Miruje on već godinama. Ja bi se njemu kulturno zahvalio.Stole iz Bora je napisao/la:Sejo Bucan nije u konkurenciji za utakmicu! Izasao je zbog povrede na utakmici sa Sirokim i trebao bi 2 sedmice (kazu novine) mirovati ..Virtu4l je napisao/la:Svi su spremni, očekuje se povratak Serdarevića.Knele je napisao/la:Možete li mi reći ko bi mogao propustiti utakmicu od igrača Željezničara (kartoni, ozljede...).
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- bistrikboy
- Kontakt:
Camac svi mi znamo da samo 2-3 igraca iz ove ekipe imaju kakav takav kvalitet,ali mi za vise sada nemamo mogucnosti,kada bude ovakvi ce moci kositi travu na Grbavici ali nikako i igrati,tek je ovo krenulo,neka malo,da se sloze neke mnogo bitnije stvari 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Slazem se, trebace malo vremena da se ovo lijepo poslozi, dovesce Osim jos dva tri kvalitetna igraca, vidjelo se to u nedelju da nam nedostaje igrac tipa kao sto je nekada bio Gredic ili Biscevic.bistrikboy je napisao/la:Camac svi mi znamo da samo 2-3 igraca iz ove ekipe imaju kakav takav kvalitet,ali mi za vise sada nemamo mogucnosti,kada bude ovakvi ce moci kositi travu na Grbavici ali nikako i igrati,tek je ovo krenulo,neka malo,da se sloze neke mnogo bitnije stvari
- nikad_izvini
- Kontakt:
Želji trenutno nedostaje kreativac; Vidjećemo kakav je Serdarević na zvaničnim utakmicama
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
nikad_izvini je napisao/la:Želji trenutno nedostaje kreativac; Vidjećemo kakav je Serdarević na zvaničnim utakmicama
u potpunosti se slazem, stilic da poveze, i dijaliba da pomogne alenu, i to je to otprilike

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pod uslovom da stane kisa ...Virtu4l je napisao/la:Trening je u 18:30.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
pa znal ko sta je sa ovim vugrinecom ocel potisat i onim likom napadacem sto je neko postavio njegov klip?!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Problem sa igračima tipa Štilić je što se čuvaju u gostima i što igraju koliko im treba a ne za ekipu. Nama treba borac koji zna udariti a da zna i sa loptommuamer10 je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Želji trenutno nedostaje kreativac; Vidjećemo kakav je Serdarević na zvaničnim utakmicama
u potpunosti se slazem, stilic da poveze, i dijaliba da pomogne alenu, i to je to otprilike

Golman, odbrana, zadnji vezni i napadači su sasvim solidni. Šeha majstore, nemoj fulati više od jedne lopte po utakmici

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
pa ne znam jestel primjetili ali kreativac je trenutno Culum sve lopte krecu od njega,bekric se protiv sirokog nije primjetio zato shto je culum uzelo ulogu vodica ekipe...muamer10 je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Želji trenutno nedostaje kreativac; Vidjećemo kakav je Serdarević na zvaničnim utakmicama
Lazar je koliko znam potpisao. ako neko nesto vise zna neka napise.neOX je napisao/la:pa znal ko sta je sa ovim vugrinecom ocel potisat i onim likom napadacem sto je neko postavio njegov klip?!
a za Vugrineca ne znam, vjerovatno da nema nista od toga.
imamo mi kreativca koji je ujedno i borac na terenu a to je Milan Culum, nama treba drugi veznjak koji ce igrat uz njega.
Onaj lik je potpisao (Popovic) koliko znam, a od Vugrineca nema nista!neOX je napisao/la:pa znal ko sta je sa ovim vugrinecom ocel potisat i onim likom napadacem sto je neko postavio njegov klip?!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Danas je trening u 18:30 pa cemo vidjeti sta je i kako je .. Samo da kisa popusti do veceras ..
Vugrinec je preskup igrac za Zelju .. !
Vugrinec je preskup igrac za Zelju .. !
AMAR OSIM
onaj lik koliko sam vidio na klipu nije los!!!:Dtanzla je napisao/la:Onaj lik je potpisao (Popovic) koliko znam, a od Vugrineca nema nista!neOX je napisao/la:pa znal ko sta je sa ovim vugrinecom ocel potisat i onim likom napadacem sto je neko postavio njegov klip?!
on i mesanovic dobar napadacki dvojac...

bilo je i prije skupih igraca za zelju pa je brkovic dovodio reprezentativce 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ovaj je bas preskup. A ni Brkovic vise nije sto je bio ..19TM87 je napisao/la:bilo je i prije skupih igraca za zelju pa je brkovic dovodio reprezentativce

AMAR OSIM
Dajte mu malo vremena da se adaptira, Grande Nijaz nas neće razočarati19TM87 je napisao/la:bilo je i prije skupih igraca za zelju pa je brkovic dovodio reprezentativce

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Amar je taj koji dovodi igrace
Serdarevic ce igrati tek protiv Zrinjskog a ni Popovic vjerovatno nece dobiti sansu protiv Zvjezde

jojj u gradačcu ce nas biti 1000 ako BOG da!!!
jedva cekam!!:D:D
jedva cekam!!:D:D