Bas hahamma_hz je napisao/la:Joj @Dzole nekad bi te covjek "rokno" zbog statusa ,a nekad bi ti pruzio ruku..e jesi kvarnjak..DzoleZeljo je napisao/la:Vidite, malo ste pogresno protumacili moju zadnju recenicu. Mi vec godinama igramo evropu kao totalni autsajderi, posebice kada smo se nalazi u CL. Prosle godine, ja sam iskreno ocekivao da Sarajevo prode one iz Svedske, ali zaista nisam ocekivao da ce proci Grke, sto je ogroman podvig isto kao ovaj nas. Zato, ne treba lupati i gluposti na neka poredenja davati.
Meni je iskreno jucer zaista bilo lijepo kada sam vidio da skoro cijeli grad ako nista simpatise Zelju da dode do pobjede. Treba nam ta sloga ljudi. To je nas pravi mentalitet, a ne ovaj "kokuzni" gdje kao stalno jedni na druge vristimo i postajemo dusevni dusmani. To nismo mi nikada bili, to zapamtite.
Ja sam jucer licno svoja dva dobra prijatelja, "Pitara" poveo da podrze Zelju i ljudi su se odazvali pozivu. Tako, treba da jedni druge podrzavamo maksimalno ako nista moralno kada je euro scena u pitanju.
Ja imam oscjecaj da ce ovaj derbi u novoj sezoni biti jedan od najacih u novijoj historiji.![]()
![]()
djecem nije vas bilo vise od 10 milja protiv Ferenca..![]()
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajlijaTM
@mma,dzole i zagorski-Samo bih dodao da u ovom gradu od 400000 ljudi otprilike nas 6000 zajedno,pacijenata,prati ovu nasu lijepu plbih. i onda kad vidim oko kakvih gluposti se prepucavaju,a pri tome ubijaju onu zdravu zezanciju,muka mi dodje. Jednostavno,doslo je vrijeme da smo u svom gradu u manjini od onih sto prate i navijaju za neke evro klubove,nazalost
P.S.- gledam sad slike sa koseva,pala kisa,a stoka dijasporska navalila,imam neki cudan osjecaj da cete vi iduce i mi one tamo sedmice igrati na zestokoj oranici. sta mislite da li ce neko nesto uraditi po tom pitanju,mozda csr ili ko drugi?
P.S.- gledam sad slike sa koseva,pala kisa,a stoka dijasporska navalila,imam neki cudan osjecaj da cete vi iduce i mi one tamo sedmice igrati na zestokoj oranici. sta mislite da li ce neko nesto uraditi po tom pitanju,mozda csr ili ko drugi?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Gledanje koeficijenta kao parametra trenutne jačine klubova je glupost i to je svima jasno 
Prošle godine vi, ove mi taj uspjeh u Europi pravimo, jbg liga prvaka je nivo iznad, al grehota je kako bezvoljbo ste odigrali, jest da i Lech nije igrao na maximumu, al ste mogli i trebali bolje, al et iduće godine probajte opet vi u EL a mi ćemo u LP
:bow : 

Prošle godine vi, ove mi taj uspjeh u Europi pravimo, jbg liga prvaka je nivo iznad, al grehota je kako bezvoljbo ste odigrali, jest da i Lech nije igrao na maximumu, al ste mogli i trebali bolje, al et iduće godine probajte opet vi u EL a mi ćemo u LP

