruke isli na tusanj :wave:
Ne kazem da niste lomili koplja i znam da sarajlije posjeduju dosta hercegovackog mentaliteta, cak i govor im pomalo vuce na hercegovinu. AL' nevidje ni zahebancije jednih prema drugima, tamo gdje ima i mjesta. Ispade rigotina najzesci mostarac. Yebe se njega on "baca" prema svima. Ne preza da ga zadaje, ali i da ga duboko primi.
Tebe vazda kilo pecenog u mostaru ceka!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 okt 2016, 06:56

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Samo rođeni i nemoj da kakis. Gdje se neko upucava sarajlijama. Sada sto smo slican carsijski mentalitet,sto isto gledamo stvari i istu zayebanciju koristimo odmah upucavanje. Lomili smo mi koplj i na terenu i na tribinama kad ste vi sa oslobođenjem ispod ruke isli na tusanj :wave:
Ne kazem da niste lomili koplja i znam da sarajlije posjeduju dosta hercegovackog mentaliteta, cak i govor im pomalo vuce na hercegovinu. AL' nevidje ni zahebancije jednih prema drugima, tamo gdje ima i mjesta. Ispade rigotina najzesci mostarac. Yebe se njega on "baca" prema svima. Ne preza da ga zadaje, ali i da ga duboko primi.
Glupa ti teza pravo. Cuj ti ne vidis zayebancije jednih prema drugima :lol: ej ovo cu smatrati kao kmecanje ono daj nemoj nas vise predji na njih :lol: :lol: Dovoljno si star i iskusan da me prokuzis. Ako treba bubreg samo Velez ne diraj u suprotnom mi je inspiracija za karanje nejaci jos aktivnija. Nadam se da ces shvatit poentu odgovora zasto sam sa pravom rajom drustven a prema jazavcima brutalan ko Ron Jeremi. Uzivaj jedan si od dobre raje ali nisi kriv sto si jedna bijela na klaviru s crnim tipkama :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 07 okt 2016, 08:25

Besic je napisao/la:Gledam po popisu u Širokom ima Bošnjaka i Srba :lol: de sad bez zayebancije ako iko zna jel ovo istina il nas neko žestoko trola ... ma nemoguće :rol: :rol: :rol:
Meni prvi susjed Bosnjak ;)
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 okt 2016, 08:29

LoveSB96 je napisao/la:
Meni prvi susjed Bosnjak ;)
I njemu je prvi susjed Bosanac, samo druge vjere.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 okt 2016, 08:59

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Glupa ti teza pravo. Cuj ti ne vidis zayebancije jednih prema drugima :lol: ej ovo cu smatrati kao kmecanje ono daj nemoj nas vise predji na njih :lol: :lol: Dovoljno si star i iskusan da me prokuzis. Ako treba bubreg samo Velez ne diraj u suprotnom mi je inspiracija za karanje nejaci jos aktivnija. Nadam se da ces shvatit poentu odgovora zasto sam sa pravom rajom drustven a prema jazavcima brutalan ko Ron Jeremi. Uzivaj jedan si od dobre raje ali nisi kriv sto si jedna bijela na klaviru s crnim tipkama :wave:
Kakvo kmecanje ba. Ne kmece oni koji su navikli saliti se na svoj racun. Ja se ne mogu zahebavati na racun Veleza, od momenta kada sam vidio da ste grohnuli, al' ono bas grohnuli i kada vam nije bilo spasa za opstanak u PL. Mogu ti reci da mi nedostaje ta zahebancija, al' jednostavno ne mogu.
Sto se tice nas slobodasa, pa jel ima neko ko nas moze vise zahebavati od nas samih. Taj se nije rodio. :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Probisvjet » 07 okt 2016, 09:05

Rigoletto je napisao/la:
Tebe vazda kilo pecenog u mostaru ceka!
Pozdravi mi mog velikog prijatelja Olivera Mandarica, ako ga poznajes. Reci da sam iz Tuzle i stariji momak. Znace.
Napomeni me pred Bozic da ti uputim cestitku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 okt 2016, 09:32

Probisvjet ma normala na svoj racun ali nekoga ko ti iskazuje postovanje nema sanse. Problem je sto je guta onih kojim se ovaj forum uvukao u stvarni zivot pa ga tako dozivljavaju. Vjeruj zaboravim i dobro i lose sto napisem a isto neko meni. U ekstazi pri ejakulaciji kada zimgu serotonin mi se luci cisternom u mozgu i ispere sve dnevne i informacije zadnjih nekoliko dana. Ovako procitam pa me podsjeti :lol: :lol: :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 okt 2016, 10:19

Babatunde je napisao/la: Niko te nikad mrziti neće ko sto te mrzim ja, Zenico zenico kurvo bosanska :opaopa:
ZENICA CERNOBIL!
Vi izgleda nikog ne volite, samo se sarajlijicama upucavate. :roll:
Da budalo. Isto kao sto vi surujete sa Zenicanima. :njanjanja:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 07 okt 2016, 11:16

Bice trpanje u Lavoru. Kakvi rustemovici i bekici hahahhaa jedva cekam da pocne demoliranjeee
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 07 okt 2016, 13:10

Trofej lige prvaka u Tuzli. :facepalm: :facepalm: Pa sad više niko neće osvojiti ligu prvaka. :thumbdown: :thumbdown:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 07 okt 2016, 13:35

arelinho je napisao/la:Trofej lige prvaka u Tuzli. :facepalm: :facepalm: Pa sad više niko neće osvojiti ligu prvaka. :thumbdown: :thumbdown:
Jos godinu dvije ovo ce biti trofej kojem ce se Sarajlije diviti doduse nece onih 15% preostalih starosjedioca :urnebes:
slika
samo Sloboda

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 okt 2016, 16:53

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 07 okt 2016, 17:09

:urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

coala
Kontakt:

Post Postao/la coala » 07 okt 2016, 22:22

Besic je napisao/la:slika
:tokralju:

mario11111
Kontakt:

Post Postao/la mario11111 » 08 okt 2016, 16:30

:problem: Velež nije u PL, nez čemu prepucavanja oko Veleža.. Kidding :thumbup:

Al stvarno je loš, live na CityTV, tuga.. Ibro šta si preuzeo :pray:
1905

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.