Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Šalu na stranu, meni je svejedno i da ode. Pokupit dobre novce, a zamjena se može naći.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AshburtonG
- Kontakt:
Za 60 miliona upakovat ga lijepo i nogom u dupe u centar Katalonije da sleti. Frajera spasava samo brzina, koja pokriva njegovo defanzivno neznanje. Pa OX je bolji od njega defanzivno. O cemu mi ovde pricamo
Ja mislim da ce sljedeci igrac Arsenala bit Mahrez
On zeli da ide, klub ga zeli prodat, Wengeru se svidja + sto nece kostat vise od 40mil.

Ja mislim da ce sljedeci igrac Arsenala bit Mahrez

Europe 1 ✔ @Europe1
#mercato "150M d'euros auraient été mis sur la table par Arsenal pour recruter Kilian Mbappé de l'AS Monaco" @JulienPearce #E1Matin
7:47 AM - 8 Jun 2017
i na kraju će opet **** od ovce biti
ako neće lottin,nek dovede za 150 milki,van dijka,dembelea iz celtica i nekog jakog dmf-a,ali kao da gledam da će dovući mačka u vreći iz lyona i prevaru zvanu mahrez
#mercato "150M d'euros auraient été mis sur la table par Arsenal pour recruter Kilian Mbappé de l'AS Monaco" @JulienPearce #E1Matin
7:47 AM - 8 Jun 2017

ako neće lottin,nek dovede za 150 milki,van dijka,dembelea iz celtica i nekog jakog dmf-a,ali kao da gledam da će dovući mačka u vreći iz lyona i prevaru zvanu mahrez

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Orhesbenvritenaboutme#anell je napisao/la:Kaze Belleri: Dont beliv evriting ju rid.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
da mozes kako dao bi mi minus i za ovo dusmaneanell je napisao/la:HaloQUARTERBACK je napisao/la:
Dva posta iznad.
ne treba tebi vjerovat na rijec, nista dok svojim ocima ne vide svi

Ovo je za postovanje ovako svaki igrac treba da otkloni spekulacije.
Believe everything you read- Alexis

O čemu priča frajer, pa sve je krenulo od njegovog intervjua di se sam nudio Barceloni.Ramsey16 je napisao/la:Ovo je za postovanje ovako svaki igrac treba da otkloni spekulacije.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne zna Alexis to tako napisati.Kontraa je napisao/la:Believe everything you read- Alexis
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AshburtonG
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:O čemu priča frajer, pa sve je krenulo od njegovog intervjua di se sam nudio Barceloni.Ramsey16 je napisao/la:Ovo je za postovanje ovako svaki igrac treba da otkloni spekulacije.
Intervju na tvu ili novine. Spanskim, pogotovo katalonskim, novinama vjerujem isto koliko i u nadu da se necu ispovracat nakon nekog clanka sa s.a.ff.ba
Pomogao mu je Gabrielanell je napisao/la:Ne zna Alexis to tako napisati.Kontraa je napisao/la:Believe everything you read- Alexis
Kao sto sam rekao. Mundo Deportivo katalonija ciganija...
Stara su to **** u stanju da lazu izvlace iz konteksta da bi svom klubu olakasali transfer.
Ali provaljeni su oni odavno tako da danas pokazuju samo kako su jadni...
Barcelona je Spanija.
? са GT-I9300 уз - &
Stara su to **** u stanju da lazu izvlace iz konteksta da bi svom klubu olakasali transfer.
Ali provaljeni su oni odavno tako da danas pokazuju samo kako su jadni...
Barcelona je Spanija.
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Diego Costa je dobio poruku od Contea da ne racuna na njega vise. Costina zelja je Atletico, ali Atletico ima zabranu dovodjenja igraca. Costa je rekao da najvise od svega zeli na SP i da bi volio potpisati za Atletico, ali da ne zeli 6 mjeseci sjediti na tribinama jer ce to ugroziti njegov put na SP.
Sta mislite da li bi mi trebali uletiti u trku za njega ? On je lud, mozda bi cak i pristo doci kod nas da se osveti Conteu sto ga je napucao.
Sta mislite da li bi mi trebali uletiti u trku za njega ? On je lud, mozda bi cak i pristo doci kod nas da se osveti Conteu sto ga je napucao.
Alexisa ostaviti u klubu, dati mu rok do pocetka sezone da potpise novi ugovor, ako ne ides burazeru na tribine do ljeta. Ako ti se da gubiti godina pred SP, a ti bujrum.
- Marsal
- Kontakt:
Ako ne možemo dovesti Mbappea a ne možemo, glupo mi je davat 90 miliona za Dembelea ili 50 miliona za Lakazetea. U funtama govorim naravno. Mislim da se Morata može čvaknut za 70-ak...
Nego, izgleda da stvarno ne želimo pustiti Alexisa. Kažu da ćemo ga prodati jedino ako ne produži ugovor i to samo izvan Engleske može ići. Tražit ćemo 50 miliona funti.
Nego, izgleda da stvarno ne želimo pustiti Alexisa. Kažu da ćemo ga prodati jedino ako ne produži ugovor i to samo izvan Engleske može ići. Tražit ćemo 50 miliona funti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Iskreno, ja Moratu ne bi kad bi ga džaba davali
A i nema puno solucija. Lukaku će u Čelzi, Mbappe neće niđe ovo ljeto.....
Ostaju taj Dembele i Lakazet. Nešto mislim da Lakazet čeka Atletico a da će Dembele u Milan,
al ajd, dovest ćemo Seria

A i nema puno solucija. Lukaku će u Čelzi, Mbappe neće niđe ovo ljeto.....
Ostaju taj Dembele i Lakazet. Nešto mislim da Lakazet čeka Atletico a da će Dembele u Milan,
al ajd, dovest ćemo Seria

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.