-
- Kontakt:
kako znaš da ćeš napravit uspjeh u evropi ko mi prošle godine, vidovit? sta li?JoseMourinho je napisao/la:Gledanje koeficijenta kao parametra trenutne jačine klubova je glupost i to je svima jasno
Prošle godine vi, ove mi taj uspjeh u Europi pravimo, jbg liga prvaka je nivo iznad, al grehota je kako bezvoljbo ste odigrali, jest da i Lech nije igrao na maximumu, al ste mogli i trebali bolje, al et iduće godine probajte opet vi u EL a mi ćemo u LP:bow :
Glupost je poredit Leh fener. Isto ko sto je glupo poredit FK SARAJEVO I zeljeznicar.
Varos ima par dobri igraca u napadu, i par solidni u sredini. Dok leh ima 3 igraca u sredini i 3 u odbrani vrhunska i par solidni u napadu.
Ako ce mo posteno, fener je mogo pobjedit sa 2;1 tamo, i to bi bilo njima dovoljno da produ.
Leh bi od 10 utakmica izbacio varos 9 puta u dvije utakmice, isto SARAJEVO bi izbacilo zelju 9 od deset puta. Zeljo nije pokazo nista osim zalaganja, sto je normalno (5-6 sto posto sanasi fener fulo sudija nije dosudio cist penal kod 00 u madarskoj plus u 90 dali go)
SARAJEVO je igralo sa preozboliljnom ekipom koja je kaznila i naj manje greske (cekanje dresa, slobodan udarac). Plus sanse benka a posebno od Velikivskog kod 0;0 na kosevu se nesmiju fulat u LP.
Jedini igrac koji bi igro u prvi 11 kod nas iz zelje je memija i mozda baic, i antolovic.
Nas svaki igrac osim ostrakovica bi imo mjesto u zeljunih prvi 11. TO JE CINJENICA
Varos ima par dobri igraca u napadu, i par solidni u sredini. Dok leh ima 3 igraca u sredini i 3 u odbrani vrhunska i par solidni u napadu.
Ako ce mo posteno, fener je mogo pobjedit sa 2;1 tamo, i to bi bilo njima dovoljno da produ.
Leh bi od 10 utakmica izbacio varos 9 puta u dvije utakmice, isto SARAJEVO bi izbacilo zelju 9 od deset puta. Zeljo nije pokazo nista osim zalaganja, sto je normalno (5-6 sto posto sanasi fener fulo sudija nije dosudio cist penal kod 00 u madarskoj plus u 90 dali go)
SARAJEVO je igralo sa preozboliljnom ekipom koja je kaznila i naj manje greske (cekanje dresa, slobodan udarac). Plus sanse benka a posebno od Velikivskog kod 0;0 na kosevu se nesmiju fulat u LP.
Jedini igrac koji bi igro u prvi 11 kod nas iz zelje je memija i mozda baic, i antolovic.
Nas svaki igrac osim ostrakovica bi imo mjesto u zeljunih prvi 11. TO JE CINJENICA
Brate mili, ako si dijasporac piši na jeziku koji se govori u državi u kojoj živiš molim te! Lakše mi čitati Googleov prijevod nego ovo majke mi. Ako nisi dijasporac onda obavezno upiši neki pravopisni kurs. Bez ikakve uvrede!Pitar6785 je napisao/la:Glupost je poredit Leh fener. Isto ko sto je glupo poredit FK SARAJEVO I zeljeznicar.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vise se postuje Pitar koji je ''vjeran'' na nasoj temi nego neko ko se uvlaci strumfovima u supak i koji nema drugog posta a predstavlja se kao navijac Sarajeva.Pitaru samo nastavi pisati legendo,ako bolje ne moze nema veze,makar si nas 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, vidis li da su poredan abecedno po ovom prefiksu, a zatim unutar jednog istog prefiksa po abecedi s tim da prvo idu ekipe sa pocetnim slovima kojih nema u engleskoj abecedi. Cuj, kompleksi...HordasOdMalena je napisao/la:
Po cemu je zeljo prvi na tabeli?? Koji kompleksi

Obicno se umjereno provaljujete, ali ovih dana kao da je neki vrag usao u vas. Svaki drugi post odron

- JoseMourinho
- Kontakt:
@Pitar6785
Brate krenuo citat nemam snage, ispravi ti to pa javi da procitam pa cu ti odgovorit
Brate krenuo citat nemam snage, ispravi ti to pa javi da procitam pa cu ti odgovorit

Nemoze se poredit ferenvaros sa LEHOM, niti skretnicu sa FK SARAJEVO.
KOLIKO JE LEH JACI OD MADARA TOLIKO JE SARAJEVO OD skretnice.
skretnica je prosla dalje uz mnogo vise srece nego sto je bolji klub od fenervarosa. (PENAL cist nije dosuden u madarskoj kod rezultata 00
skretnica je prosla dalje uz mnogo vise srece nego sto je bolji klub od fenervarosa. (PENAL cist nije dosuden u madarskoj kod rezultata 00
sto si pametan u pm hahahPitar6785 je napisao/la:Nemoze se poredit ferenvaros sa LEHOM, niti skretnicu sa FK SARAJEVO.

51%--------49%
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ako ste vi jaci od nas onoliko koliko je Lech od Ferenca valjda je logicki da ste i vi lecha trebali dobit?Pitar6785 je napisao/la:Nemoze se poredit ferenvaros sa LEHOM, niti skretnicu sa FK SARAJEVO.
Ili ti logika nije jaca strana? Kao pravopis?
I da jedi se nista drugo ni zaslužio nisi

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Zelji se desava isto kao i nama prije, poslije europe ne mogu u premier ligi, umor igraca, i u mislima u evropi
treba ovo iskoristiti u startu
treba ovo iskoristiti u startu
Kao sto sam i piso da je skretnica odron od ekipe, sad mozete vidjet koliko je ferenc jaki. Jedini igrac koji im valja je memija sve ostalo ispod prosjeka.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel ima negdje prenos tekme i u koliko je sati...hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Fudbal nije ni PES, ni matematika.Pitar6785 je napisao/la:Kao sto sam i piso da je skretnica odron od ekipe, sad mozete vidjet koliko je ferenc jaki. Jedini igrac koji im valja je memija sve ostalo ispod prosjeka.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
http://www.shstream.com/live11.phpstaragarda je napisao/la:Jel ima negdje prenos tekme i u koliko je sati...hvala unaprijed
17:30

Oštraković i Hebibović svemirska pojačanja, e koliko ste samo suza ronili za Anijem, nas ste pravo rahat učinili. Odmah za iduću sezonu mi imamo par njih koji čekaju prelazak kod vas i to može besplatno. Još će te se vi njima puno naj...... familije ali hajde okrenut će te vi ovo. Sretno
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Al komentator sa Amerom Bekicem i kako je odigrao odlicnu polusezonu u Slobodi mi se na tuki popeo. Lik ko da je s neba pao, daj neka ga neko obavijesti da je na klupi Bekic iz Slobode ili sam ja polupao loncice?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Nije do tebe, retard raspali
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj