Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ev idem i ja usput mi jeViper je napisao/la:evo idem i ja uplatit u premierajde i meni smrdi ali kad je bal nek i hala gori
ako nas iko povali, inter ce, mada nije ovaj vaslui Bog zna sta, al et akd su mogli hajduk dole 3 0 dobiti, mogu i prgave rumune:DViper je napisao/la:evo idem i ja uplatit u premierajde i meni smrdi ali kad je bal nek i hala gori
ma mogu valjda 1 uvalitiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ako nas iko povali, inter ce, mada nije ovaj vaslui Bog zna sta, al et akd su mogli hajduk dole 3 0 dobiti, mogu i prgave rumune:DViper je napisao/la:evo idem i ja uplatit u premierajde i meni smrdi ali kad je bal nek i hala gori
ko je krivac ako nas inter povali: arelinhoarelinho je napisao/la:ma mogu valjda 1 uvalitiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ako nas iko povali, inter ce, mada nije ovaj vaslui Bog zna sta, al et akd su mogli hajduk dole 3 0 dobiti, mogu i prgave rumune:DViper je napisao/la:evo idem i ja uplatit u premierajde i meni smrdi ali kad je bal nek i hala gori
pa eto jesam 6 kmarelinho je napisao/la:dobro dobro viper dobro dobro hahaha![]()
ako vas povali inter i mene ce hah
uh pity jesi i ti uplatio na ovaj "sigurni" listic haha
ja imam na ovom jos jednom listicu psv h2Pity1900 je napisao/la:pa eto jesam 6 kmarelinho je napisao/la:dobro dobro viper dobro dobro hahaha![]()
ako vas povali inter i mene ce hah
uh pity jesi i ti uplatio na ovaj "sigurni" listic haha
samo da psv mi sacuva obraz
pojeo bi se inace
a da profulam sta drugo svejedno je
je*i je*iarelinho je napisao/la: ja imam na ovom jos jednom listicu psv h2
ma suhveli nesto marsej otkako je otiso desamPity1900 je napisao/la:je*i je*iarelinho je napisao/la: ja imam na ovom jos jednom listicu psv h2
zasto niko ne spomenu marseille
dobitni ???badblueboylivno je napisao/la:Evo vam dobitni
Zeta - PSV hend 1-0 2
Mura - Lazio 3+
Dudelange - Hapoel 2
Athletic - HJK 3+
Inače, grozna ponuda, blažena prva i druga pretkola, ovo kasnije svatko svakog može pobijediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.